Fotogalerii ze soboty najdete zde

eRZeta

Zajímavý způsob řízení

Přijelo i několik zástupců jiných značek - zde například tříkolka

Sprinty

Vyyhlašování nejlepších

Spanilka

ty seš teda případ, jen se hlasitě směju jak blázen[CZ]Airwolf[OC] píše:takze vytka ze nejsem ani na jedny fotceno me bawo za to nestalo
![]()
jinak jasne pocasi udelalo dobre podminky pro foceni, na druhou stranu to bylo na skodu, protoze treba posadky jsou videt malokdy...holt se sluncem je to tezke.
Misa zaklady ma, fotit auta pri jizde jeste urcite potrenuje na bawechrozmazanych casti aut (krome kol) je pri foceni driftu skoda...
tmave fotku zkusit zesvetlit v patricnych programechcasto z toho vylezou jeste lepsi fotky
![]()
priste nefot tolik oblohufoti se hlavne auta a lidi, fotka ktera ma pulku oblohu je podle me zbytecna prace...
![]()
jinak diky za dokumentacija bych to rozsiril i o fotky "mimo hlavni scenu" - opravy aut, etc...
Co se ti nezda ? Vybaveni ma vic nez dobre. ocenuji jeji snahu, pro ni samotnou je vzdy navic lepsi rozumna kritika nez jen rict "fotky jsou dobre, super atd". Jestli se mam divat na XX srazu s fotkama jedna jak druha (skoro), tak za chvili clovek jen projizdi fotky a hleda takovou, ktera skutecne zaujme...lupik píše:ty seš teda případ, jen se hlasitě směju jak blázen[CZ]Airwolf[OC] píše:takze vytka ze nejsem ani na jedny fotceno me bawo za to nestalo
![]()
jinak jasne pocasi udelalo dobre podminky pro foceni, na druhou stranu to bylo na skodu, protoze treba posadky jsou videt malokdy...holt se sluncem je to tezke.
Misa zaklady ma, fotit auta pri jizde jeste urcite potrenuje na bawechrozmazanych casti aut (krome kol) je pri foceni driftu skoda...
tmave fotku zkusit zesvetlit v patricnych programechcasto z toho vylezou jeste lepsi fotky
![]()
priste nefot tolik oblohufoti se hlavne auta a lidi, fotka ktera ma pulku oblohu je podle me zbytecna prace...
![]()
jinak diky za dokumentacija bych to rozsiril i o fotky "mimo hlavni scenu" - opravy aut, etc...
![]()
[CZ]Airwolf[OC] píše:Vyhlasovani nejlepsich...vime ze oba dva byli na tretim miste...pritom to vypada jako kdyby ten dole dostal cenu utechy a byl jen zklamany...ten kontrast...a pritom byl treti...
zanedbani majitelemMax-Max píše:Airwolfe, ty vole, foto temata si res treba pres SZ nebo na fotoforu, a bud rad ze ses rad. Tve auto klidne mohlo poslouzit jako demonstrativni ukazka zanedbani majitelem nebo jako popelnice a ani nepotrebujes pytlik, kterej ti tak chybel, a kritizujes tady vse.
A mimochodem, vysledky po kontrole organizatoru jsou udajne uplne jiny nez je fotka.
btw> Nechte na to vyjadrit Misu a pouzijte SZ na mne, kdyz vam vadi muj nazor prezentovany verejne.[CZ]Airwolf[OC] píše:zanedbani majitelemMax-Max píše:Airwolfe, ty vole, foto temata si res treba pres SZ nebo na fotoforu, a bud rad ze ses rad. Tve auto klidne mohlo poslouzit jako demonstrativni ukazka zanedbani majitelem nebo jako popelnice a ani nepotrebujes pytlik, kterej ti tak chybel, a kritizujes tady vse.
A mimochodem, vysledky po kontrole organizatoru jsou udajne uplne jiny nez je fotka.to bys to musel videt pred tim nez jsem to koupil...diky Hanisovi jsem aspon do toho nevysypal vice nez na to, aby to bylo aspon pojizdne...dik Hanisi
![]()
kdyby se kazdy offtopic resil pres SZ tak by tu byl taky klid. tak co jancis ? Navic to ani neni offtopic.
Btw> kdyz ti vadi turovani motoru rano (v kolik ?) tak na autosrazy nejezdi. To jen abys videl, ze kritizovat umis taky dle meho nazoru nesmysne veci.
Ad Misa> At te to dal bavi a jsou cim dale zajimavejsi fotky
No upřímně, moje auto taky není nějaká extra libovice, ale jako když to auto bylo tak strašný nechápu že sis to koupil, byla to jednoznačně nejhnusnější 30ka z klubu a myslim že nás všechny přítomností týhle zrůdy na srazích trápíš už dost dlouho na to abys nenašetřil na jinou, normální 30ku[CZ]Airwolf[OC] píše:zanedbani majitelemMax-Max píše:Airwolfe, ty vole, foto temata si res treba pres SZ nebo na fotoforu, a bud rad ze ses rad. Tve auto klidne mohlo poslouzit jako demonstrativni ukazka zanedbani majitelem nebo jako popelnice a ani nepotrebujes pytlik, kterej ti tak chybel, a kritizujes tady vse.
A mimochodem, vysledky po kontrole organizatoru jsou udajne uplne jiny nez je fotka.to bys to musel videt pred tim nez jsem to koupil...diky Hanisovi jsem aspon do toho nevysypal vice nez na to, aby to bylo aspon pojizdne...dik Hanisi
![]()
kdyby se kazdy offtopic resil pres SZ tak by tu byl taky klid. tak co jancis ? Navic to ani neni offtopic.
Btw> kdyz ti vadi turovani motoru rano (v kolik ?) tak na autosrazy nejezdi. To jen abys videl, ze kritizovat umis taky dle meho nazoru nesmysne veci.
Ad Misa> At te to dal bavi a jsou cim dale zajimavejsi fotky