Seřízení geometrie
Seřízení geometrie
Kde na Praze 4,7,8 nebo 10 dělaj slušně a rychle
geometrii.

Re: Seřízení geometrie
na tomhle autě ti mohou seřídit jen sbíhavost, ostatní je dáno konstrukcí nápravy a to v jakémkoliv servise v okolí. Já jen, abys je nevyděsil požadavkem na seřízení geometriemizuh píše:Kde na Praze 4,7,8 nebo 10 dělaj slušně a rychlegeometrii.

Vybavení? Budeš se smát.kdo. píše:Můj požadavek je být u toho, jak odmítnou tak sbohem.....Venca píše: Sbíhavost řada "servisů" seřizuje mávnutím ruky a vypsáním účtenky, takže i tohle si dělám sám.
jaké na to máš vybavení???
Rovná lišta, rovná plocha na betoně, těžnice 2 ks s nitěma na špendlíkách. Trvá to dýl, ale jde to .
Kdyby to nefungovalo, nedělal bych to. Nastavuju na 2 mm a na každý STK to bylo v limitu (tj. 1,4 - 2,6 mm), všude to měřili tou jejich optikou.

Laserová geometrie a pneuservis
U Záběhlického zámku 233
106 00 PRAHA 10
Na doporuceni kamose v servisu,ze do tohohle servisu vozej vsechny auta na geometrii,jsem tam taky zajel. Po geometrii se neobtezovali nabidnout mi treba protokol z pocitace,ci snad dokonce pokladni doklad o zaplaceni.Kasirovali za tech pul hodky prace 650 Kc a auto tahne do leva. Kdyz jsem prijel zpatky a SLUSNE mu rek,ze mam problem,ze mi to auto tahne do leva,tak mi bylo receno doslovne: "a co ja s tim" V dalsim duchu vedla jakakoliv dalsi konverzace,pri cemz kdyz jsem odchazel z dilny tam zacal neco hucet s kolegama,tak jsem se este vratil nasral se,serval jsem ho,ale reknu vam velkej problem donutit ho aby s tim neco udelal. To se nakonec nepovedlo,takze druhej problem bylo vytriskat z nej penize. Opravdu hrozne moc si stojej za svou praci a jeden den tvrdi jednu vec a pri reklamaci pak tvrdi naprostej opak. (ptal jsem se jestli to nerozsteluju kdyz vymenim olej v servu po serizeni geometrie)
Pravda,moh jsem u toho bejt, nicmene ne zas tak blizko, abych nevstupoval do pracovniho prostoru heveru a tak ruzne bla bla, takze jsem z povzdali sledoval, ze technik opravdu neco s autem dela a ze na jeho pocitaci opravdu skacou naky hodnoty, nicmene vysledek je takovy, jaky jsem napsal a hlavne chovani k zakaznikovi, je skutecne uzasny. Pro ty co me znaji je asi jasny, co jsem chtel tomu technikovi udelat, po tom jak se mnou mluvil

Kamos co dela v servisu mi rikal, ze prej pomoci par meridel provazku a 4x PET lahve s vodou geometrii taky udela, projizdel jsem jeho bawo u kteryho ji tak delal a asi to zkusim timto zpusobem, nevim jestli je to vubec technicky proveditelny, ale vzhledem k vysledku "profesionalni laserove geometrie" asi nemam co ztratit. Poradili mi abych zkusil prehodit gumy pravou za levou - asi nesmysl pri smerovym dezenu, zkusil jsem aspon predek za zadek a o gumach to asi nebude.
Jinak posilal jsem tuhle svou recenzi do sekce servisy uz celkem davno a este se tam neobjevila, tak varuji alespon touhle formou ostatni, aby nezplakali pak nad vydelkem a neprozili podobnou zkusenost jako ja.
Tak to je docela dobrá zpráva - v Chárovym servisu v Karlíně všechny znám ale co se týče práce na geometrii, tak nic moc, hodně si na ty mladý chlapce stěžujouMiguel píše:Nechci kecat, ale myslim, že v tom CHARA servisu byl i známí a nechaly se ukecat za 300,-Kč bez dokladu.

Ale jestli říkáš, že dobrý...
Fakt se nechali ukecat bez papírů?