1. 6. je den dětí, to nemůžu rozhodněTweety píše:Ústí nad Labem....Ok, tak začínáme plánovat. Datum na začátku června, který by se Vám hodil ?

JO!Tweety píše:No tak ti co chtěli se nakonec vždycky nějak domluviliSean píše:Koukám že se snažíte domluvit už přes půl roku snad:-))))))))
ale to neni jen o aute! je to proste o mysleni, ja uz taky nemam corrado a porad sleduju jejich stranky a myslim, zetady na foru je taky plno lidi co nemaji bawo, ale proste se jim zamlouva, tak sou tu s nama!euromen píše:nooo.ale já už k vám nebudu patřit.. 28. mi auto řekne páá a zbohem
Tak neděle, dejme tomu, Teplická hypernova se taky dá....ale to odpoledne mi moc nesedí, jezdim k večeru do Jihlavy. Buď dopoledne, nebo alespoň polednemaca píše:nedele, odpoledne, co treba teplice hypernova?
no jako ráno si budík řídit nebudu přece v neděliTweety píše:Tak neděle, dejme tomu, Teplická hypernova se taky dá....ale to odpoledne mi moc nesedí, jezdim k večeru do Jihlavy. Buď dopoledne, nebo alespoň polednemaca píše:nedele, odpoledne, co treba teplice hypernova?
Někde u Krupky není nějaký parkoviště...já jen že pro kluky z Děčína (Doks) jsou Teplice celkem daleko....