1. 6. je den dětí, to nemůžu rozhodněTweety píše:Ústí nad Labem....Ok, tak začínáme plánovat. Datum na začátku června, který by se Vám hodil ?
Severni cechy
- scandinavian
Re: ..
[quote="Sean"]Co takhle rekapitulace??????????
kdo je odkud???????????????????
Maca - Litvínov
Sean - Litvínov
..............................
to scandinavian:asi má každej strach že bude mít to nejhorší bawo:-))
myslím že vyhraju já:-)))Tím pochybnosti ostatních ruším a můžem to domluvit.-)
Kubax - Doksy (Česká Lípa)
kdo je odkud???????????????????
Maca - Litvínov
Sean - Litvínov
..............................
to scandinavian:asi má každej strach že bude mít to nejhorší bawo:-))
myslím že vyhraju já:-)))Tím pochybnosti ostatních ruším a můžem to domluvit.-)
Kubax - Doksy (Česká Lípa)
320i coupe "plastak"
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..
JO!Tweety píše:No tak ti co chtěli se nakonec vždycky nějak domluviliSean píše:Koukám že se snažíte domluvit už přes půl roku snad:-))))))))
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ale to neni jen o aute! je to proste o mysleni, ja uz taky nemam corrado a porad sleduju jejich stranky a myslim, zetady na foru je taky plno lidi co nemaji bawo, ale proste se jim zamlouva, tak sou tu s nama!euromen píše:nooo.ale já už k vám nebudu patřit.. 28. mi auto řekne páá a zbohem
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Takže navrhuji víkend 10.-11. červen. Sobota nebo neděle ?
My než se domluvíme, tak tu polovina prodá auto
Furt o tom kdo má jaký auto proboha....je jasný že hodně záleží na penězích a když to někdo musí nacpat do rodiny, někdo do bytu, tak je logický že auto zůstává pozadu. Já jsem třeba rád, že jsem si po dlouhém hledání koupil BMW které je v perfektním stavu, ale vzhled je prostě ještě zatím dost obyčejný. Nedá se nic dělat.
Kubax : Jak to vypadá s těma podložkama ?
My než se domluvíme, tak tu polovina prodá auto
Furt o tom kdo má jaký auto proboha....je jasný že hodně záleží na penězích a když to někdo musí nacpat do rodiny, někdo do bytu, tak je logický že auto zůstává pozadu. Já jsem třeba rád, že jsem si po dlouhém hledání koupil BMW které je v perfektním stavu, ale vzhled je prostě ještě zatím dost obyčejný. Nedá se nic dělat.
Kubax : Jak to vypadá s těma podložkama ?
- scandinavian
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Tak neděle, dejme tomu, Teplická hypernova se taky dá....ale to odpoledne mi moc nesedí, jezdim k večeru do Jihlavy. Buď dopoledne, nebo alespoň polednemaca píše:nedele, odpoledne, co treba teplice hypernova?
Někde u Krupky není nějaký parkoviště...já jen že pro kluky z Děčína (Doks) jsou Teplice celkem daleko....
- scandinavian
no jako ráno si budík řídit nebudu přece v neděliTweety píše:Tak neděle, dejme tomu, Teplická hypernova se taky dá....ale to odpoledne mi moc nesedí, jezdim k večeru do Jihlavy. Buď dopoledne, nebo alespoň polednemaca píše:nedele, odpoledne, co treba teplice hypernova?
Někde u Krupky není nějaký parkoviště...já jen že pro kluky z Děčína (Doks) jsou Teplice celkem daleko....
zéwlovat :rock: