koupil jsem e28.Ma proslou technickou kontrolu a znacky v depozitu.Jak mam auto prevest na sebe?
velky technicak zustal jeste u byvaleho majitele.Musi to jit na mě odhlasit on?Potreboval bych vědět vsechno o tomhle ukonu.
Diky...
prepis
tak unesen e28, ze v noci bude kroutit vyndanym volantem
, ze ani nectes co tu bylo
viewtopic.php?t=26952
podle me stejne problem
viewtopic.php?t=26952
podle me stejne problem
Takže:
1) Bývalý majitel (papírově ještě současný dle TP) musí provést STK, na kterou by správně měl auto odvézt na plaťáku ale víš jak...
2) s potvrzeným papírem od STK a zaplaceným pojištěním (o té pojistce to nevím jistě, je to jenom má logická dedukce, protože bez pojištění se s Tebou ohledně přepisu bavit nikdo nebude..)Přijde u něj na dopraváky a tam na Tebe auto odhlásí.
Dále postup stejný jako u klasické koupě auta... Takto by se to mělo dělat, aspoň mně to tak vysvětlovali na DI, poněvadž jsem řešil prakticky to samé, akorát jsem byl v roli prodejce... Snad ti to pomůže.
SHARK POWER!!!!!
1) Bývalý majitel (papírově ještě současný dle TP) musí provést STK, na kterou by správně měl auto odvézt na plaťáku ale víš jak...
2) s potvrzeným papírem od STK a zaplaceným pojištěním (o té pojistce to nevím jistě, je to jenom má logická dedukce, protože bez pojištění se s Tebou ohledně přepisu bavit nikdo nebude..)Přijde u něj na dopraváky a tam na Tebe auto odhlásí.
Dále postup stejný jako u klasické koupě auta... Takto by se to mělo dělat, aspoň mně to tak vysvětlovali na DI, poněvadž jsem řešil prakticky to samé, akorát jsem byl v roli prodejce... Snad ti to pomůže.
SHARK POWER!!!!!
No smoke, no fun...

to je presně ono...diky moc misankuMíšánek píše:Takže:
1) Bývalý majitel (papírově ještě současný dle TP) musí provést STK, na kterou by správně měl auto odvézt na plaťáku ale víš jak...![]()
Dále postup stejný jako u klasické koupě auta... Takto by se to mělo dělat, aspoň mně to tak vysvětlovali na DI, poněvadž jsem řešil prakticky to samé, akorát jsem byl v roli prodejce... Snad ti to pomůže.![]()
SHARK POWER!!!!!![]()
upraveno:diky vsem