Přepis auta
Přepis auta
Nazdar chlapi, může mi prosim někdo vysvětlit jak to chodí při koupi auta, mám namysli přepis vozidla. Chci koupit auto od jedno chlápka, problém je v tom, že auto má značky v depozitu (nemá pojištění) a hlavně, že před půl rokem tam byl měněnej motor, který ještě není zapsaný v TP. Jak mám postupovat při přepisu? (pokud možno tak abych stávajícího majitele moc neotravoval, páč je to jeden místní pracháč, který nemá na takovéto "pichoviny" čas) Moc a moc díky 

Re: Přepis auta
motor na vyndání značek z depozitu nemá vliv, musí si to pojistit, stačí na měsíc nebo na jak nejkratší dobu to dávaj a platnou STKfifik píše:Nazdar chlapi, může mi prosim někdo vysvětlit jak to chodí při koupi auta, mám namysli přepis vozidla. Chci koupit auto od jedno chlápka, problém je v tom, že auto má značky v depozitu (nemá pojištění) a hlavně, že před půl rokem tam byl měněnej motor, který ještě není zapsaný v TP. Jak mám postupovat při přepisu? (pokud možno tak abych stávajícího majitele moc neotravoval, páč je to jeden místní pracháč, který nemá na takovéto "pichoviny" čas) Moc a moc díky
jemu po odhlášení na tebe zbytek pov. ručení vrátěj, takže toho pracháče snad 50 kč nevytrhne

EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
-
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Na převod by ti měla stačit plná moc, nemusí být ověřená. Známej to sesmolil v autě před inspektorátem na pytlík od svačiny
Co se týká motoru apod ..., bylo by lepší, kdyby se to dělalo na původního majitele. Až to bude na tebe jen odhlášený, neprojdeš evidenčkou a budeš tam muset dvakrát. Vymazání čísla motoru stojí 10 Kč, čili by to měl pracháč utáhnout nebo ho zasponzoruj
Nejlépe asi napsat si plnou moc, jít tam vymazat motor a hned to na sebe odhlásit, na evidenčku a jít to na sebe přihlásit. To ručení na ten měsíc zaplatit musí - nevím, jak která pojišťovna, ale většina jich vrací ručení za celé měsíce, tzn. když to zaplatí na měsíc a za dva dny to na tebe odhlásí, stejně propadnou prachy za celej měsíc. Jedině to pojistit např. od 25. do konce příštího měsíce, 29. to zrušit a ten měsíc mu vrátěj

Co se týká motoru apod ..., bylo by lepší, kdyby se to dělalo na původního majitele. Až to bude na tebe jen odhlášený, neprojdeš evidenčkou a budeš tam muset dvakrát. Vymazání čísla motoru stojí 10 Kč, čili by to měl pracháč utáhnout nebo ho zasponzoruj

Nejlépe asi napsat si plnou moc, jít tam vymazat motor a hned to na sebe odhlásit, na evidenčku a jít to na sebe přihlásit. To ručení na ten měsíc zaplatit musí - nevím, jak která pojišťovna, ale většina jich vrací ručení za celé měsíce, tzn. když to zaplatí na měsíc a za dva dny to na tebe odhlásí, stejně propadnou prachy za celej měsíc. Jedině to pojistit např. od 25. do konce příštího měsíce, 29. to zrušit a ten měsíc mu vrátěj