Mě se pokoušel měšťák dát v praze na hrdčanský LITR pokutu za PŘECHÁZENÍ přes silnici, když tam stopovali v sobotu v 21:00 v min. provozu auta který jedou v BUS pruhu, kterej v sobotu snad ani nejezdí....

Tak tohle je u mě vrchol demence.
Pochopil bych kdyby vybírali v dopravní špičce když tam ty auta mužou těm busům nějak bránit v průjezdnosti, ale tohle...
A pak se ještě vyřádit na mě za to přecházení... to je moc!
Samo jsem mu nic nedal. Nejdřív se tomu směju, jako že srandičky srandičky, ale on to začal myslet vážně a tak sem začal taky ať mi teda řekne co sem porušil (já to věděl - je povinnost použít přechod/podchod pokud se nachází do 50m - a tim podchodem sem právě nechtěl jít) a on mi vzal OP a prej: "Umíte číst?" Hmm "tady je nápis občan ČR - tzn. že se máte řídit platnými nařízeními a zákony....bla bla bla" A já co sem teda porušil? Zase mlel to stejný takže to ani nevěděl, tak sem se na něj vysral a udělal nashledanou.
Kdybyste ale viděli jak se jich tam kolem mě sesypalo, byli tam 4 a udělali kolem kolečko. DEMENTI
Někde v Ostravě maj snad povinnost denně vybrat určitou částku a když už ji mají tak už na to serou.... Taky dobrej přístup...