městská policije = zmrdi

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 20. 04. 2006 10:02

tweetyna píše:
Fikux píše:Počkej až těm kryplům dají do ruky radary ... to bude teprve džungle :!: 8)
co prosim dostanou..... :shock: jako by nestačilo že je má obecní policie v Křešicích u Litoměřic...to je teprve nářez... a ještě měšťákům? :shock: je po mě....
a co myslíš že obecní policie je????

v obci obecní ve městě městská...

a maji jich už dost objednáno, budou zvyšovat rozpočty obcí.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

tweetyna

Příspěvek od tweetyna » 20. 04. 2006 10:29

hm...jako by nestačilo že na mě loni dostali 2700,-Kč celkem na pokutách za rychlost.... :cry: tak jestli tých radarů bude víc tak jsem prostě bez řidičáku.... :roll:

Newmik
člen E30.cz

Příspěvek od Newmik » 20. 04. 2006 10:34

k mestskejm snad ani neni co dodat :( driv davali boticky a byli zalezli...ted ale dostanou ramena a budou je na kazdyho ukazovat...a vzhledem k tomu, ze jejich komplex menecennosti oproti statni policii nikdy nezmizi odsereme to my a budeme platit jako mourovaty do kasicek nasich krasnych mest a z tech penez nepujde ani ň na silnice...pokud do ted nebylo peklo na zemi tak od 1.7. na ceskych silnicich bude
Life is too short to drive ugly cars...
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 20. 04. 2006 11:00

Dix píše:No a ještě připomínka i ke státním... viděli jste v pondělí nějaké hlídky??? Já jel z chaty domů cca 70 km a nepotkal jsem ani jednoho poldu a ani žádnou hlídku, prostě nic a to jsem se ještě všudemožně coural po Opavě... bylo to kolem poledne... Po cestě domů jsem potkal několik řidičů co nevypadali zrovna nějak střízlivě :x ... a před náma v zatáčce se navíc rozsekal borec na mašině, ale nějak to hned rozchodil :o
Jindy jich potkám i 7 a v den kdy je veliká pravděpodobnost, že můžou jezdit opilí a podobně nepotkám ani měšťáka! :?
Jo, mně dokonce zastavovali (poprvé za tu dobu, co mám papíry :) ) a dýchal jsem... :D
No smoke, no fun...
Obrázek

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 20. 04. 2006 14:07

Míšánek píše:
Dix píše:No a ještě připomínka i ke státním... viděli jste v pondělí nějaké hlídky??? Já jel z chaty domů cca 70 km a nepotkal jsem ani jednoho poldu a ani žádnou hlídku, prostě nic a to jsem se ještě všudemožně coural po Opavě... bylo to kolem poledne... Po cestě domů jsem potkal několik řidičů co nevypadali zrovna nějak střízlivě :x ... a před náma v zatáčce se navíc rozsekal borec na mašině, ale nějak to hned rozchodil :o
Jindy jich potkám i 7 a v den kdy je veliká pravděpodobnost, že můžou jezdit opilí a podobně nepotkám ani měšťáka! :?
Jo, mně dokonce zastavovali (poprvé za tu dobu, co mám papíry :) ) a dýchal jsem... :D
hehe jen dychejte, jen dychejte :D ednak je pekna na howno kdyz nekdo ridi nalitej, a taky ze ma varabime ty plastove naustky pro policajzy jak se nasazujou na ten dychai bazmek :D
Obrázek

Trautenberg

Příspěvek od Trautenberg » 20. 04. 2006 20:14

dneska jsem jim dal kilco, snad daj chvili pokoj :)

Dix

Příspěvek od Dix » 20. 04. 2006 20:24

Trautenberg píše:dneska jsem jim dal kilco, snad daj chvili pokoj :)
Aby to nebyl spíše podnět k závislosti jako na drogách... příště budou chtít určitě víc a častěji! :lol:
HOTENTOT :twisted:
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)
Obrázek

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 21. 04. 2006 15:42

Dix píše:Aby to nebyl spíše podnět k závislosti jako na drogách... příště budou chtít určitě víc a častěji! :lol:
Znáš, co? :twisted:
No smoke, no fun...
Obrázek

***Apollo***

Příspěvek od ***Apollo*** » 21. 04. 2006 16:13

v Budejovicich uz mestska zacina rozkazovat statnim. :roll: :roll: :lol: :lol:
Škoda Favorit 136L ==>> BMW E30 318i Touring M40 r.v. 94

***Apollo*** CAR

castro

Příspěvek od castro » 23. 04. 2006 20:31

Mě se pokoušel měšťák dát v praze na hrdčanský LITR pokutu za PŘECHÁZENÍ přes silnici, když tam stopovali v sobotu v 21:00 v min. provozu auta který jedou v BUS pruhu, kterej v sobotu snad ani nejezdí.... :lol: Tak tohle je u mě vrchol demence.
Pochopil bych kdyby vybírali v dopravní špičce když tam ty auta mužou těm busům nějak bránit v průjezdnosti, ale tohle...
A pak se ještě vyřádit na mě za to přecházení... to je moc!

Samo jsem mu nic nedal. Nejdřív se tomu směju, jako že srandičky srandičky, ale on to začal myslet vážně a tak sem začal taky ať mi teda řekne co sem porušil (já to věděl - je povinnost použít přechod/podchod pokud se nachází do 50m - a tim podchodem sem právě nechtěl jít) a on mi vzal OP a prej: "Umíte číst?" Hmm "tady je nápis občan ČR - tzn. že se máte řídit platnými nařízeními a zákony....bla bla bla" A já co sem teda porušil? Zase mlel to stejný takže to ani nevěděl, tak sem se na něj vysral a udělal nashledanou.
Kdybyste ale viděli jak se jich tam kolem mě sesypalo, byli tam 4 a udělali kolem kolečko. DEMENTI

Někde v Ostravě maj snad povinnost denně vybrat určitou částku a když už ji mají tak už na to serou.... Taky dobrej přístup... :roll:

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 23. 04. 2006 21:33

castro píše:Mě se pokoušel měšťák dát v praze na hrdčanský LITR pokutu za PŘECHÁZENÍ přes silnici, když tam stopovali v sobotu v 21:00 v min. provozu auta který jedou v BUS pruhu, kterej v sobotu snad ani nejezdí.... :lol: Tak tohle je u mě vrchol demence.
Pochopil bych kdyby vybírali v dopravní špičce když tam ty auta mužou těm busům nějak bránit v průjezdnosti, ale tohle...
A pak se ještě vyřádit na mě za to přecházení... to je moc!

Samo jsem mu nic nedal. Nejdřív se tomu směju, jako že srandičky srandičky, ale on to začal myslet vážně a tak sem začal taky ať mi teda řekne co sem porušil (já to věděl - je povinnost použít přechod/podchod pokud se nachází do 50m - a tim podchodem sem právě nechtěl jít) a on mi vzal OP a prej: "Umíte číst?" Hmm "tady je nápis občan ČR - tzn. že se máte řídit platnými nařízeními a zákony....bla bla bla" A já co sem teda porušil? Zase mlel to stejný takže to ani nevěděl, tak sem se na něj vysral a udělal nashledanou.
Kdybyste ale viděli jak se jich tam kolem mě sesypalo, byli tam 4 a udělali kolem kolečko. DEMENTI

Někde v Ostravě maj snad povinnost denně vybrat určitou částku a když už ji mají tak už na to serou.... Taky dobrej přístup... :roll:
Sakra, proč se mně nikdy nic takového neděje?!?!? Já bych se s nima aj rád pohádal... :D
No smoke, no fun...
Obrázek

Milhouse

MP

Příspěvek od Milhouse » 24. 04. 2006 15:23

Chyba!! Musíš dělat, že on je ten největší masér na světě, že jsi chudý student a že to už nikdy neuděláš a on dá pokoj a ještě mu stoupne sebevědomí, jak to pěkně vošéfoval 8)

Dix

Re: MP

Příspěvek od Dix » 24. 04. 2006 15:42

Milhouse píše:Chyba!! Musíš dělat, že on je ten největší masér na světě, že jsi chudý student a že to už nikdy neuděláš a on dá pokoj a ještě mu stoupne sebevědomí, jak to pěkně vošéfoval 8)
Někdy to má bohužel opačný účinek... taky jsem si hrál na andílka... a skončilo to hádkou, pak jsem ho poslal do skorumpovanejch buzerantů a odjel jsem pryč :evil:
Nakonec jsem to měl za 3kila...
HOTENTOT :twisted:
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)
Obrázek

Vune benzinu

Příspěvek od Vune benzinu » 24. 04. 2006 16:11

Písnu sem čerstvý zážitek tak hoďku starej:
--Stojím na semaforech hned za městskýma s pickupem (botičkářema).Ve chvíli kdy naskočí zelená nejedou (nechcíplo jim to).Offroad za mnou zatroubil (jako lokomotiva) ať jako jedou,začali se pomalu rozjíždět a ve chvíli kdy jsem řadil na dvě chvilkově dupli na brzdu :roll: .Zřejmě si mysleli,že jsem troubil já nebo co,stejnak bych brzo zatroubil nebejt toho za mnou (byl nedočkavější),ale fakt je ten,že na tomhle chování je vidět jejich profesionalita.
Asi to mněla být jakási pomsta.Průser je ten,že tohle praktikuje nejeden řidič.
Asi nepochopili,že tímto způsobem se upozorňuje na to,že někdo zaspal.

castro

Příspěvek od castro » 26. 04. 2006 10:53

tjt DEBILNÍ EGO a dokazování si policejních odznáčků, koukání na šerify v tv, blbej plat (?), výsměch lidí, uřvaná manželka atd... pak se to někde musí projevit.... :lol:
Bych je za to nakopal do řitě. Se divim že nezastavili a nedali ti botu uprostřed křižovatky za troubení a rušení poledního klidu, pitomci.

Já ty dementy nenávidim, je mi už dopláče ze zoufalství a bezmoci když vidim na jakých místech dávaji boty - viz Letná, Žižkov, Vinohrady a místa kde je minimum místa....
Jsi kolem metr za značkou? Tak tumáš - nažer se! Střílet je prakem z okna je málo!

Jednou jsem stál půl metrem auta na hlíně a dali mi cvičku za stání na městské zeleni. Je mi jasný že nebejt aut tam ta zelená travička roste ale půl metrem...?

Jan Kučera

Příspěvek od Jan Kučera » 02. 05. 2006 21:26

nemuzu se nepodelit s mym zazitkem.Bydlim na Flore Praha 3 a parkovani je tam asi jen jedna z veci ktera me na tomhle sere.
A to jeste pánové z radnice vymysleli kolem stromů takový vyfikundace jako ze ohrádka okolo stromku coz znamena minus 2 parkovaci mista.
A to ze jsou vsude zmrdi z firem co jsou chudy platit si na Flore garaze ,ale dost bohatý na to ani nemluve, hlavne cerveny OPELY firmy XEROX. Ale k veci. Jedu takhle pro neco do prace a vyjizdim s autem z rady a koukam jak totalne neustrojenej zmrd mestskej pokutuje stání u už zmíněnejch ohrádek.Řikám si "kdyby jsi tak radsi sel honit ke Kotvě ty zmrdy cikánský co tam nabizej hero...." Nic, asi za 20 minut se blížim zpátky a pod florou byla stavba v Jíčínský ulici a u stavby vypíčený asi 3 dodávky uplně v křižovatce.Frajer vylít z boční ulice, protože mně nevidel přes ty dodávky, já nabrzdách ,kotouče jak F1 doběla, pes spadnul nekam do hajzlu.Frajer se omlouvá. Tak si tak řikám -" kdybych tak potkal zas toho zmrda co tam píše ty pokuty." no a vida, zmrd se nacházel téměř tam kde jsem ho videl pred odjezdem a dál píše ty svoje kraviny za sterace. zastavim u něj a řikám mu "Dobrý den, muzu Vás prosím poprosit aby jste zanechal Vaší bohulibé činnosti zde a přesunul se o pár metrů dál kde hrozí vážné nehody a sjednal tam pořádek" - a frajer milej pane, já nějak nevidim nějaký výložky aby jste mi řikal kam mám jít

Takže jsem se nasral, a řikam mu , hele takže ty tady pokutuješ lidi, který tady bydlej a díky Vašim kravinám nemaj kde parkovat, metry predepsaný podle vyhlášky jsou v jednosmerce splneny, takze o co jde.
A tu uniformu kterou nosis jsem Ti zaplatil já takže co se deje.
Tam do me malem origo vletel frajer diky tomu ze tam nekdo zcela jasne porusuje zakon a ty tady bude sdelat machra.

Opet zacal mlit ze jsem drzej a ze takhle s nim nebudu mluvit atd,.
Rek jsem mu ze s takovejma hovadama jako je on si policie nikdy respekt a podporu obcanu neziska a odjel jsem.
Objedu blok a nikde nenachazim misto k parkovani, musel jsem se opet vratit k tomu mistu kde jsem zanechal townfuckera. Ten curak tam furt byl a psal si zadni RZ a koutkem levyho oka me zcela zretelne zahlid (LR Discovery se spatne prehlizi) , rikam uz mu nebudu nic rikat, je to marný a rozjel jsem se a v tom zmrd otocil hlavu a delal jako ze nemuze tu znacku precist tak mi vlez asi tri kroky pod auto. A ja tak trochu neubral.
Rána jak svine, frajer letí na sierru a zrcátko na hadry.

...............poučení pro městské strážníky- naslouchej obcanům.

P.S. Zatím cekám na obsílku (podání vysvětlení a zatim nic)
Pláťákoslužby 608528957

524TdA RULEZZ

WRX Sti

..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

Obrázek

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 03. 05. 2006 05:08

Jan Kučera píše:nemuzu se nepodelit s mym zazitkem.Bydlim na Flore Praha 3 a parkovani je tam asi jen jedna z veci ktera me na tomhle sere.
A to jeste pánové z radnice vymysleli kolem stromů takový vyfikundace jako ze ohrádka okolo stromku coz znamena minus 2 parkovaci mista.
A to ze jsou vsude zmrdi z firem co jsou chudy platit si na Flore garaze ,ale dost bohatý na to ani nemluve, hlavne cerveny OPELY firmy XEROX. Ale k veci. Jedu takhle pro neco do prace a vyjizdim s autem z rady a koukam jak totalne neustrojenej zmrd mestskej pokutuje stání u už zmíněnejch ohrádek.Řikám si "kdyby jsi tak radsi sel honit ke Kotvě ty zmrdy cikánský co tam nabizej hero...." Nic, asi za 20 minut se blížim zpátky a pod florou byla stavba v Jíčínský ulici a u stavby vypíčený asi 3 dodávky uplně v křižovatce.Frajer vylít z boční ulice, protože mně nevidel přes ty dodávky, já nabrzdách ,kotouče jak F1 doběla, pes spadnul nekam do hajzlu.Frajer se omlouvá. Tak si tak řikám -" kdybych tak potkal zas toho zmrda co tam píše ty pokuty." no a vida, zmrd se nacházel téměř tam kde jsem ho videl pred odjezdem a dál píše ty svoje kraviny za sterace. zastavim u něj a řikám mu "Dobrý den, muzu Vás prosím poprosit aby jste zanechal Vaší bohulibé činnosti zde a přesunul se o pár metrů dál kde hrozí vážné nehody a sjednal tam pořádek" - a frajer milej pane, já nějak nevidim nějaký výložky aby jste mi řikal kam mám jít

Takže jsem se nasral, a řikam mu , hele takže ty tady pokutuješ lidi, který tady bydlej a díky Vašim kravinám nemaj kde parkovat, metry predepsaný podle vyhlášky jsou v jednosmerce splneny, takze o co jde.
A tu uniformu kterou nosis jsem Ti zaplatil já takže co se deje.
Tam do me malem origo vletel frajer diky tomu ze tam nekdo zcela jasne porusuje zakon a ty tady bude sdelat machra.

Opet zacal mlit ze jsem drzej a ze takhle s nim nebudu mluvit atd,.
Rek jsem mu ze s takovejma hovadama jako je on si policie nikdy respekt a podporu obcanu neziska a odjel jsem.
Objedu blok a nikde nenachazim misto k parkovani, musel jsem se opet vratit k tomu mistu kde jsem zanechal townfuckera. Ten curak tam furt byl a psal si zadni RZ a koutkem levyho oka me zcela zretelne zahlid (LR Discovery se spatne prehlizi) , rikam uz mu nebudu nic rikat, je to marný a rozjel jsem se a v tom zmrd otocil hlavu a delal jako ze nemuze tu znacku precist tak mi vlez asi tri kroky pod auto. A ja tak trochu neubral.
Rána jak svine, frajer letí na sierru a zrcátko na hadry.

...............poučení pro městské strážníky- naslouchej obcanům.

P.S. Zatím cekám na obsílku (podání vysvětlení a zatim nic)
Mno tak to sme sousedi, ty vyfikundace okolo stromků se jim fakt povedly :roll:
E36 323i coupé

Akmall

Příspěvek od Akmall » 03. 05. 2006 08:58

jj parkovani nazeleni to je oblibena veticka na papiru za steracem....kazdej tam jezdi ale postavit to na to blato jen jednou radou kol a papirek je hned na svete. :roll:
EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe

E39 530D Touring

scandinavian

Příspěvek od scandinavian » 04. 05. 2006 07:52

to je zmrdstvo co. v pátek mě dokonce odtáhli ty kurvy. plná ulice značek zákaz stání 29. a 30. 4. MIMO FILM - bydlim taky pha 3 - vyfikundace everywhere - ale netušil jsem, že mezi nima je jedna značka zákaz 28.4 7-14 mytí vozovky, jsem si na 100% jistej, že tam ta značka týden dopředu nestála, jsem si stejně tak 100% jistej, že městská policie ve spojení s firmou, která je instaluje, značky nainstalovala schválně tak, aby odtáhli co nejvíc aut a přibylo co nejvíc peněz do městský pokladny - potvrdil mi to i policista v telefonu. volal sem na státní, ty mě dali na městský, ty mě dali na správu komunikací a výsledek - zaplat 1500, vem si auto a drž hubu doma radši nebo se nedoplatíš na soudních nákladech.
a jejich demenci mi potvrdil i člověk pracující na parkovišti, kde stojí odtažený auta - řekl mi, že den předemnou přitáhli auto, u kterýho byl důvod odtahu (majitel se musel srát za nima, zaplatit jim 1500) ten, že stál od povolenýho místa 195cm namísto 200cm. a včera sem viděl zase dva městský, jak v tričkách běhaj po žižkově a nadšeně s bločkama v ruce hledaj auta, který špatně parkujou a už jim tam ládujou lístečky za stěrače... to je služba za naše daně což. bydlete, pracujte, platte daně, my vám za ně zřídíme zmrdislužbu, která vás bude pronásledovat s metrem v ruce a otravovat vám život, co to dá....
zéwlovat :rock:

castro

Příspěvek od castro » 05. 05. 2006 13:02

Akmall píše:jj parkovani nazeleni to je oblibena veticka na papiru za steracem....kazdej tam jezdi ale postavit to na to blato jen jednou radou kol a papirek je hned na svete. :roll:
Proto sem tady kdysi nabízel ty prázdný výzvy (lístečky). Vytiskneš a pak už si ho jen vyplníš a lupneš za stěrač. Když budeš mít štěstí na četníka s iq městský policie tak si jen řekne - AAAHA, tady už jsem taky byl.....

pak jenom zmuchláš a vyhodíš v nejbližším odpadkovém koši... :-)

.....a máš pokoj!

halt eMPíci přišli na to že se takhle dá vydělat a mužou vyměnit smradlavý trička za nový. Nejvíc ke konci měsíce: V pokladně chybí pár desítek tisíc - z čeho zaplatíme novej xerox? Šup do ulic!

Odpovědět