Uz si nevim rady kluci...
-
Michalmm
Uz si nevim rady kluci...
Kluci potrboval bych radu nebo pomoc.Mam 316i M40 motor.kdyz je studenej tak je vse ok ale jakmile se zahreje zacne na volnobeh kolisat a zakopavat kolikrat uz i chcipnul.Vcera jsem jel a najednou to prestalo uplne tahnout pak se zas chyt a takhle se to opakovalo byl jsem jak zacatecnik skubalo to chvili to jelo ok a pak zas to netahlo.vzdy na volnobeh najednou spadnou otacky a zas se rozebehne.Vzdy kdyz to udela tak se zaklepe rafika od teploty motoru.Dal jsem novy svicky ,palivovej filtr a ted uz fakt nevim....dik za rady uvitam vse 
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
-
Michalmm
-
Návštěvník
Zdar
No mě napadaj 2 čidla na hlavě motoru jedno je na teplotu a to druhý na studený starty ale tím si nejsem jistej a pak ještě lambda. Tyto příznaky jsou u M40 známy ale dělá to je že lítá volnoběh ale cukání to ani ne.
Ale měli pravdu 3 hlavní věci ci mají vliv kontrola hadic aby si motor nikde nic nepřisával pak ty dvě čidla a lambda.
To je asi vše co mě napadá
No mě napadaj 2 čidla na hlavě motoru jedno je na teplotu a to druhý na studený starty ale tím si nejsem jistej a pak ještě lambda. Tyto příznaky jsou u M40 známy ale dělá to je že lítá volnoběh ale cukání to ani ne.
Ale měli pravdu 3 hlavní věci ci mají vliv kontrola hadic aby si motor nikde nic nepřisával pak ty dvě čidla a lambda.
Já mám taky M40 a tyhle příznaky se mi objevily taky. Vyměnil jsem svíčky, zapalovací kabely, harmoniku od sání, všechny těsnění a nakonec to byla lambda. Jak je v prd...Anonymous píše:Zdar
-
Michalmm
-
Návštěvník