Uz si nevim rady kluci...
Uz si nevim rady kluci...
Kluci potrboval bych radu nebo pomoc.Mam 316i M40 motor.kdyz je studenej tak je vse ok ale jakmile se zahreje zacne na volnobeh kolisat a zakopavat kolikrat uz i chcipnul.Vcera jsem jel a najednou to prestalo uplne tahnout pak se zas chyt a takhle se to opakovalo byl jsem jak zacatecnik skubalo to chvili to jelo ok a pak zas to netahlo.vzdy na volnobeh najednou spadnou otacky a zas se rozebehne.Vzdy kdyz to udela tak se zaklepe rafika od teploty motoru.Dal jsem novy svicky ,palivovej filtr a ted uz fakt nevim....dik za rady uvitam vse 

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Zdar
No mě napadaj 2 čidla na hlavě motoru jedno je na teplotu a to druhý na studený starty ale tím si nejsem jistej a pak ještě lambda. Tyto příznaky jsou u M40 známy ale dělá to je že lítá volnoběh ale cukání to ani ne.
Ale měli pravdu 3 hlavní věci ci mají vliv kontrola hadic aby si motor nikde nic nepřisával pak ty dvě čidla a lambda.
To je asi vše co mě napadá
No mě napadaj 2 čidla na hlavě motoru jedno je na teplotu a to druhý na studený starty ale tím si nejsem jistej a pak ještě lambda. Tyto příznaky jsou u M40 známy ale dělá to je že lítá volnoběh ale cukání to ani ne.
Ale měli pravdu 3 hlavní věci ci mají vliv kontrola hadic aby si motor nikde nic nepřisával pak ty dvě čidla a lambda.
Já mám taky M40 a tyhle příznaky se mi objevily taky. Vyměnil jsem svíčky, zapalovací kabely, harmoniku od sání, všechny těsnění a nakonec to byla lambda. Jak je v prd...Anonymous píše:Zdar