pichla guma?
bok
To co vidím na obrázku se pravděpodobně zalepit dá,a z vlastní zkušenosti vím že to drží.Normálnímu zákazníkovi ale tohle lepit nesmíme,má to spoustu důvodů ale hlavní je ten že nelze dát záruku a v Barumu se bez dokladu nesmí nic prodat.Pro sebe nebo pro známé není problém,nesmí být porušena konstrukce pneumatiky což u větších škubanců bývá dost často.
V LPG je síla
do pneumatik nedelam, jsem pouze jejiche konzumentAnonymous píše:ja rekl ze na to nedaji zaruku a samo ze pokud je poniceny korzet gumy tak opravdu nema smysl neco opravovat ....na duhou stranu dobra finta jak donutit ke koupi nove (ber to jako srandu)milo píše:me jednou nejaka kurva propichla pneu sidlem zboku, vypadalo to na malou dirku, tak jsem to chtel dat zalepit. po tom co mi ale v pneuservisu ukazali rentgen teto pneumatiky (cumel jsem ze tam podobny stroj maji) jsem velmi rychle pochopil, ze tato guma uz nema na aute co delat ...
Kazdopadne se tady ptali estli ta skuba opravit jde .... poud neni narusena klec gumy tak jde ....
jeste dotazek jak poznas ze uz na te gumne jezdit nejde ? Delas snad do pneumatik ?

jinak, nikdo me u nich nenutil kupovat novou!

e39 530d
e32 730iA
ex e34 525i m20
e32 730iA
ex e34 525i m20
Re: bok
ja jsem rikal ze na to nedaji zaruku.... jezdim RALLY a cas od casu je potreba opravit nejakou gumu (urcite si umite predstavit co ty gumy stoji) a mockrat je sponzorsky neuservis opravi prave tim podlepenimHuncak píše:To co vidím na obrázku se pravděpodobně zalepit dá,a z vlastní zkušenosti vím že to drží.Normálnímu zákazníkovi ale tohle lepit nesmíme,má to spoustu důvodů ale hlavní je ten že nelze dát záruku a v Barumu se bez dokladu nesmí nic prodat.Pro sebe nebo pro známé není problém,nesmí být porušena konstrukce pneumatiky což u větších škubanců bývá dost často.
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+