pichla guma?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Huncak

bok

Příspěvek od Huncak » 20. 01. 2006 16:12

To co vidím na obrázku se pravděpodobně zalepit dá,a z vlastní zkušenosti vím že to drží.Normálnímu zákazníkovi ale tohle lepit nesmíme,má to spoustu důvodů ale hlavní je ten že nelze dát záruku a v Barumu se bez dokladu nesmí nic prodat.Pro sebe nebo pro známé není problém,nesmí být porušena konstrukce pneumatiky což u větších škubanců bývá dost často.
V LPG je síla

milo

Příspěvek od milo » 20. 01. 2006 17:13

Anonymous píše:
milo píše:me jednou nejaka kurva propichla pneu sidlem zboku, vypadalo to na malou dirku, tak jsem to chtel dat zalepit. po tom co mi ale v pneuservisu ukazali rentgen teto pneumatiky (cumel jsem ze tam podobny stroj maji :twisted: ) jsem velmi rychle pochopil, ze tato guma uz nema na aute co delat ...
ja rekl ze na to nedaji zaruku a samo ze pokud je poniceny korzet gumy tak opravdu nema smysl neco opravovat ....na duhou stranu dobra finta jak donutit ke koupi nove (ber to jako srandu)

Kazdopadne se tady ptali estli ta skuba opravit jde .... poud neni narusena klec gumy tak jde ....
jeste dotazek jak poznas ze uz na te gumne jezdit nejde ? Delas snad do pneumatik ?
do pneumatik nedelam, jsem pouze jejiche konzument 8) dira vypadala opravdu mala, ze by to nemel byt problem opravit, ale pod rentgenem se ukazala k*revsky narusena kostra ...

jinak, nikdo me u nich nenutil kupovat novou! :wink: a vzledem k tomu, ze to bylo asi mesic pred koncem zimy, putovala tam jeta ...
e39 530d
e32 730iA
ex e34 525i m20

paveld

Re: bok

Příspěvek od paveld » 20. 01. 2006 20:47

Huncak píše:v Barumu se bez dokladu nesmí nic prodat.
dneska mi v Barumu za tri kila bez dokladu vyvazili kola :)
BMW 323i E36

Luka

Re: bok

Příspěvek od Luka » 21. 01. 2006 22:08

Huncak píše:To co vidím na obrázku se pravděpodobně zalepit dá,a z vlastní zkušenosti vím že to drží.Normálnímu zákazníkovi ale tohle lepit nesmíme,má to spoustu důvodů ale hlavní je ten že nelze dát záruku a v Barumu se bez dokladu nesmí nic prodat.Pro sebe nebo pro známé není problém,nesmí být porušena konstrukce pneumatiky což u větších škubanců bývá dost často.
ja jsem rikal ze na to nedaji zaruku.... jezdim RALLY a cas od casu je potreba opravit nejakou gumu (urcite si umite predstavit co ty gumy stoji) a mockrat je sponzorsky neuservis opravi prave tim podlepenim
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+

Odpovědět