Jak nejlépe ošetřit zámky do mínusových mrazů?
-
Vune benzinu
-
Návštěvník
muj tata nosi z prace takovej modrej sprej vubec si ted nevzpominam jak se jmenuje ale je na rozmrazovani oken,zamku,cehokoli co je zamrzly.aaa auto praha to pouziva v zime na auta.je to super vec na cokoli co je zamrzlyho na aute to nastrikate a behem okamziku to rozmrzne.zamrzne to zvova ale na to aby jste se dostali v tu chvili kdy zrovna potrebujete do auta tak je to vynikajici,doporucuji.jestli chcete muzu sem hodit fotku jak ten sprej vypada.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
jo hod to semvlada320 píše:muj tata nosi z prace takovej modrej sprej vubec si ted nevzpominam jak se jmenuje ale je na rozmrazovani oken,zamku,cehokoli co je zamrzly.aaa auto praha to pouziva v zime na auta.je to super vec na cokoli co je zamrzlyho na aute to nastrikate a behem okamziku to rozmrzne.zamrzne to zvova ale na to aby jste se dostali v tu chvili kdy zrovna potrebujete do auta tak je to vynikajici,doporucuji.jestli chcete muzu sem hodit fotku jak ten sprej vypada.
tak se moc omlouvam ja mel za to ze je to i na rozmrazovani zamku ale je to jenom na skla.ale muzu se zarucit ze s lakem na aute to nic neudela.tata to pouziva uz tri roky vzdycky kdyz sme na horach.ted mame renaulta espace a u toho je ted v tyhle dobe zamrzlej zamek skoro porad.pouzival to i na nase bavo jeden rok.pouziva k tomu takovou tu tycku co se dava k WDcku aby to moh striknout primo do zamku.opravdu to funguje a je to super.jakejkoli led to hned rozpusti.

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
Tohle se mi pravidelně stává na sedničce. Co tam teda přesně zamrzne? Já jsem to musel posrříkat AXEm aby sem vůbec mohl jet domůMacek píše:Horší je, když zamrzne mechanismus zavírání a dveře se sice otevřou, ale po zavření nedržej...pěkně nepříjemný a ani po promazání žádná velká změna k lepšímu. Pomohl až horkovzušnej fén
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
-
Návštěvník
Já teda používám na zámky bezva sprej, kterej zabraňuje usazování vlhkosti (proto zabraňuje zamrznutí) a zároveň promazává, nedá se to srovnat s WDčkem (to je dobrý tak na panty u dveří). Lahvička má 50ml a vydrží dost dlouho.
A je to od firmy WURTH, takže doporuči otevřít toto http://katalog.wuerth.cz/ a do vyhledávání zadat kod: 893052
pak si stačí třaba stáhnout pdf ve kterém je popis produktu!
Zámkům zdar
A je to od firmy WURTH, takže doporuči otevřít toto http://katalog.wuerth.cz/ a do vyhledávání zadat kod: 893052
pak si stačí třaba stáhnout pdf ve kterém je popis produktu!
Zámkům zdar
pred zimou jsme mazal bilou vazelinou ve spreji ..
a to jsem to mazal stylem prase - bez demontaze - nastrikat dovnitr - klicem zamykal, odemykal (hoodne krat), zase nastrikat a opakoval .. a pote parkrat ocistit klic po vytazeni ...
a od te doby bez problemu krasne lehce funguje ...
petr
a to jsem to mazal stylem prase - bez demontaze - nastrikat dovnitr - klicem zamykal, odemykal (hoodne krat), zase nastrikat a opakoval .. a pote parkrat ocistit klic po vytazeni ...
a od te doby bez problemu krasne lehce funguje ...
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...