Jak nejlépe ošetřit zámky do mínusových mrazů?
-
muj tata nosi z prace takovej modrej sprej vubec si ted nevzpominam jak se jmenuje ale je na rozmrazovani oken,zamku,cehokoli co je zamrzly.aaa auto praha to pouziva v zime na auta.je to super vec na cokoli co je zamrzlyho na aute to nastrikate a behem okamziku to rozmrzne.zamrzne to zvova ale na to aby jste se dostali v tu chvili kdy zrovna potrebujete do auta tak je to vynikajici,doporucuji.jestli chcete muzu sem hodit fotku jak ten sprej vypada.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

jo hod to semvlada320 píše:muj tata nosi z prace takovej modrej sprej vubec si ted nevzpominam jak se jmenuje ale je na rozmrazovani oken,zamku,cehokoli co je zamrzly.aaa auto praha to pouziva v zime na auta.je to super vec na cokoli co je zamrzlyho na aute to nastrikate a behem okamziku to rozmrzne.zamrzne to zvova ale na to aby jste se dostali v tu chvili kdy zrovna potrebujete do auta tak je to vynikajici,doporucuji.jestli chcete muzu sem hodit fotku jak ten sprej vypada.
tak se moc omlouvam ja mel za to ze je to i na rozmrazovani zamku ale je to jenom na skla.ale muzu se zarucit ze s lakem na aute to nic neudela.tata to pouziva uz tri roky vzdycky kdyz sme na horach.ted mame renaulta espace a u toho je ted v tyhle dobe zamrzlej zamek skoro porad.pouzival to i na nase bavo jeden rok.pouziva k tomu takovou tu tycku co se dava k WDcku aby to moh striknout primo do zamku.opravdu to funguje a je to super.jakejkoli led to hned rozpusti.

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Tohle se mi pravidelně stává na sedničce. Co tam teda přesně zamrzne? Já jsem to musel posrříkat AXEm aby sem vůbec mohl jet domůMacek píše:Horší je, když zamrzne mechanismus zavírání a dveře se sice otevřou, ale po zavření nedržej...pěkně nepříjemný a ani po promazání žádná velká změna k lepšímu. Pomohl až horkovzušnej fén
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
Já teda používám na zámky bezva sprej, kterej zabraňuje usazování vlhkosti (proto zabraňuje zamrznutí) a zároveň promazává, nedá se to srovnat s WDčkem (to je dobrý tak na panty u dveří). Lahvička má 50ml a vydrží dost dlouho.
A je to od firmy WURTH, takže doporuči otevřít toto http://katalog.wuerth.cz/ a do vyhledávání zadat kod: 893052
pak si stačí třaba stáhnout pdf ve kterém je popis produktu!
Zámkům zdar
A je to od firmy WURTH, takže doporuči otevřít toto http://katalog.wuerth.cz/ a do vyhledávání zadat kod: 893052
pak si stačí třaba stáhnout pdf ve kterém je popis produktu!
Zámkům zdar

pred zimou jsme mazal bilou vazelinou ve spreji ..
a to jsem to mazal stylem prase - bez demontaze - nastrikat dovnitr - klicem zamykal, odemykal (hoodne krat), zase nastrikat a opakoval .. a pote parkrat ocistit klic po vytazeni ...
a od te doby bez problemu krasne lehce funguje ...
petr
a to jsem to mazal stylem prase - bez demontaze - nastrikat dovnitr - klicem zamykal, odemykal (hoodne krat), zase nastrikat a opakoval .. a pote parkrat ocistit klic po vytazeni ...
a od te doby bez problemu krasne lehce funguje ...
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...