Můj příspěvek vyňat z debaty Hajzlové zlodějský.

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Vune benzinu

Můj příspěvek vyňat z debaty Hajzlové zlodějský.

Příspěvek od Vune benzinu » 23. 11. 2005 19:13

-------Vůně benzínu napsal:

Pánové to je hovno....Co já zažil za to bych upálil každýho co schválil a vymyslel kdejakej dementní zákon..

Ukradli mi pěknou třícu v plný palbě.Den poté mi volá kámoš,že zná typa co je zná.Pochytali jsme dva z nich celkem byli tři přitom jsme našli další kradená auta motorku atd....Proběhla i rvačka s jeho fotrem jednoho gumokova na chatě .(takovejch starostí a projetýho benzínu i dlouho po jejich zadržení jsme pak naháněli další co taky kradou).Pak jsme čekali na fízly,který si ty mamrdy vzali.Všechno přiznali.Nabonzovali další spolpachatele.Proběhnul soud svědčil jsem atd....Už je to dva a půl roku a nedostal jsem ani korunu navíc soud mi přiznal za celkovou škodu 70000,-asi 39000,-.Takže teď jsem v situaci,že kdybych je chtěl zpětně znovu přidusit dostal bych se do průseru já.

Verdikt ČR je jedno velký hovno.Soudkyně řekla,že toho zas tolik neukradli-piča.Přitom v soudní síni bylo asi 15 poškozenejch.

Stát nedokáže z lidí kteří ti něco ukradnou dostat ani korunu...Takže soud je taky kus hovna...,ale to je jedno..Nějaký exekuce to je na staletí.
Policie je tuplovaný hovno at mi nikdo netvrdí,že občas je nejakej polda cool. Ok,ale takový jsou v Nár.muzeu.

(běžná silniční kontrola-chvíli po tom co jsem si rozdrtil kloub v pravačče o jednoho taky krypla). :arrow:
policajt--Víte kde je kradené auto a víte v,kterým bytě bydlí ten co to převařoval a stříkal?Ptá se mně policajt(půl roku po krádeži mého jsme kápli na další)Jo o tom tady celou dobu mluvim,policajt--ale to neni muj rajon já ani nemám mapu a vysílačku.Vše jsem mu ukázal na mé mapě a on krčil rameny a zmateně hledal VIN u FAVORITA já jsem se málem rozbrečel a začal jsem řvát jak tur,že ani neví kde to má Fáčko VIN!(přitom se o něj opíral rukou) Opsal jsem si čísla těch šašků,ale pro to abch se dozvěděl,že stížnost na ně je neoprávněná?

Já se od té doby chovám k policajtům jak k zvadlejm čůrákům.Dolouho hledám papíry(rekord mám 15 minut)Nemůžu otevřít kufr(rekord pět minut).Hrabu před nimi vykládám jim o tátovi na magistrátě atd...Nasrat pánové policie je jedna velká neznámá.

Mějte se hezkýýýýý :| A nepruďte

----------starter napsal:

Bohužel máš pravdu :cry:

Bajzík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajzík » 23. 11. 2005 19:38

Co to meleš?

Vune benzinu

Příspěvek od Vune benzinu » 23. 11. 2005 20:37

:shock: Ze všech lidí co si tohle přečetlo jsi odpověděl právě ty.Pošli mi telefon vysvětlím ti to hezky Česky.Mimochodem existujou i jiná slova než co to meleš.Třeba jsem blbej vysvětli mi to nebo nechápu to atd...
Jen jsem tenhle můj příspěvek vytáhnul z tý spletice ničeho sem na povrch a je to o tom jak mi ukradli auto pak jsme je pochytali a nakonec to vše bylo k hovnu :o

proktorcz

Příspěvek od proktorcz » 23. 11. 2005 22:05

když nevyhraješ přidej se k nim

znam připad několika lidí co kradou auta motorky a nikdo s tim nic nedělá cajti to vědi a nic nedělaji

(kámoš jel v naleštěný felině přišel k autu nějakej ožrala kopnul mu do auta promáčknul dveře urval antenu a poškrábal lak tak zavolal 158 ty byli zrovan na výjezdu byla velká bourčka až přijde na stanici zítra kámoš se na to vysral nechal to bejt že si to s nim vyřídí ručně tak mu dal přes držku
a ted ho ten ožrala žaluje)

Bajzík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajzík » 23. 11. 2005 22:19

Vůně benzínu píše::shock: Ze všech lidí co si tohle přečetlo jsi odpověděl právě ty.Pošli mi telefon vysvětlím ti to hezky Česky.Mimochodem existujou i jiná slova než co to meleš.Třeba jsem blbej vysvětli mi to nebo nechápu to atd...
Jen jsem tenhle můj příspěvek vytáhnul z tý spletice ničeho sem na povrch a je to o tom jak mi ukradli auto pak jsme je pochytali a nakonec to vše bylo k hovnu :o
Samozřejmě soucítím s tebou ale proč to sem cpeš 2x? Jsi rád litovanej? Nebo proč?

Vune benzinu

Příspěvek od Vune benzinu » 23. 11. 2005 22:35

Litovanej nechci bejt ani za kilo heráku.Prostě sám vím,že některým debatám v určitých fázích dochází dech no a do jedné takové debaty jsem přidal můj příspěvek.Pak jsem si řekl,že tu debatu na konci nikdo už číst nebude tak jsem to přesunul,protože chci aby tady lidi věděli určitý fakta ať už o švestkách nebo čorkách a v neposlední řadě i o mně i přesto,že tady na fóru se taky pár grázlů najde.Ok? :?Jinak jestli je to nudný tak sorry :?
Naposledy upravil(a) Vune benzinu dne 24. 11. 2005 10:33, celkem upraveno 1 x.

BMWAK

Příspěvek od BMWAK » 23. 11. 2005 22:40

hmm na todle je jedno krásný přísloví: kdo nekrade okrádá svojí rodinu..a to že jsou policajti laxní (na něco) tak to je bohužel realita...
E12-518,E28-518i,E34-525i,Ex34-524td,Ex34-530i V8 touring,Ex34-535i,Ex34 540i V8,E39 520i touring,Ex39-528i,Ex23-735ia,Ex30-318i,Ex36-316i,Ex36-318i cabrio,Ex36-318tds touring,Ex36-328coupe,Ex36-318is coupe,E46 320d

728 36 83 19

Bajzík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajzík » 23. 11. 2005 22:48

Ono se policajtům lehce nadává, že nic nedělají ale málo kdo si uvědomuje, že oni mají hovno pravomoc. (ČR)
Krade se a krást se bude s tím nic neuděláme.

Slavisimo

Příspěvek od Slavisimo » 23. 11. 2005 22:54

treba ja sem si to precetl az ted a vubec mi nevadi ze to vytahl.
Powered by iS...

Vune benzinu

Příspěvek od Vune benzinu » 24. 11. 2005 00:14

Bajzík píše:Ono se policajtům lehce nadává, že nic nedělají ale málo kdo si uvědomuje, že oni mají hovno pravomoc. (ČR)
Nemají pravomoce říká každej,ale není to jejich obhajoba.Oni jsou ve skutečnosti úplně boží,dokážou s člověkem jednat na úrovni akorát je škoda že ty pravomoce jim to zakazujou viď.Ono až se s nima budeš bavit celý hodiny jako já bohužel tak zjistíš,že mluvíš do zdi. :?Kterou neprolomíš ani tím,že jim dáš pravomoce.
No jestli to takhle půjde dál taky si něco ukradnu nic za to nehrozí :twisted:
Naposledy upravil(a) Vune benzinu dne 24. 11. 2005 00:54, celkem upraveno 3 x.

Vune benzinu

Příspěvek od Vune benzinu » 24. 11. 2005 00:16

Slavisimo píše:treba ja sem si to precetl az ted a vubec mi nevadi ze to vytahl.
:wink:

Bobo

Příspěvek od Bobo » 24. 11. 2005 01:11

Bajzík píše:Co to meleš?
:?:
!! Koupím krémový interiér e30 4dv, nejlépe z 6V. Pouze v perfektním stavu !! sz, 774 894 601

Obrázek

Fx

Příspěvek od Fx » 24. 11. 2005 08:14

Bajzík píše:Ono se policajtům lehce nadává, že nic nedělají ale málo kdo si uvědomuje, že oni mají hovno pravomoc. (ČR)
Na druhou stranu jsou případi, kteří pravomoc k dané věci mají, ale zrovna svačej, když jim před stanicí stojí moje kradená Impreza, nebo se jim zrovna nechce sepisovat protokol, když ti ukradnou rádio (a vy si myslíte, že když to bude někde napsaný, něčemu to pomůže?), případně ta ženská, kterou znásilnili, si za to svým vyzývavým chováním může vlastně sama, tak proč psát protokol? :shock: :evil:

Ale takoví nejsou všichni, jde jen o to, KDE se tihle mistři vyskytujou. A takový místa pak jsou pro takovýhle zlodějíčky a úchyly skoro rájem, protože typickej člověk to nebude hnát vejš a vejš. Lidi narazí na první nezájem u státního orgánu a serou na to a začínaj policajty nesnášet...
E39 535i sedan

vendik

3

Příspěvek od vendik » 24. 11. 2005 09:05

hlavni problem je nezajem policajtu,proste nemaj naladu neco delat.dat pokutu za proslou lekarnicku to jim jde hodne rychle."mala pravomoc" je u nich hodne popularni fraze a da se pouzit na vsechno.i ten nejmensi policajt ti udela velkou pakarnu kdy bude chtit.ale proc neco psat a hledat razitka kdyz stejne zadny auto ani hledat nebudou.

p.s. a stejne si zas daj zimaky u feldy jen na zadek a nikam nedojedou :D

pkot

Příspěvek od pkot » 24. 11. 2005 09:32

Policajti jsou proste zmrdi, ale co dokazou na 100% osazovat kary botickama a vypisovat pokuty za sterac .
Jsou to vylizany kreteni, ale nerikam ze se mezi nima nenajde naky slusny polda.

A hlavne by meli zacit koukat sami na sebe jak jezdi . Viz. :
Obrázek

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 24. 11. 2005 12:02

no vrchol debility bylo jak me naposled chytli...ten blbej policajt me rek ze mi ani nepujci tuzku :evil:
je fakt ze zlodej ma u nas v republice pomalu vetsi pravomoce nez poskozenej treba ten zakon o obrane majetku a tak podobne :evil:
slusnej obcan je pak jen za curaka co se musi nechat okrast prizabt a ve finale mu nikdo ani nepodekuje :evil: na tema police y se toho dalo napsat dost bohzel moc dobryho ne :evil: :evil:

pokud si je chytil asi nejlepsi by bylo je proste prizabit anonymne je okrast a pak anonymne nahlasit :lol:
vykradli me kdysi auto a ten polis mi rek ze jestli mi ukradi radio za 3 tacy tak to vlastne neni ani trestnej cin :roll: no tak sem nahlasil ze poskozeny dvere maj cen 20 tacu a uz to byl..stejne mi pak poslali ze nikoho nechytli...no proste u me z reseni 4 pripadu kdy me neco ukradli 2x vykradli auto a 2x sklep meli uspoesnost 0 procent
Tel : 773 622 822

Venca.

Příspěvek od Venca. » 24. 11. 2005 20:54

Vypáčily mi čokoopice garáž, zničily zámek, poškodily vrata.

Ani jsem to nehlásil, skoro nic mi nezmizelo.
Sousední garáž vybrali taky, majitel to nahlásil. PČR začala vyšetřovat.
Přišli k nám domů dva důstojníci (kapitán a major od KRIPO), v civilu.

Mně (tj. majiteli vypáčené garáže) řekli, že se SE MNOU NEBUDOU BAVIT!

Zato předvolali mýho otce k výslechu na stanici PČR.

A tam z něj mámili, jestli nemá na někoho podezření, ablabla....

Až když se jich otec zeptal, proč to chtějí po něm a ne po mně, tak je napadlo, ža ta garáž bude asi moje :twisted:
-------------
Profesionálové.... :roll:

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 24. 11. 2005 21:11

to vůně benzinu:
ono je to trosku slozity vis ja delam verejnopravni skolu a vim ze ty policajti se musej chovat podle zakona a proste vsechno co muzou a nemuzou maj napsano v zakone o policii ČR 283/1991 Sb.zkus si to nekdy procist.ja se to ucim nazpamet!proste se musej chovat podle urcitejch pravidel a ono to nekdy neni zas az tak jednoduchy.ty jenom prijdes do prace a delas to co ti tvuj sef rekne ale oni se ridej zakonem a to ty v normalni praci ne!mezi nama dokazal by si ty delat aspon rok u policie?ne protoze na to nemas!neni to prace jako kazda jina!
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 24. 11. 2005 21:15

a kdyz mate na ne vsichni takovy blby kecy tak si to mate resit sami!mate jenom hubu plnou kecu a sami by jste to lip nevyresily!nebo snad jo?
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 24. 11. 2005 21:16

vlada320 píše:to vůně benzinu:
ono je to trosku slozity vis ja delam verejnopravni skolu a vim ze ty policajti se musej chovat podle zakona a proste vsechno co muzou a nemuzou maj napsano v zakone o policii ČR 283/1991 Sb.zkus si to nekdy procist.ja se to ucim nazpamet!proste se musej chovat podle urcitejch pravidel a ono to nekdy neni zas az tak jednoduchy.ty jenom prijdes do prace a delas to co ti tvuj sef rekne ale oni se ridej zakonem a to ty v normalni praci ne!mezi nama dokazal by si ty delat aspon rok u policie?ne protoze na to nemas!neni to prace jako kazda jina!
..že by meli i predepsany že nesmi pujcit tuzku obcanovi????
Tel : 773 622 822

Odpovědět