Pánové to je hovno....Co já zažil za to bych upálil každýho co schválil a vymyslel kdejakej dementní zákon..
Ukradli mi pěknou třícu v plný palbě.Den poté mi volá kámoš,že zná typa co je zná.Pochytali jsme dva z nich celkem byli tři přitom jsme našli další kradená auta motorku atd....Proběhla i rvačka s jeho fotrem jednoho gumokova na chatě .(takovejch starostí a projetýho benzínu i dlouho po jejich zadržení jsme pak naháněli další co taky kradou).Pak jsme čekali na fízly,který si ty mamrdy vzali.Všechno přiznali.Nabonzovali další spolpachatele.Proběhnul soud svědčil jsem atd....Už je to dva a půl roku a nedostal jsem ani korunu navíc soud mi přiznal za celkovou škodu 70000,-asi 39000,-.Takže teď jsem v situaci,že kdybych je chtěl zpětně znovu přidusit dostal bych se do průseru já.
Verdikt ČR je jedno velký hovno.Soudkyně řekla,že toho zas tolik neukradli-piča.Přitom v soudní síni bylo asi 15 poškozenejch.
Stát nedokáže z lidí kteří ti něco ukradnou dostat ani korunu...Takže soud je taky kus hovna...,ale to je jedno..Nějaký exekuce to je na staletí.
Policie je tuplovaný hovno at mi nikdo netvrdí,že občas je nejakej polda cool. Ok,ale takový jsou v Nár.muzeu.
(běžná silniční kontrola-chvíli po tom co jsem si rozdrtil kloub v pravačče o jednoho taky krypla).
policajt--Víte kde je kradené auto a víte v,kterým bytě bydlí ten co to převařoval a stříkal?Ptá se mně policajt(půl roku po krádeži mého jsme kápli na další)Jo o tom tady celou dobu mluvim,policajt--ale to neni muj rajon já ani nemám mapu a vysílačku.Vše jsem mu ukázal na mé mapě a on krčil rameny a zmateně hledal VIN u FAVORITA já jsem se málem rozbrečel a začal jsem řvát jak tur,že ani neví kde to má Fáčko VIN!(přitom se o něj opíral rukou) Opsal jsem si čísla těch šašků,ale pro to abch se dozvěděl,že stížnost na ně je neoprávněná?
Já se od té doby chovám k policajtům jak k zvadlejm čůrákům.Dolouho hledám papíry(rekord mám 15 minut)Nemůžu otevřít kufr(rekord pět minut).Hrabu před nimi vykládám jim o tátovi na magistrátě atd...Nasrat pánové policie je jedna velká neznámá.
Mějte se hezkýýýýý
----------starter napsal:
Bohužel máš pravdu