2 Lukas-e21: a vis proc tam je to V8

A to CSL to vis ne???? A nebo, ze by ne????? Ale mas pravdu M3 je nakladak javim vozit v tom tchyni a vajicka to je potupa no a ja M3 E46 tak ani nevyjedu z garaze, abych se nestal vysmechem tem co jezdi jen v 320i

nebo ty co jezdi Octaviich a podobne co??? Jak covece poznas na ulici M3 od M3 CSL???? kome napisu

ty ji cejstis co???? No ja mit jakou koliv e46 coupe tak jsem stasten. A libilo se me citace
"Dana td" To mi prijde jako smely tvrzeni odbornika, ze M3 ma do zavodniho auta daleko. Zrejme, kdyz s nimi jezdili okruhy, tak vsichni ostatni meli zavodni auta a M-trojkari se tam stavili cestou na chatu, ze ?
Toto napsal jeden casopis o auto, ktere srovnavali s M3 SMG e46 a ten konkurent byl MERCEDES C32 AMG a doslova tam psali o MERCEDESU C32 AMG
" CESTOU DO OPERY DOPORUCUJEME MAJITELUM MERCEDESU ODSKOCIT SI NA KOLECKO PO ZAVODNI DRAZE"
a o
BMW M3 SMG
" NA ZAVODNIM OKRUHU MEZE BMW M3 POPUSTIT UZDU SVYM SPORTOVNIM GENUM.
2 Lukas e-21: ja vim popisal jsem a citoval JEN obycejnou M3 SMG
Zamysli se nekdy nad tim co se pise a jak se to ma brat. az si poridis M3 e46 a M3 CSL tak pak muzes vystoupit jako MISTR sveta a davat rady a porady co a jak.
Tak to je co jsem chtel napsat
a je pravda, ze normalni M3 SMG ma 252 kW a M3 CSL ma neco kolem 258 kW

a je o 200 kg lehci CSL to je jedine.
Ciao jdu resit SOSNOVOU a ne se hadat kdo a jak s cim jezdi