dostat se na den do Mostu, možná by ses divil, jen nevim co by na to řikalo auto, když po půl hodině byly brzdy kousek před roztavením

samozřejmě s vyšším výkonem to jde snadněji, ale o to krásnější je to samý udělat s nižším výkonem

Ja mluvil trosku o necem jinym ... o tom kdyz uz jsi ve smyku ... ok, nechame toho ...DC píše:LOPOLO, ani v Sosně ani v Mostu sem nedriftoval na plnej plyn s 325kou - je potřeba neustále regulovat v minimálním rozsahu (2ka, nebo 3ka někde mezi 5 a 6 tisícema), málo plynu - popředku ven ze zatáčky, moc plynu -> přetočení
o tom mluvim takyLOPOLO píše:Ja mluvil trosku o necem jinym ... o tom kdyz uz jsi ve smyku ... ok, nechame toho ...DC píše:LOPOLO, ani v Sosně ani v Mostu sem nedriftoval na plnej plyn s 325kou - je potřeba neustále regulovat v minimálním rozsahu (2ka, nebo 3ka někde mezi 5 a 6 tisícema), málo plynu - popředku ven ze zatáčky, moc plynu -> přetočení
vim kolik vykonu ma 325 tricka ... myslim ze me neprekvapis a videl jsem te v MosteDC píše:o tom mluvim takyLOPOLO píše:Ja mluvil trosku o necem jinym ... o tom kdyz uz jsi ve smyku ... ok, nechame toho ...DC píše:LOPOLO, ani v Sosně ani v Mostu sem nedriftoval na plnej plyn s 325kou - je potřeba neustále regulovat v minimálním rozsahu (2ka, nebo 3ka někde mezi 5 a 6 tisícema), málo plynu - popředku ven ze zatáčky, moc plynu -> přetočení![]()
na pristi akci Te svezu a uvidis sam...
170 koniku a ted se koukni na Drift bibli co se da delat se 130 konema na okruhu velikosti mostu (jo a dobře si poslechni co Keiichi říká během ježdění a i potom... )LOPOLO píše: vim kolik vykonu ma 325 tricka ... myslim ze me neprekvapis a videl jsem te v Moste
jako že E30 M3 nedriftuje líp jak E36 M3 ??? tak to si eště asi M3 E30 v akci neviděl...Presne tak .. ze seriovejch trojkovejch bmw snad jen Mka .. jinak je to jenom takovy zacatecnicky zabavny slajdovani a vo skutecnym rizenym smyku se mluvit neda. Dokonce bych rek, ze Mka az od E36 kde je aspon trochu toho kroutaku a vykonu potrebnyho k rizenymu driftu ... ale to tady asi nebudete chtit uplne slyset, co?
ale videl ..Flery píše:LOPOLO
jako že E30 M3 nedriftuje líp jak E36 M3 ??? tak to si eště asi M3 E30 v akci neviděl...Presne tak .. ze seriovejch trojkovejch bmw snad jen Mka .. jinak je to jenom takovy zacatecnicky zabavny slajdovani a vo skutecnym rizenym smyku se mluvit neda. Dokonce bych rek, ze Mka az od E36 kde je aspon trochu toho kroutaku a vykonu potrebnyho k rizenymu driftu ... ale to tady asi nebudete chtit uplne slyset, co?
rek bych, ze to neni spatny, ale problem se samosvorem, ale to je u e21 vecnej problem - proste nenitomik píše:právě,by se mi líbila ta E21 323,ale nikdy jsem vtom nejel.
má s tím někdo zkušenost.
ale jo, s patricnym diferakem by to mohlo stacitFlery píše:No já jich pár viděl né moc a příde mi že to co to umí je dobrý né nadarmo se řikalo že m3 E30 je závodák na značkach....ale co pak diskuze na téma 335i E30 což je určitě levnější na pořízení? nedriftuje??
me by to stacilo..booohate..ale zese bych rek ze na to je to skoda...LOPOLO píše:ale jo, s patricnym diferakem by to mohlo stacitFlery píše:No já jich pár viděl né moc a příde mi že to co to umí je dobrý né nadarmo se řikalo že m3 E30 je závodák na značkach....ale co pak diskuze na téma 335i E30 což je určitě levnější na pořízení? nedriftuje??... ja nerikam ze to nejde ale topic zni, idealni auto na drifty ... a to ma mit koni moc a svornost realitivne velkou i kdyz tu taky ne uplne moc velkou aby z toho nebyla centrifuga
jak skoda? tady se bavime o autech na drift ne? bud nekdo chce driftovat a nebude resit jestli udela gumy nebo co na to rekne diferak nebo nechce...je to jednoduchy...Flery píše:me by to stacilo..booohate..ale zese bych rek ze na to je to skoda...LOPOLO píše:ale jo, s patricnym diferakem by to mohlo stacitFlery píše:No já jich pár viděl né moc a příde mi že to co to umí je dobrý né nadarmo se řikalo že m3 E30 je závodák na značkach....ale co pak diskuze na téma 335i E30 což je určitě levnější na pořízení? nedriftuje??... ja nerikam ze to nejde ale topic zni, idealni auto na drifty ... a to ma mit koni moc a svornost realitivne velkou i kdyz tu taky ne uplne moc velkou aby z toho nebyla centrifuga
o tom zadna...souhlasim s tebou...ale vazne bych rad videl co by udelal MATYAS v aute postavenem na drift...pac si myslim ze se on rozhodne neboji...ale jednou prijde doba kdy zjisti ze ho v posunu v jeho kvlaitach brzdi jeho vlastni auto...Flery píše:No mě nepříde že by na sosnový zrovna japonci neco ukazali...zato 335i joa je to rozhodně za málo peněz šíleně muziky