Potřeboval bych poradit s rozpoznáním kabelů 318i M40
Nikam ho nepřipojuj.Honzaaa píše:Potřeboval bych hlavně vědět k čemu je ten kabel 3, který je podle mě asi hodně důležitý, co? Nevim kam mám kabel č. 3 připojit? Tak todle je foto celeho meho motoru tak je to M40 318i ne?
Máš zřejmě r.v. 1987, jak vidím ten modrej konektor (u starších tyhle nejsou).
Takže je možný, že je u tvýho na mlhovku, ten druhej kulatej je rezerva pro stěrače světel.
A ten třetí má jít k tomu čidlu tlaku (nanic, odpor atd...).
Díky za pomoc, moc si mi pomohl. Máš pravdu mam r. v. 90. Motor M40 318i. DíkyVenca. píše:Nikam ho nepřipojuj.Honzaaa píše:Potřeboval bych hlavně vědět k čemu je ten kabel 3, který je podle mě asi hodně důležitý, co? Nevim kam mám kabel č. 3 připojit? Tak todle je foto celeho meho motoru tak je to M40 318i ne?
Takže je možný, že je u tvýho na mlhovku, ten druhej kulatej je rezerva pro stěrače světel.
Díky za pomoc, moc si mi pomohl. Máš pravdu mam r. v. 90. Motor M40 318i. DíkyVenca. píše:Nikam ho nepřipojuj.Honzaaa píše:Potřeboval bych hlavně vědět k čemu je ten kabel 3, který je podle mě asi hodně důležitý, co? Nevim kam mám kabel č. 3 připojit? Tak todle je foto celeho meho motoru tak je to M40 318i ne?
Honza
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
mas motor M10Honzaaa píše:Díky za pomoc, moc si mi pomohl. Máš pravdu mam r. v. 90. Motor M40 318i. DíkyVenca. píše:Nikam ho nepřipojuj.Honzaaa píše:Potřeboval bych hlavně vědět k čemu je ten kabel 3, který je podle mě asi hodně důležitý, co? Nevim kam mám kabel č. 3 připojit? Tak todle je foto celeho meho motoru tak je to M40 318i ne?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
A to je takhle standartně vyráběné? Když mám r. v. 90, plasťák, 318i. V této kombinace to vyráběli v BMW?Venca. píše:Ne, máš motor M10.Honzaaa píše: Díky za pomoc, moc si mi pomohl. Máš pravdu mam r. v. 90. Motor M40 318i. Díky
To si tady z tebe neděláme legraci, tohle je M10 se vstřikováním L-Jetronic, podle mýho odhadu (ten nezapojený konektor modré barvy) je to r. 1987 a výše.
Honza
Je to světlo stejný jako mám u chroma 1986.Maranelo píše:no ono kdyz se divam na svetlo zezadu prijde mi jako chromacky![]()
ale mozna blbe koukam![]()
![]()
Ty bílý plastový koncovky na štelování jednotlivých reflektorů
hovoří jasně.
Trochu exotickej se mi zdá ten chladič.
A na gumový trubce před airboxem je čidlo trochu jiný, než mám.
Navíc tam vidím nějakej kablík s konektorem u chladiče.
Ten konektor co mas u chladice [3] by mel bejt na tu blbost co mas pripevnenu u vahy vzduchu u ty zluty nalepky
0042191777565
Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png
Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png
fakt je to M10 ...Honzaaa píše:A to je takhle standartně vyráběné? Když mám r. v. 90, plasťák, 318i. V této kombinace to vyráběli v BMW?Venca. píše:Ne, máš motor M10.Honzaaa píše: Díky za pomoc, moc si mi pomohl. Máš pravdu mam r. v. 90. Motor M40 318i. Díky
To si tady z tebe neděláme legraci, tohle je M10 se vstřikováním L-Jetronic, podle mýho odhadu (ten nezapojený konektor modré barvy) je to r. 1987 a výše.
neni to cele chromak prekopany na novejsi papiry treba pri dovozu?
podivej se na VIN (treba v TP, na karoserii .. kde chces) a zkus ho napsat tady:
http://www.e34.de/vin/index.php
pak napis, co to vlastne puvodne bylo ...
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...