Ta 2.8i M52 by měla mít průměrnou spotřebu nižší jak jakákoli 2.5i ( M20, M50, M52 ) ve "stejný zástavbě" a samozřejmě v optimálním stavu.
Tak na to bych nespoléhal, tohle téma už tu probíhalo a podle názoru některých členů klubu o jejichž znalostech ani na okamžik nepochybuju je 2,5 M50 bez Vanosu horší než M20.....koníky přece nejsou všechno, důležitej je taky krouťák a jeho průběh....DAN píše:2.5i M50 by asi měla bejt lepší jak 2.5i M20, ne![]()
- vo tom by, si myslím, nemělo bejt sporu.
Ta 2.8i M52 by měla mít průměrnou spotřebu nižší jak jakákoli 2.5i ( M20, M50, M52 ) ve "stejný zástavbě" a samozřejmě v optimálním stavu.
To je přirovnáníMao píše:Vždyť to je jako by jste chodili píchat do bordelu a řešili kolik stojej kondomy.....
To je v pohoděMao píše:jsem se zase vytočil, pardon za ty výrazy ale muselo to ven.....to je fakt jak když v tramvaji posloucháš důchodce co jedou přes celý město aby si koupili o bůra levnější máslo![]()
Jak s malejma dětma......To je v pohodě , akorát s těma důchodcema, jsi nepoužil moc dobrý přirovnání - pro ně to bude dycky lepší, páč maj socku zadarmo - takže jim to pomuže dost - maj pohyb, společenskej styk a ještě maj dobrej pocit z toho, že ušetřili bůres.
Čecko je relativní.
....
Jsem stejně pořád přesvědčenej, že 24v i bez jury Vanýska je lepší jak 12v , no převedu to takhle, kdybych v autě měl pod kapotou díru a vedle sebe dva motory, tak bez sebemenšího zaváhání chmátnu po 2.5i M50 a samozřejmě "výš" ( M52, 2.8i M52,...)
Ad důchodci: příště rovnou pro ty co berou všechno vážně napíšu že je to ironie.Angel-bmw píše:to Mao:Trosku to s tem duchodcema prehanis ne?Jsou to sakra stary lidi kteri se snazej vypadnout z bytu od debilnich serialu.Zkus si nekdy sedet doma a nechodit nekam ven se svoji holkou a nebo s kamosema do hospody.To se muzes zachvilku navazet do mentalne postizenejch co obcas jezdej v mhd.Stejne jako duchodci za svuj stav nemuzou!
K te spotrebe souhlasim,ale kdyz to nekoho zajima tak proc se nezeptat ne?Mozna uz to tu bylo reseno milionkrat ale kdyz nekdo chce nato porad odpovidat tak to proste ignoruj.
Ten 24v dela v E30 celkem dost.Ten kroutak a par konicku je znat.Debata o hovne.Zkuste si dat sprint a uvidis ze ti naklepe.Sice ne o dve auta jak tu nekdo psal ale naklepe.
Heuréka, konečně po dvou stránkách blábolů rozumnej názorRobertV píše:já nechápu proč se řeší spotřeba pokud má někdo 2.5 tak už asi ví kolik to papá,ne? v tom souhlasim s maem,a když to tak vemu,myslim že je jednodušší způsob jak nahonit koníky a krouták a výměna motoru my nepřijde moc ekonomická,a kvůli 20 kobylkám se s tim srát je nesmysl,maximálně jak se už řeklo do naleštěný vonavky bych ho šoupl taky,aby to dobře vypadalojá jezdim po praze i za 16/100 a nestěžuju si, jsem spokojenej ,jinak bych si nekoupil 2.5
Ok no me se prave jeste za 16l s 325 nepovedlo ale 323 to bastila jak prd mrska al etaky gut jelaRobertV píše:to maranelo,samozřejmě že máš pravdu,ale proto jsem napsal I ZA 16,což je tak asi když na to šlapu a nešetřim! jinak taky průměr bude těch 13.aby jsme si rozuměli...