prahy - oprava
prahy - oprava
Dají se nějak dobře srovna spodky prahů - v místech určených pro heverování? Mam tu spodní hranku v těchto místech sem tam trochu zohýbanou a začíná to lehoučce narezávat. A štve mě to.
Popř. doporučte někoho v Praze a nejbližším okolí, kdo by to pěkně udělal...
Díky
Díky
Re: prahy - oprava
Sikovky rulezBobo píše:Dají se nějak dobře srovna spodky prahů - v místech určených pro heverování? Mam tu spodní hranku v těchto místech sem tam trochu zohýbanou a začíná to lehoučce narezávat. A štve mě to.
Díky

V pripade potreby pak pres spalik ci sokl dorovnat do roviny.
Pri te prilezitosti rovnou novy antikorozni nastrik

Pripadnou zacinajici korozi vyhnat flexou

Kyselina fosforečná je i v klasickým odrezovači - funguje báječně třeba na šrouby. Místo drátěnejch kotoučků bych volil něco jemnějšího. Třeba kotouček se šmirglama.Bobo píše:Jo, to je mě jasný. Myslim že Macek tady kdysi psal o kyselině fosforečný. Tak schválně zkusim i to. Jinak já to brousim takovejma drátěnejma kotoučkama do vrtačky. Jde to celkem dobře.
momentálně bez.......
Akorat musej bejt dost velky a chce to poradne zabrat, ten plech je docela tvrdej, ale tvarnej.Bobo píše:Jirka325: Takže myslíš, že to normálně můžu udělat sám kleštěma?
Asi tak nejak, nerek bych ani tak jemnejsi - i kdyz se delaj ruzny hrubosti, ale kazdoapdne ucinnejsi.Mizuh píše:Místo drátěnejch kotoučků bych volil něco jemnějšího. Třeba kotouček se šmirglama.
Já to taky zdvihám přes gumový podložky, ale spíš někdo přede mnou tomu dal trochu zabrat. Tak proto tenhle problém. A taky v nějakym servisu, nevim kde, mě to v jednom místě pěkně ohnuli. Ale je to plynulý ohnutí (ne zlom), takže ta hranka pujde pěkně vyrovnat...Fx píše:Ja teda nevim, jak ostatni, ale ja jsem si sehnal silny kusy gumy a pouzivam je mezi hever a to misto na heverovani (teda na 406ce). Jde ale taky o to, jestli pouzivas klasickej pojizdnej hydraulickej hever, nebo jestli heverujes original kusem, tam to asi nepujde...
Už jste je někdy někdo měnil? Mám je celkem hotový a nevím jestli to mám jen vybrousit a potom přestříkat a nebo jestli vyměnit.Kolik to tak vyjde?Jestli to teda vubec jde.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Jde všechno. Druhovýrobu jsem viděl prodávát do 1000,- kč jinak origo komplet cca 6tis + práce. Taky o tom přemejšlím, ale ještě mi to nikdo nespočítal tak nevík kolik si mám připravitHerák píše:Už jste je někdy někdo měnil? Mám je celkem hotový a nevím jestli to mám jen vybrousit a potom přestříkat a nebo jestli vyměnit.Kolik to tak vyjde?Jestli to teda vubec jde.

momentálně bez.......
Mohu-li:
Kotouček na flexu či vrtačku vždy ten nejdrsnější, s ocelovejma štětinama, nikoli mosaz, ta je tak na leštění. Co shoří pod kotoučem by stejně dlouho nevydrželo a rozlezlo by se ti to dál. Jinak druhovýroba prahy na e21 cca 700,- takže na třícu to bude podobný. Buď vyvařit díru nebo vyměnit díl, vybrousit svár. Já jsem pak použil spec. základovou barvu s 99% zinku a přes to kropenatý a no problem.
Zinek je parádní, ale akorát zespoda, pod lakem to dělá neplechu, ale i to by se snad dalo vyřešit.
Základ je to pod tim vybrat dočista dočista jinak to zas vyleze
Ale že je ta rez svině
http://webpark.cz/bezmozek/bayern/Photo019.jpg
http://webpark.cz/bezmozek/bayern/zadek04.jpg
Kotouček na flexu či vrtačku vždy ten nejdrsnější, s ocelovejma štětinama, nikoli mosaz, ta je tak na leštění. Co shoří pod kotoučem by stejně dlouho nevydrželo a rozlezlo by se ti to dál. Jinak druhovýroba prahy na e21 cca 700,- takže na třícu to bude podobný. Buď vyvařit díru nebo vyměnit díl, vybrousit svár. Já jsem pak použil spec. základovou barvu s 99% zinku a přes to kropenatý a no problem.
Zinek je parádní, ale akorát zespoda, pod lakem to dělá neplechu, ale i to by se snad dalo vyřešit.
Základ je to pod tim vybrat dočista dočista jinak to zas vyleze

Ale že je ta rez svině

http://webpark.cz/bezmozek/bayern/Photo019.jpg
http://webpark.cz/bezmozek/bayern/zadek04.jpg
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena

Už jsem na tom i zvedl celý auto ale bojím se že se to propadne. Poslu sem foto jak to vypada.Jirka325 píše:Dloubni sroubovakem a poznasHerák píše:Už jste je někdy někdo měnil? Mám je celkem hotový a nevím jestli to mám jen vybrousit a potom přestříkat a nebo jestli vyměnit.Kolik to tak vyjde?Jestli to teda vubec jde.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=