ano, teraz som si to overil, sorryBOOST píše:Jinak kompresi má 2.0 a 2.5 stejnou, aspoň co jsem koukal do BMW Betriebsanleitung, tak katové verze obě 8.8:1 nekatové obě 9.4:1.

jak rikam, i kabro pojede 2.0 vše dle tabulek......................Max-Max píše:je tazsia a slabsia... leda ze si tam da ultrakratky difer a my si dame dlhy z etyLukas-e21 píše:jenze e36 jede fakt lip.nevim jak je to mozny, ale je to tak......
stejne se nedameale zas na maximalke pojdeme 300
![]()
![]()
![]()
koniec OT!
Co třeba aerodynamika ? si srovnej e21 a e30 taky je v tom rozdíl se stejnýma motorama...... je to asi logický ne ?čím novší tím lepší..... E32 oproti E23 taky jede asi o cca 10km/h více díky aerodynamice......a technice celkově i při stejném výkonuLukas-e21 píše:jenze e36 jede fakt lip.nevim jak je to mozny, ale je to tak......Max-Max píše:no ja na tvojom miesteFlery píše:já bych zas tak bejt váma s těma 2,0i nejásal
e30 cca 1200 kg
e36 cca 1400? kg
by som tak nevyskakoval
stejne se nedame
V pohodě, já já se taky pořád učím.Max-Max píše:ano, teraz som si to overil, sorryBOOST píše:Jinak kompresi má 2.0 a 2.5 stejnou, aspoň co jsem koukal do BMW Betriebsanleitung, tak katové verze obě 8.8:1 nekatové obě 9.4:1.
spooky, Adam, tweety, a spol. s tebou UPLNE suhlasimeSplaš píše:Toho chudáka dvoulitra se musím zastat: Taky jsem si říkal proč a k čemu, dokud jsem ho neměl. (nejsem pro něj zaujatý, právě byl vyměněn za 2,5) Měl jsem i 1,6 a 1,8 M40 a podle mých zkušeností dvoulitr jede přeci jen o něco líp než ta 1,8 a bere asi tak o půl litru na 100 km víc
Hlavně je s ním ale úplně jiné svezení, prostě komfort a nádherný zvuk. Navíc vydrží opravdu mnoho. Pro toho, kdo chce šestiválec a nejde mu tak úplně o max. výkon to vůbec není špatná volba.
No, a teď se do mě dejte![]()
![]()
![]()
I ja, i ja... ja jsem taky dvoulitrovej.... a spokojenej... Vezmete me mezi sebe kuci????Max-Max píše:spooky, Adam, tweety, a spol. s tebou UPLNE suhlasimeSplaš píše:Toho chudáka dvoulitra se musím zastat: Taky jsem si říkal proč a k čemu, dokud jsem ho neměl. (nejsem pro něj zaujatý, právě byl vyměněn za 2,5) Měl jsem i 1,6 a 1,8 M40 a podle mých zkušeností dvoulitr jede přeci jen o něco líp než ta 1,8 a bere asi tak o půl litru na 100 km víc
Hlavně je s ním ale úplně jiné svezení, prostě komfort a nádherný zvuk. Navíc vydrží opravdu mnoho. Pro toho, kdo chce šestiválec a nejde mu tak úplně o max. výkon to vůbec není špatná volba.
No, a teď se do mě dejte![]()
![]()
![]()