mimochodem pocitac mi zadny chyby nehlasi.

No a jak poznam ze je cidlo spatny az ho budu mit v ruce?Zave píše:neni treba spatny cidlo od ABS?
nevypadáva ti niekde nejaký kontakt od cidla, príp. neblbne samotné cidlo? to by vysvetlovalo aj blikanie kontrolky._Boban v jiné diskuzi píše:S tim cidlem: kdyz ho rozpojis, tak se opravdu ABS vypne, ale aby se zase zaplo, tak musis vypnout a zapnout zapalovani (samozrejme pri spojenem cidlu), takze to je dost neprakticke. Navic chvili trva, nez si ridici jednotka ABS uvedomi, ze neco neni v poradku a vypne ABS, coz je neprijemny hlavne pri rozjizdeni a naslednem brzdeni jeste v male rychlosti, kdy si RJ mysli, ze je kolo zablokovane.
tak kup vsetky novy..AGE píše:No a jak poznam ze je cidlo spatny az ho budu mit v ruce?Zave píše:neni treba spatny cidlo od ABS?
jo a taky se mi uz 3x pri brzdeni rosvitila kontrolka ABS a od ty chvile to nefungovalo (brzdilo jako bez ABS)az kdyz sem to chcip a znovu nastartoval tak zhasla a ABS zas makalo.
Pravdepodobne nalomeny drat nektereho cidla, casteji se lamou zadni, predni muze byt take prosoupany od kola. Nejjednoduzsi je rozpojit konektor cidla (vpredu v motorovem prostoru, vzadu pod zadnim sedakem) a multimetrem zmerit odpor za soucasneho ohybani dratu na vsechny strany v podezrelych mistech (treba zpuchrelych, prodrenych apod.). Odpor ma byt kolem 1000 ohmu a pri ohybani dratu se nesmi menit. Pokud se meni nebo skoci na nekonecno, drat je nalomeny (zlomeny), v tom miste je treba ho preriznout a radne spojit (pajenim), nebo vymenit cele cidlo za funkcni.AGE píše:Problemek je vtom ze kdyz zastavuju-napr. na cervenou tak mi tesne pred tim nez se auto zastavi zacne kopat ABS do pedalu -na suchu!!Jen kdyz sjedu z dalnice,nebo ho nekde prozenu ve vyssich otackach tak se prvni 2-3 zastaveni chova normalne-nekope.Brzdi ale normalne.ma strach aby nekde nechybel olej,nebo chtej odvzdusnit brzdy -nevim.a taky servo mi de vic ztuha nez u 535ky,.neni to nak propojeny???
mimochodem pocitac mi zadny chyby nehlasi.Diky za pomoc.
Starsi sezen za par stovek. Napis jeho cislo....nekde se mi v garazi na petku a sedmicku vali, tak kdybys chtel muzem se nako domluvit.Rendis píše:Hustý,ale asi mi nic jinýho nezbyde.