Příspěvek
od Fx » 25. 02. 2005 10:10
Rad bych rekl, ze nikdy, ale bohuzel se mi to dvakrat stalo, ze jsem ridil pod vlivem. Jednou to byl zbytkac druhej den rano a bylo mi jasny, ze by mi namerili jeste dost, ale bohuzel jsme museli vypadnout a byli jsme v riti mezi polema, tak se jelo do nejblizsi vsi. Skoro krokem, aby se nic nestalo (nahoda je blbec). Podruhy to bylo v noci domu, taky jsem jel hodne pomalu. Jel jsem pres misto, kde bratranec 3 hodiny po jednom pivu srazil cloveka a zabil ho. Stalo se to ve 3 rano na okresce v polich. Svestky mu namerily necelyho 0,1 promile a prvni rozsudek soudu byl 3,5 roku.
Lidi, fakt vam to za to stoji? Mne teda ne a po poziti bych ridil uz jen v pripade, ze by nekomu slo o zivot. Tema dvema cestama se rozhodne nechci chlubit, spis se za to stydim. Ale co se da delat, uz se stalo, nastesti se nikomu nic nestalo a vim, ze uz bych to neudelal. Treba bmwm3 vi, ze i kdyz s nima sedim v hospode a mam pred sebou jeste nejakou cestu, tak si nedam ani to maly, i kdyz vim, ze tam budu sedet jeste 5 hodin...
E39 535i sedan