alkohol za volantem

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.

jezdíte po konzumaci alkoholu?

občas
8
13%
často
1
2%
nikdy
55
86%

Celkem hlasů: 64

Elix

Příspěvek od Elix » 25. 02. 2005 09:46

pkot píše:
Elix píše:
pkot píše:Tvojí koroptev

No to bych asi prskal . Ale mi jsme nikoho nesrazili .
V brzkych rannich hodinach moc koroptvi nebeha :-)
zatím, náhoda je blbec :!:
No urcite mas (z male casti) pravdu .
Ale nic na tom nezmeni , ze budem jezdit z hospody autem .
všechno marné :roll:

Standa

Příspěvek od Standa » 25. 02. 2005 09:47

Po jednom problemu se zbytkacem(ktery nakonec nastesti dopadl dobre :oops: ) radsi kdyz vim ze jdu pit tak pouziju drocku stejne nechlastam od baraku(od chaty)dal nez za 200kilca v tagu a mam to bez nervu a strachu z toho ze prijdu o noty a o dost penez...................... :wink:

pkot

Příspěvek od pkot » 25. 02. 2005 09:48

Elix píše:
pkot píše:
Elix píše: zatím, náhoda je blbec :!:
No urcite mas (z male casti) pravdu .
Ale clovek se furt meni , tak treba prijde cas , kdy zacnem chodit po svejch

Elix

Příspěvek od Elix » 25. 02. 2005 09:51

pkot píše:
Elix píše:
pkot píše: No urcite mas (z male casti) pravdu .
Ale clovek se furt meni , tak treba prijde cas , kdy zacnem chodit po svejch
uvědomuješ si co vubec muzes vsechno spachat??? za sve ciny zodpovidas a potahne se to s tebou, jeden ozralej kreten zabil svoji pritelkyni v aute, tez ozralej typek rozvazel kamarady a taky je vysekal, alkoho za volant nepatri tecka :!:

Venca.

Příspěvek od Venca. » 25. 02. 2005 10:00

pkot píše:Ale clovek se furt meni , tak treba prijde cas , kdy zacnem chodit po svejch
Třeba se ani nedočkáš :D

Fx

Příspěvek od Fx » 25. 02. 2005 10:10

Rad bych rekl, ze nikdy, ale bohuzel se mi to dvakrat stalo, ze jsem ridil pod vlivem. Jednou to byl zbytkac druhej den rano a bylo mi jasny, ze by mi namerili jeste dost, ale bohuzel jsme museli vypadnout a byli jsme v riti mezi polema, tak se jelo do nejblizsi vsi. Skoro krokem, aby se nic nestalo (nahoda je blbec). Podruhy to bylo v noci domu, taky jsem jel hodne pomalu. Jel jsem pres misto, kde bratranec 3 hodiny po jednom pivu srazil cloveka a zabil ho. Stalo se to ve 3 rano na okresce v polich. Svestky mu namerily necelyho 0,1 promile a prvni rozsudek soudu byl 3,5 roku.

Lidi, fakt vam to za to stoji? Mne teda ne a po poziti bych ridil uz jen v pripade, ze by nekomu slo o zivot. Tema dvema cestama se rozhodne nechci chlubit, spis se za to stydim. Ale co se da delat, uz se stalo, nastesti se nikomu nic nestalo a vim, ze uz bych to neudelal. Treba bmwm3 vi, ze i kdyz s nima sedim v hospode a mam pred sebou jeste nejakou cestu, tak si nedam ani to maly, i kdyz vim, ze tam budu sedet jeste 5 hodin...
E39 535i sedan

Akmall

Příspěvek od Akmall » 25. 02. 2005 11:17

Po precteni tehle diskuze si pridu ze jsem na marzu.
Otazka byla zda jezdite vypiti. Kdyz vsichni napisete ze ne, bude v diskuzi klid a ze Pkot jezdi nakalenej tak se do nej moralisticky pustite ze se to nedela ..............on to nepochybne vi, ale na chate mu to asi nevyvratite. Takze az se sem nekdo odhodla napsat pravdu ze obcas si za volantem lokne nazapomente ho pokarat, ze takhle to nedela a odporuje to predpisum. 8)
Musel jsem reagovat protoze hlasovani podobneho typu a i vysledna diskuze uz tu nekolikrat byla. 8)

Akmall

Příspěvek od Akmall » 25. 02. 2005 11:27

Fx píše: Treba bmwm3 vi, ze i kdyz s nima sedim v hospode a mam pred sebou jeste nejakou cestu, tak si nedam ani to maly, i kdyz vim, ze tam budu sedet jeste 5 hodin...
Jo taky mam tu zasadu ze ani maly pivo.
Ale na podzim mel kamarad svatbu a mi jsme s mladou spali v chate asi 1Km od svatby tak jsem si to chtel zkusit jak se ridi opilcovi. Cesta vede prakticky po jejich pozemku a spadnout se da s autem tak do 30 cm skarpy. Sedl jsem do auta (BMW :D ) do stredniho panelu zaboril sklenku ginu s tonikem a jel ..............krokem. A nic moc na tu chvilku jizdy jsem jakoby vystizlivel (asi pomyslne), ale zato kdyz jsem zakarkoval tak to dosedlo tak ze ...... :?: uz jen okno. Ale dojel jsem v klidu.

Z toho pline ze nepochopim cloveke, kterej muze ridit pres mesto vypitel....to fakt nechapu.

pkot

Příspěvek od pkot » 25. 02. 2005 11:32

Akmall píše:
Fx píše: Treba bmwm3 vi, ze i kdyz s nima sedim v hospode a mam pred sebou jeste nejakou cestu, tak si nedam ani to maly, i kdyz vim, ze tam budu sedet jeste 5 hodin...
Jo taky mam tu zasadu ze ani maly pivo.
Ale na podzim mel kamarad svatbu a mi jsme s mladou spali v chate asi 1Km od svatby tak jsem si to chtel zkusit jak se ridi opilcovi. Cesta vede prakticky po jejich pozemku a spadnout se da s autem tak do 30 cm skarpy. Sedl jsem do auta (BMW :D ) do stredniho panelu zaboril sklenku ginu s tonikem a jel ..............krokem. A nic moc na tu chvilku jizdy jsem jakoby vystizlivel (asi pomyslne), ale zato kdyz jsem zakarkoval tak to dosedlo tak ze ...... :?: uz jen okno. Ale dojel jsem v klidu.

Z toho pline ze nepochopim cloveke, kterej muze ridit pres mesto vypitel....to fakt nechapu.
:twisted: Taky si tu pripadam jak ve vychovnem ustavu

Fx

Příspěvek od Fx » 25. 02. 2005 11:32

Takze jako doma, co? :evil:
E39 535i sedan

pkot

Příspěvek od pkot » 25. 02. 2005 11:33

Fx píše:Takze jako doma, co? :evil:
Ani ne .

Venca.

Příspěvek od Venca. » 25. 02. 2005 12:58

pkot píše::twisted: Taky si tu pripadam jak ve vychovnem ustavu
Já měl zase dobrý pocit zadostiučinění, když se loni zabil se svou Mazdou soudruh Smereka. :lol:

Vrazil v Plzni do zdi a naštěstí se nikomu nic nestalo.

Alkohol tam samozřejmě byl a v dostatečném množství.

adam320

Příspěvek od adam320 » 25. 02. 2005 15:11

no ty co jedou jednou za měsíc na chatě po třech kusech odpočatí po nějakým poli bych za zločince nepovažoval a jedno před jídlem a pak ta cola a tak to je uplně bez diskuze, sám to sice nedělám projistotu ale neřikam že jsem to neudělal, ale aspoň jsem se přesvědčil že nejsem v tomto státě jedinej kdo přemejšlí nad dopadem věcí,
Třeba včera jsem jel samosebou střízlivej a skákala tam oranžová, jel jsem asi 60 víc ne no a byl jsem hrozně unavenej a vůbec jsem nepřidal, nic, a páč (sám nechápu) jsem neodhadl vzdálenost tak jsem projel docela dost na červenou a pak mi to teprv došlo,... ty auta tam stáli snad eště vteřinu po tom co jim naskočila červená a nechápu proč, ale uvědomil jsem si že v tu chvíli nade mnou stál strážný anděl, páč stát tam někdo jako já když mám náladu se projet tak bych měl asi plný ruce práce to vyřešit..., je to okamžik kterej nesmí za volantem nastat, že řidič zaváhá a já jsem to udělal se třema lidma v autě :? Pod vlivem se to riziko zaváhání s posunující se hranicí suverenity zvyšuje. Nechápu proč si to lidi neuvědomujou a v každejch zprávách o akci kryštof slyšim ty strašný čísla, zajímalo by mě kolika z nich ty papíry sebrali

břečka

Příspěvek od břečka » 25. 02. 2005 15:40

Venca. píše:když se loni zabil se svou Mazdou soudruh Smereka. :lol:

.... naštěstí se nikomu nic nestalo.
:twisted: trosku cernyho humoru nezaskodi...ale jestli byl nalitej tak je mu prano ...
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

mizuh

Příspěvek od mizuh » 25. 02. 2005 16:04

adam320 píše:a jedno před jídlem a pak ta cola a tak to je uplně bez diskuze
Děkuju náčelníku, že jsi se mě zastal :lol:
Nicméně výše popsané dělám velmi zřídka, tam kde znám dobře cestu a sedne mi to. V ostatních případech řídí manželka.
adam320 píše:Pod vlivem se to riziko zaváhání s posunující se hranicí suverenity zvyšuje. Nechápu proč si to lidi neuvědomujou
Nelze jinak než souhlasit.
momentálně bez.......

Renty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renty » 25. 02. 2005 17:02

To se me pekny jaky tady mame vzorny ridice!!
Kazdej pivko max 2 a jeste mali,jak to delate??
Ja se priznam ze se me to stava casto,v zivote sem se nevisekal pod vlivem ale vzdycky strizlivej,to nechapu?
Vim ze to je to nejhorsi co muzu delat,ale porad sem se naspalil.Asi 5krat me staveli po par pivech ,ale nikdy sem nic nenadejchal a kdyz se ptali na alkohol tak sem vzdycky aspon 2pivka priznal.
Ale na rozdil o jinejch nejezdim jak magor ale v klidu,na kazdyho to pusoby trochu jinak.
Tak me sudte!!
Poctivým sexem k BMW!

břečka

Příspěvek od břečka » 25. 02. 2005 17:10

Renty píše:... nikdy sem nic nenadejchal a kdyz se ptali na alkohol tak sem vzdycky aspon 2pivka priznal.
Tak me sudte!!
pokud nic nenadejchas a Tvoje telo se s tim takhle rychle vyporada tak je vsechno v rychtiku. Holt ses asi zvyklej :D
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

Albert

Příspěvek od Albert » 25. 02. 2005 20:45

Ja myslim, ze to je asi jako se vsim.. clovek holt zkousi picoviny a necha toho az kdyz se spali.. ja jel nalitej jednou, v dobe kdy sem jeste nemel papiry a byl jeden problem (nechci rozebirat), joo byla to kravina, ale v tu chvili mi bylo tak na hovno, ze ted vim ze uz alkohol za volant nikdy :roll:

allda

Příspěvek od allda » 26. 02. 2005 11:08

Ja jel pod vlivem jednou v Praze. Od Havrana na IPPavlova na Novodvorskou. Dál jsem už nejel, páč kamaradka co jsem vezl domů přesedla na autobus.
Tak jsem aspoň vzal benzín a před nasednutím do auta jsem si ještě stačil zapálit. Ale v tu ránu mi bliklo, tak jsem hned skočil do auta a odjel.
Ale musím říct, že řízení pod vlivem je znát. Měl jsem asi tři bavoráky a jednoho panáka. Držel jsem se střední dělící čáry jako klíště, reakce byli zpomalený, prostě na hovno :?
Od té doby se držím hesla piju nejedu - nepiju jedu :)
...seru na to, že mě to sere...
...já prostě chci, teda bych rád, teda vlastně prosím...

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 27. 02. 2005 22:49

jezdíte po konzumaci alkoholu? Tak se musim pochválit, že nikdy.
I když motorkářský srazy bejvaj palba na játra, před dvěma lety v Sekeřicích jsem dejchal a byl čistej, ale necejtil jsem se frešo :?
Ale bejt ta otázka v minulym čase, asi bych radši neodpovídal, aby mě někdo nepovozil autem po letišti s tažnym v hubě :oops:
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

Odpovědět