Proste me tak napadlo, jak kdo ma tezkou nohu a v jakym aute za kolik jezdi... Tak se pochlubte...

Funkce Hledat je nahore v druhem radku pod E30.cz, druha zleva.Fido píše:
Tohle téma je tady pravidelně cca každý 2 měsíce. Zkus použíj sekci hledat. No ale aby řeč nestála, tak 635CSiA, průměr 12l, kdo mě zná ví, že se zrovna neloudám.
http://www.e30.cz/technika/specifikace.html - tady mas tabulku motoru a roku vyroby.xhokus píše:A jeste by me zajimalo... Chci si koupit 318i... Neuvazuju o 325, ani 316, protoze jak uz tu zaznelo (pri prolezani starych temat), pro studenta je dulezita podpora rodicu (kdyz se neco posere, daj penize...) a 325 mi neodsouhlasej... Chci neco na "normalni" (jestli se to du u BMW tak nazvat) jezdeni... A tak by me zajimalo, kterej typ vyjde na provoz ciste statisticky lip cena/jizda... M10 ci M40? Chapu, ze se to lisi kus od kusu, auto mam, tak proste hledam to "idealni" a klido si pul roku pockam nez na to narazim... a jeste, jak je to s chrom/plast a motorech v nich... pochopilsem, ze chrom je starsi (snad i logicky) a m10 je starsi... tak me zajima, jestli se delali i plastaky s m10 a naopak... Dik
Ja mu taky napsal, ze tam ma typy motoru a roky vyroby, reagoval jsem na to, jak je to s M10, M40 atp.Řezňa píše:..to yo,ale třeba iXo tam není,a podle tabulky se to stejně nedá brát,to je podle mě dost individuální,podle auta v jakym je stavu motor atd.. a podle řidiče..(jestli má v botě cihlu nebo nea tak..)..v ty tabulce jsou spíš jen výrobní data..
Tebe jednoho cloveka nebavi prohledat forum a mnoho desitek dlouhodobych clenu ma bavit stale dokola cist to same? Chlape probud se.xhokus píše:...
2) neni to vcelku a nechce se mi to hledat
3) zas takovej problem odpovedet neni, ne?...