obr. 1
(novou packu oznacme N(to je ta nahore) a puvodni oznacujme P(to je ta dole))

* 1)
P ma cervene(obr 1) oznacenou svorku(hnedo-zluty drat, vede do plastoveho konektoru(bilej nalevo), do spodni rady se 7mi kolikama 2hy kolik to je) ktera se nasouva na nejaky vergl u volantu(oznacen cervene na obr. 2):
obr. 2 - vyfoceno zepredu, kablik se nasouva zezadu, ten vegl smerem dopredu pruzii

Tento vergl je stale v kontaktu s volantem takze volant po nem "jezdi" jeho vyznam neznam. Problem je, ze N packa na tento konektor nema drat, nema ho ani v miste konektoru kterym se zapojuje do systemu drátů(to jest pastovej bilej konektor na fotkach nalevo). Napadlo me ze bych ho tedy mohl z P vyrvat a nabastlit do N, otazkou je, co to vubec je a jestli to ma nejaky dulezity vyznam.
* 2)
Na P je zelene oznaceny konektor(obr. 1) dvojkolik(sedy drat z cisla 2,sedohnedy z cisla 4 konektoru u packy) ktery na N neni a nasouva se na odpovidajici konektor ktery vede k zapalovani, co to je?
* 3)
Na N je zlute oznaceny(obr. 1) konektor typu jednokolik. vedou do nej dva sede draty(prvni z cisla 2, druhy cisla 4 z konektoru u packy), co to je? Je to stejne jako u problemu 2? Takze prebastlit a zapojit?

* 4)
Modre oznacenej modrej konektor na N jde do BC, ale na kabelech od BC jsou modre konektory do kterych by pasoval 2(viz obr 3., oznaceno modre). Tmave modre je oznacen konektor do kteroho by jeden z modrych pasoval, ale nevim jestli je k tomu urceny, co je to?
obr.3

podrobnejsi

* 5) Na obr 3. je svetle modre oznaceny nejaky zmutovany konektor(dvou drat ale zapojen je jen drat cislo 2), jedna se o cerveno hnedy drat, je to podezrele blizko konektoru pristrojove desky(to je ten zluty, zeleny je k BC), ale na pristrojovce jsem diru nenase, obligatni otazka : Co to je?
* 6)
Na obr. 3 zlute oznaceny konektor s hnedym a zelenomodrym dratem, k cemu je?
* 7)
Na obr. 3 ve fialove casti je v hornim patre jednokonektor se silnym hnedozelenym dratem do tohoto konektoru pasuje konektor ve spodni casti, ten ma tlusty zeleny drat, patri k sobe? Ve spodni casti je take ustipli hnedy drat, je to kostra?
*

* 9)
K cemu je tmave zelene oznaceny konektor(obr 3.) se zlutym dratem? Vede z velkeho zeleneho konektoru z BC.
Pdekem dekuju za straveny cas a pripadne rady.
Dekuju.
F.
ps: muzu zaslat podrobnejsi foto vybranych kousku...
ps2: takle nejak vypada ted kaaara: