A kdo mel a vylagroval...jako ja

Prasecka komprese a posunuty omezovac?Macek píše:...Kde asi byla chyba? Pripadne jak to napravit....
kdyz to udelas peclive ze zdravych dilu, nemel by v tom bejt problem.Macek píše:Maly pruzkum... kdo ma a motor stale v pohode? Pripadne v jake konfiguraci....
A kdo mel a vylagroval...jako jaKde asi byla chyba? Pripadne jak to napravit....
no nevim...muj motor krome tesneni (z duvodu shit znacky jeste prej porad drzi)...Macek píše:Maly pruzkum... kdo ma a motor stale v pohode? Pripadne v jake konfiguraci....
A kdo mel a vylagroval...jako jaKde asi byla chyba? Pripadne jak to napravit....
dovoluju si upozornit ze plnej tlak oleje bys mel mit az od 2000 RPM a u staryho srace jeste pozdec pokud si tedy jezdil pod 2000 a motor si zatezoval, pruskou akceleraci nebo pri jizde do kopce tak bych se ani nedivil dybys mel tu kliku naclou vic nez malo.Rotten píše:Takže já: blok 2,7+hlava 2,0i+parohy 2,5i. Hlava po 20.000km odešla - voda v oleji. Podle mý teorie to bylo tím, že jsem to moc podtáčel. Po městě otáčky nešly nad 2tis - jezdil jsem na spotřebu a furt jsem tomu dupal už od volnoběhu a ta hlava to nevydržela. Teď tam mám jinou hlavu 2,0i, má najeto zatím cca 20.000km a drží. Nepodtáčím, nešlapu tomu když je to studený. Motor po nastartování zaklepe (ložiska na klice) - cca 2 sekundy a jak se natlakuje olej, tak už neklepe. Tohle jsem slyšel na každý etě, která měla přes 200.000km. Spotřeba oleje (15W) cca 1l/3tis km.