Je to uz starsi clanek, cetl sem ho kdysi (mozna i tady, ale ted sem ho tu nenasel), dnes sem na neho narazil znova, tak to sem davam. Nicmene je to nekdy k posrani

No to teda je,jsem byl v létě v Polsku a v Maďarsku,ale pohled na jejich pulty byl uplně něco jinýho jak u náskouBaMW píše:http://instinkt.tyden.cz/rubriky/tema/p ... 24549.html
Je to uz starsi clanek, cetl sem ho kdysi (mozna i tady, ale ted sem ho tu nenasel), dnes sem na neho narazil znova, tak to sem davam. Nicmene je to nekdy k posrani
Z těhle rádoby buřtů,vakuově balených sekaných a pod. mi pravidelně bývá zle,proto jsem je doma striktně zakázal,maso berem z jednoho místního chovu,sekanou si z něj dělám sám,buřty apod...oželím a co můžu(drůbež,králíka,morky,vejce,mlíko...)si kupuji od kolegů z práce za směšný ceny,zahrádku máme svoji.V obchodě opravdu kupujeme jen to nejnutnější.Nejlepší je jak u nás malé soukromé mlékárny otevřely automaty na mléko a hned se zvedla vlna nevole a fám jak je z tama mlíko špatný a doslova jedovatý,zajímavý je přitom to že se nikdo v našem okolí ba troufnu si říct městě nikdo "neposral".Dokonce se z tohoto mlíka dá udělat i kyška,což jak víme u tekuté hmoty neznámého původu z krabice není možné.Co to je proboha za "mlíko"který vydrží 3 měsíce nebo jak dlouhoIwan píše:To je hovno....koukali jste nekdo na maso/uzeniny?? tudle jsem si ke svace do prace koupil burty, kde bylo asi 30% masaza 4,90...po 2hym kousnuti jsem to vyhodil...
nebo me dostava vyberova sunka, kde je asi 55% masa..to bych blil...
Schválně Pú,kam chodíš na medPů píše:nebo rohlíky z papíruIwan píše:To je hovno....koukali jste nekdo na maso/uzeniny?? tudle jsem si ke svace do prace koupil burty, kde bylo asi 30% masaza 4,90...po 2hym kousnuti jsem to vyhodil...
nebo me dostava vyberova sunka, kde je asi 55% masa..to bych blil...
neni důvod to tu prodávat, protože kdyby se rozkřiklo jak že má vlastně chutnat párek, tak co by dělali s tim co se tu ted jako "párek" prodávákouBaMW píše:o spekackach mi ani nemluvte, me to prijde jak 90% pilin, 10% odpad masakur*a fakt bych si radsi priplatil, ale jak pisou vtom clanku- neni kde