Je to uz starsi clanek, cetl sem ho kdysi (mozna i tady, ale ted sem ho tu nenasel), dnes sem na neho narazil znova, tak to sem davam. Nicmene je to nekdy k posrani
Popelnice Evropy
Popelnice Evropy
http://instinkt.tyden.cz/rubriky/tema/p ... 24549.html
Je to uz starsi clanek, cetl sem ho kdysi (mozna i tady, ale ted sem ho tu nenasel), dnes sem na neho narazil znova, tak to sem davam. Nicmene je to nekdy k posrani
Re: Popelnice Evropy
No to teda je,jsem byl v létě v Polsku a v Maďarsku,ale pohled na jejich pulty byl uplně něco jinýho jak u náskouBaMW píše:http://instinkt.tyden.cz/rubriky/tema/p ... 24549.html
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
neni to jen u zradla
bohuzel
zajdi si treba do nike v nemecku a pak to porovnej se zbozim v nike u nas
to same s autama urcite to neni jen nahoda ze auta koupeny v D jsou na tom lip nez ty mrdky co se prodavaj u nas a to mluvim o novejch autech ne 20 let starejch skopcich
tim bych mohl pokracovat treba pres praci prasky ktery jsou od jedny znacky ale kvalita v D a u nas je jina
nejsme popelnice evropy ale skladka sveta a jde k nam a nejen k nam zbozi horsi kvality...
aspon podle me to tak je
tak do me 
zajdi si treba do nike v nemecku a pak to porovnej se zbozim v nike u nas
to same s autama urcite to neni jen nahoda ze auta koupeny v D jsou na tom lip nez ty mrdky co se prodavaj u nas a to mluvim o novejch autech ne 20 let starejch skopcich
tim bych mohl pokracovat treba pres praci prasky ktery jsou od jedny znacky ale kvalita v D a u nas je jina
nejsme popelnice evropy ale skladka sveta a jde k nam a nejen k nam zbozi horsi kvality...
aspon podle me to tak je
No chytnu tě Maranelo za slovo s těma práškama na praní.U nás ve městě provozuje chlapík drogerku,většinu sortimentu tvoří "klasické"prášky na praní a čistící prostředky,ale má tam koutek ve kterém prodává čistě zboží určené pro německý trh a představ si i přes mírně vyšší ceny zboží v tomto koutku tam má stále vyprodáno,sám jsem vyzkoušel a je to fakt znát,jestli už to lepší nečistí,tak to alespoň o 100% víc pění a nádherně intenzivně voní.
To je hovno....koukali jste nekdo na maso/uzeniny?? tudle jsem si ke svace do prace koupil burty, kde bylo asi 30% masa
za 4,90...po 2hym kousnuti jsem to vyhodil...
nebo me dostava vyberova sunka, kde je asi 55% masa..to bych blil...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
Z těhle rádoby buřtů,vakuově balených sekaných a pod. mi pravidelně bývá zle,proto jsem je doma striktně zakázal,maso berem z jednoho místního chovu,sekanou si z něj dělám sám,buřty apod...oželím a co můžu(drůbež,králíka,morky,vejce,mlíko...)si kupuji od kolegů z práce za směšný ceny,zahrádku máme svoji.V obchodě opravdu kupujeme jen to nejnutnější.Nejlepší je jak u nás malé soukromé mlékárny otevřely automaty na mléko a hned se zvedla vlna nevole a fám jak je z tama mlíko špatný a doslova jedovatý,zajímavý je přitom to že se nikdo v našem okolí ba troufnu si říct městě nikdo "neposral".Dokonce se z tohoto mlíka dá udělat i kyška,což jak víme u tekuté hmoty neznámého původu z krabice není možné.Co to je proboha za "mlíko"který vydrží 3 měsíce nebo jak dlouhoIwan píše:To je hovno....koukali jste nekdo na maso/uzeniny?? tudle jsem si ke svace do prace koupil burty, kde bylo asi 30% masaza 4,90...po 2hym kousnuti jsem to vyhodil...
Schválně Pú,kam chodíš na medPů píše:nebo rohlíky z papíruIwan píše:To je hovno....koukali jste nekdo na maso/uzeniny?? tudle jsem si ke svace do prace koupil burty, kde bylo asi 30% masaza 4,90...po 2hym kousnuti jsem to vyhodil...
Vono to trvanlivý mlíko nejni mlíko, ale obarvená voda. Jenže pak to někde mají za 8,9 Kč a lidi to berou div se o to neporvou. Škoda, že teď podlíž žádnej automat na mlíko nemám (až v HB otevřou černej most, tak jeden po ruce bude), mlíko teď nepiju, a to ho mám velmi rád.
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Do te doby co lidi budou ochotni kupovat hovno v pěknem obalu do te doby budou hovno balit do pěkneho obalu a prodavat jim to. Kvalitni vyrobek se neda vyrobit levně protože kvalitni surovina stoji vic peněz hodně lidi si to neuvědomuje i když si řikaj že ano a stale čekaj na zazrak typu kecky UPLNĚ JAKO ADIDAS ale za 1/10 ceny od vietnamců nebo parfem UPLNĚ JAKO CHANNEL ale za 1/10 ceny od kamošky z prace 

plynez toho uz znama pravda ze zijeme v prdeli
bohuzel je to tak samo i s autodilama
clovek koupi radsi noname cep za 150 misto LMI za 300. zvlastni ze na slovensku to tak jak tu moc nefunguje... nebo aspon minimalne z moji zkusenosti
http://www.cardiagova.cz
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
neni důvod to tu prodávat, protože kdyby se rozkřiklo jak že má vlastně chutnat párek, tak co by dělali s tim co se tu ted jako "párek" prodávákouBaMW píše:o spekackach mi ani nemluvte, me to prijde jak 90% pilin, 10% odpad masakur*a fakt bych si radsi priplatil, ale jak pisou vtom clanku- neni kde