Frkl jsem tam tažný z bouranýho auta - mechanicky trochu oser, ale je tam a vypadá to v pohodě.
Mám trochu problém s elektrikou - mám k tomu originál svazek a zapojuje se baječně - přemostí se jím konektory, co jdou do zadních světel a je to OK.
Bohužel mi ale zbyl jeden konktor, do kterýho jdou dva (silnější než ostatní) dráty - červený (nebo červeno fialový) a hnědý (přikládám velice mizernou fotku - ty dráty jsou opravdu jenom dva, je rozmazaná

svojí délkou mi od levého světla vychází asi do k zámku kufru - a tam si myslím, že má být napojený na další konektor - ten už jsem ovšem z vraku auta nevyrval

a teď mi jde o to, co jsou tyhle dva dráty zač a kam s nimi?
http://www.kuaja.com/pubol/bmw/TAZNE_konektor.jpg
když jsem to teď připojil, tak nejdou vůbec žádný světla - z toho mi plyne podezření, že tyhle tlustější kabílky budou nějaký permanentní (zdroj - a podle barvy asi "+")
jde mi o to, jestli někdo neví, kam to připojit - jestli by to šlo prostě normálně připojit na plus baterie - ale aby mi to nevypálilo eletriku - tj. jestli zapojit nějakou pojistku a taky aby mi to třeba permanentně nevybíjelo baterku.
Díky moc .. jinak kdybyste věděli o šikovném elektrikáři v Praze (nejlépe kolem Hájů, který by to udělal, tak bych byl taky vděčen - docela na to chvátám

Jinak dodám, že je to origo tažný Vestfalia a je to e36