Demontáž palubní desky

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Peťas

Demontáž palubní desky

Příspěvek od Peťas » 29. 03. 2003 19:16

Může mi někdo poradit kde najdu všechny šrouby, které se musí povolit při demontáži palubovky? Nebo ještě líp popíše jak na to a co všechno se musí udělat. Dík.

Venca

Re: Demontáž palubní desky

Příspěvek od Venca » 29. 03. 2003 20:10

Peťas píše:Může mi někdo poradit kde najdu všechny šrouby, které se musí povolit při demontáži palubovky? Nebo ještě líp popíše jak na to a co všechno se musí udělat. Dík.
Sundej dekl nad pedálama (3 plast. vroutky), plastový obdélníkový deklík pod přístrojovkou (má 2 kulaté matky zevnitř), ukážou se šroubky pod tím deklíkem, další 2 jsou nad přístrojovkou v tom jakoby stínítku, zezadu má přístrojovka 2 nebo 3 konektory s pojistkami, ty musíš vytáhnout. Snad jsem na nic nezapomněl. Volant se nesundavá, je to BMW...

Huska
Kontaktovat uživatele:

Re: Demontáž palubní desky

Příspěvek od Huska » 30. 03. 2003 09:42

Venca píše:
Peťas píše:Může mi někdo poradit kde najdu všechny šrouby, které se musí povolit při demontáži palubovky? Nebo ještě líp popíše jak na to a co všechno se musí udělat. Dík.
Sundej dekl nad pedálama (3 plast. vroutky), plastový obdélníkový deklík pod přístrojovkou (má 2 kulaté matky zevnitř), ukážou se šroubky pod tím deklíkem, další 2 jsou nad přístrojovkou v tom jakoby stínítku, zezadu má přístrojovka 2 nebo 3 konektory s pojistkami, ty musíš vytáhnout. Snad jsem na nic nezapomněl. Volant se nesundavá, je to BMW...
Nooo aniž by jsi sundal volant to jde, ale je to pěknej vopruz :cry:
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30+i30N Fastback+Hyundai SantaFe IV+Š1000MB+ 2CV+Jawa+ DAF LF+Volvo FM a EC55B, MB Atego, Hilux, Boxer,7x Caddy, Komatsu,JCB EX: GSF, MGA, E30 318i,325e,318i, E36 323i/LPGi,318iA,328i, E46 328iT-320d-320dT :-)

Peťas

Příspěvek od Peťas » 30. 03. 2003 10:35

Budíky vím, potřebuju sundat celou palubovku.

Petr e36

Příspěvek od Petr e36 » 30. 03. 2003 14:35

Už si přesně nepamatuju kde sou šrobky, ale po dvou sou na boku zevnitř na sloupku a nějaký sou u středovýho panelu. Povol topení , palubka pak jde líp ven, ale hlavně zpátky. Jsou od motoru když sundáš dekl pod torpédem. Povol je a topení vmačkni trochu dovnitř. Jsou dost dlouhý a na jeden je blbej přístup. Stačí je jen vyšroubovat na konec závitu, aby topení náhodu nespadlo dovnitř. Moc šroubů tam neni, nahoře drží v takovejch úchytech. Musíš vyndat středovej panel a panel co je rádio a ovládání topení. Přeju ti pěknou zábavu.

Peťas

Příspěvek od Peťas » 01. 04. 2003 18:39

Dík, snad se mi to povede.

Odpovědět