Demontáž palubní desky
Demontáž palubní desky
Může mi někdo poradit kde najdu všechny šrouby, které se musí povolit při demontáži palubovky? Nebo ještě líp popíše jak na to a co všechno se musí udělat. Dík.
Re: Demontáž palubní desky
Sundej dekl nad pedálama (3 plast. vroutky), plastový obdélníkový deklík pod přístrojovkou (má 2 kulaté matky zevnitř), ukážou se šroubky pod tím deklíkem, další 2 jsou nad přístrojovkou v tom jakoby stínítku, zezadu má přístrojovka 2 nebo 3 konektory s pojistkami, ty musíš vytáhnout. Snad jsem na nic nezapomněl. Volant se nesundavá, je to BMW...Peťas píše:Může mi někdo poradit kde najdu všechny šrouby, které se musí povolit při demontáži palubovky? Nebo ještě líp popíše jak na to a co všechno se musí udělat. Dík.
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Re: Demontáž palubní desky
Nooo aniž by jsi sundal volant to jde, ale je to pěknej vopruzVenca píše:Sundej dekl nad pedálama (3 plast. vroutky), plastový obdélníkový deklík pod přístrojovkou (má 2 kulaté matky zevnitř), ukážou se šroubky pod tím deklíkem, další 2 jsou nad přístrojovkou v tom jakoby stínítku, zezadu má přístrojovka 2 nebo 3 konektory s pojistkami, ty musíš vytáhnout. Snad jsem na nic nezapomněl. Volant se nesundavá, je to BMW...Peťas píše:Může mi někdo poradit kde najdu všechny šrouby, které se musí povolit při demontáži palubovky? Nebo ještě líp popíše jak na to a co všechno se musí udělat. Dík.

Už si přesně nepamatuju kde sou šrobky, ale po dvou sou na boku zevnitř na sloupku a nějaký sou u středovýho panelu. Povol topení , palubka pak jde líp ven, ale hlavně zpátky. Jsou od motoru když sundáš dekl pod torpédem. Povol je a topení vmačkni trochu dovnitř. Jsou dost dlouhý a na jeden je blbej přístup. Stačí je jen vyšroubovat na konec závitu, aby topení náhodu nespadlo dovnitř. Moc šroubů tam neni, nahoře drží v takovejch úchytech. Musíš vyndat středovej panel a panel co je rádio a ovládání topení. Přeju ti pěknou zábavu.