přihlášení auta

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
berkelay

přihlášení auta

Příspěvek od berkelay » 14. 05. 2007 10:28

Ahoj, můžete mi někdo říci, jak postupovat v přihlášení auta? Mám velký a malý techničák, kupní smlouvu. Ještě jsem nikdy auto nepřihlašoval, ale myslím, že bych měl teď vyřídit povinné ručení a pak to jít přihlásit. Akorát nevím, zda se před tím ještě něco musí udělat, nějaká prohlídka nebo tak něco. A ještě jeden problém, jde auto přihlásit v jiném městě než v tom, kde mám trvalé bydliště? Jde o to, že teď bydlím na VŠ koleji a domů to mám cca 500km a nechce se mi tam jet kvůli nějakému vyřizování. Díky moc za rady

Prox

Re: přihlášení auta

Příspěvek od Prox » 14. 05. 2007 11:01

berkelay píše:Ahoj, můžete mi někdo říci, jak postupovat v přihlášení auta? Mám velký a malý techničák, kupní smlouvu. Ještě jsem nikdy auto nepřihlašoval, ale myslím, že bych měl teď vyřídit povinné ručení a pak to jít přihlásit. Akorát nevím, zda se před tím ještě něco musí udělat, nějaká prohlídka nebo tak něco. A ještě jeden problém, jde auto přihlásit v jiném městě než v tom, kde mám trvalé bydliště? Jde o to, že teď bydlím na VŠ koleji a domů to mám cca 500km a nechce se mi tam jet kvůli nějakému vyřizování. Díky moc za rady
Puvodni majitel by to na tebe mel odhlasit - ve velkym TP je pak v kolonce odhlaseno/prevedeno na: .. pak potrebujes mi povinny na svoje jmeno no a pak zajet na STK ze chces evidencni kontrolu, cca 200-250kc jak kde, mno a pak na urad prehlasit na sebe za 800 korun ceskych..
S tim prihlasenim myslim ze by to nemel byt problem..odhlasit se to pak ale musi tam kde to bylo prihlaseny..takze az budes bydlet zase doma a auto budes chtit prodat budes muset jet tech 500km sem aby se to dalo odhlasit.. ale 100% to s tim prihlasenim nevim..
5er

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 14. 05. 2007 11:08

Přihlásej ti to pouze v místě trvalého bydliště. Pokud jsi např. trvale z Ostravy a chtěl bys to přihlásit v Plzni, těžko budou mít v Plzni v šuplíku ostravský čísla. :P Jinak, jak píše Prox.
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Mazety

Příspěvek od Mazety » 14. 05. 2007 11:45

rodiče ti to můžou na plnou moc přihlásit, pošli jim poštou veškerý dokumenty
holt plnou moc za tebe bude muset podepsat taťka no :) a potom ti vše pošle zpět :wink:
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i

Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210

berkelay

Příspěvek od berkelay » 14. 05. 2007 14:07

Mazety píše:rodiče ti to můžou na plnou moc přihlásit, pošli jim poštou veškerý dokumenty
holt plnou moc za tebe bude muset podepsat taťka no :) a potom ti vše pošle zpět :wink:
no to by byl idealni napad, akorat ze poste vubec neverim, na to, aby mi dorucili velky TP od puvodniho majitele, kdyz jej byl odhlasit potrebovali 2 tydny, a to byl poslan doporucene...Uz jsem zacal mit nervy, ze ho nekde ztratili. No nic, asi pojedu domu a pak zpet no, takovej malej vylet 1000km :D Snad nebudou mit zrovna zavreno :D

Odpovědět