přihlášení auta
přihlášení auta
Ahoj, můžete mi někdo říci, jak postupovat v přihlášení auta? Mám velký a malý techničák, kupní smlouvu. Ještě jsem nikdy auto nepřihlašoval, ale myslím, že bych měl teď vyřídit povinné ručení a pak to jít přihlásit. Akorát nevím, zda se před tím ještě něco musí udělat, nějaká prohlídka nebo tak něco. A ještě jeden problém, jde auto přihlásit v jiném městě než v tom, kde mám trvalé bydliště? Jde o to, že teď bydlím na VŠ koleji a domů to mám cca 500km a nechce se mi tam jet kvůli nějakému vyřizování. Díky moc za rady
Re: přihlášení auta
Puvodni majitel by to na tebe mel odhlasit - ve velkym TP je pak v kolonce odhlaseno/prevedeno na: .. pak potrebujes mi povinny na svoje jmeno no a pak zajet na STK ze chces evidencni kontrolu, cca 200-250kc jak kde, mno a pak na urad prehlasit na sebe za 800 korun ceskych..berkelay píše:Ahoj, můžete mi někdo říci, jak postupovat v přihlášení auta? Mám velký a malý techničák, kupní smlouvu. Ještě jsem nikdy auto nepřihlašoval, ale myslím, že bych měl teď vyřídit povinné ručení a pak to jít přihlásit. Akorát nevím, zda se před tím ještě něco musí udělat, nějaká prohlídka nebo tak něco. A ještě jeden problém, jde auto přihlásit v jiném městě než v tom, kde mám trvalé bydliště? Jde o to, že teď bydlím na VŠ koleji a domů to mám cca 500km a nechce se mi tam jet kvůli nějakému vyřizování. Díky moc za rady
S tim prihlasenim myslim ze by to nemel byt problem..odhlasit se to pak ale musi tam kde to bylo prihlaseny..takze az budes bydlet zase doma a auto budes chtit prodat budes muset jet tech 500km sem aby se to dalo odhlasit.. ale 100% to s tim prihlasenim nevim..
5er
no to by byl idealni napad, akorat ze poste vubec neverim, na to, aby mi dorucili velky TP od puvodniho majitele, kdyz jej byl odhlasit potrebovali 2 tydny, a to byl poslan doporucene...Uz jsem zacal mit nervy, ze ho nekde ztratili. No nic, asi pojedu domu a pak zpet no, takovej malej vylet 1000kmMazety píše:rodiče ti to můžou na plnou moc přihlásit, pošli jim poštou veškerý dokumenty
holt plnou moc za tebe bude muset podepsat taťka noa potom ti vše pošle zpět