Mám otázku,asi před týdnem mi u 525TDS automat začalo dělat to,že když ho nastartuju studenýho a rozsvítím třeba světl,tak začnou kolísat otáčky,jako kdyby to bylo čerpadlo,ale když se ohřeje,tak už to je v pohodě a drží krásně.Dělá to i když třeba zapnu klimu ale když jí zas vypnu,nebo třeba i světla tak to občas přestane a otáčky se ustálí.Čím by to mohlo být?Myslíte že tim čerpadlem?Připadá mi že to začne dělat když to má nějakej odběr.
Ještě jedna otázka,mám trochu poblitou hadici od turba do intercoleru a z něj do motoru,takže pouští olej,ale chci se zeptat,jestli se musí repasovat kvůli tomu celé turbo,jinak turbo fouká tak jak má,tedy doufám :/
Díky za všechny rady
525TDS čerpadlo?
U mé 525td to dělá také a konkrétně u mě je to čerpadlem. Má to ve volnoběžných a nízkých otáčkách malý krouťák takže když zapnu světla, klimu a současně zapojím do práce servo tím že pootočím volantem, tak se to rozhoupá natolik, že mi to někdy i zhasne. Rozjezdy musí být trochu pod plynem jako škody 120, jinak to chcípne......... S tím turbem mám otázku i já - jaký typ turba dávali do těchto aut? Já tam má Garet a je to tam nějaký zbastlený, přišel jsem na to až teď při rozebírání motoru.
Re: 525TDS čerpadlo?
dokud ti turbo tlaci to co ma,tak nic neres,to ze propousti malinko olej je zcela bezna vecpegasys255 píše:Mám otázku,asi před týdnem mi u 525TDS automat začalo dělat to,že když ho nastartuju studenýho a rozsvítím třeba světl,tak začnou kolísat otáčky,jako kdyby to bylo čerpadlo,ale když se ohřeje,tak už to je v pohodě a drží krásně.Dělá to i když třeba zapnu klimu ale když jí zas vypnu,nebo třeba i světla tak to občas přestane a otáčky se ustálí.Čím by to mohlo být?Myslíte že tim čerpadlem?Připadá mi že to začne dělat když to má nějakej odběr.
Ještě jedna otázka,mám trochu poblitou hadici od turba do intercoleru a z něj do motoru,takže pouští olej,ale chci se zeptat,jestli se musí repasovat kvůli tomu celé turbo,jinak turbo fouká tak jak má,tedy doufám :/
Díky za všechny rady
Citroen Xm 2,1td 780 500km
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
-