antikorozní ochrana
antikorozní ochrana
Zajímalo by mě, jak ošetřujete auta proti korozi. Myslim podlahu zevnitř (po případných dírkách), ale i zveku...?
Re: antikorozní ochrana
Rust-stop, nástřik spodku + dutin.Bobo píše:Zajímalo by mě, jak ošetřujete auta proti korozi. Myslim podlahu zevnitř (po případných dírkách), ale i zveku...?
Do prahů jsem nalil olej. Nejlevnější motorový olej. Krásně vzlíná, takže stačí ucpat 3 výtokové díry, nalít cca 1deci do každého prahu, chvíli počkat, vyndat ucpávky a je to. Do dveří a kapot šel resistin, od toho se neumažeš (ten olej totiž vytéká i po půl roce). Olej doporučuju když už ty prahy jsou načatý. V tom případě nemá resistin a podobné moc význam, nezateče všude a pak to rezaví vesele dál.
V Motor café si jednou Prof pochvaloval jako neklepší ochranu starej olej z friťákuRotten píše:Do prahů jsem nalil olej. Nejlevnější motorový olej. Krásně vzlíná, takže stačí ucpat 3 výtokové díry, nalít cca 1deci do každého prahu, chvíli počkat, vyndat ucpávky a je to. Do dveří a kapot šel resistin, od toho se neumažeš (ten olej totiž vytéká i po půl roce). Olej doporučuju když už ty prahy jsou načatý. V tom případě nemá resistin a podobné moc význam, nezateče všude a pak to rezaví vesele dál.

- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
Staří pardálové v servisech vzali vyjetej olej smíchali2:1s naftou nastríkali spodek a pak hurá na nějakou hodně prašnou cestu a ochrana spodků byla na světěkdo. píše:V Motor café si jednou Prof pochvaloval jako neklepší ochranu starej olej z friťákuRotten píše:Do prahů jsem nalil olej. Nejlevnější motorový olej. Krásně vzlíná, takže stačí ucpat 3 výtokové díry, nalít cca 1deci do každého prahu, chvíli počkat, vyndat ucpávky a je to. Do dveří a kapot šel resistin, od toho se neumažeš (ten olej totiž vytéká i po půl roce). Olej doporučuju když už ty prahy jsou načatý. V tom případě nemá resistin a podobné moc význam, nezateče všude a pak to rezaví vesele dál.. Aplikuje se za tepla a prej je ideální svou konzistencí po vychladnutí. .

Život je jen náhoda .....
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
Jo jasně já vímkdo. píše:Jo to jsem tak yslyšel, ale vyjetej olej obsahuje vyšší procento síry a proto není moc ideální.Ivo píše:Staří pardálové v servisech vzali vyjetej olej smíchali2:1s naftou nastríkali spodek a pak hurá na nějakou hodně prašnou cestu a ochrana spodků byla na světě
Život je jen náhoda .....