antikorozní ochrana

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Bobo

antikorozní ochrana

Příspěvek od Bobo » 20. 11. 2003 23:19

Zajímalo by mě, jak ošetřujete auta proti korozi. Myslim podlahu zevnitř (po případných dírkách), ale i zveku...?
!! Koupím krémový interiér e30 4dv, nejlépe z 6V. Pouze v perfektním stavu !! sz, 774 894 601

Obrázek

Venca

Re: antikorozní ochrana

Příspěvek od Venca » 20. 11. 2003 23:26

Bobo píše:Zajímalo by mě, jak ošetřujete auta proti korozi. Myslim podlahu zevnitř (po případných dírkách), ale i zveku...?
Rust-stop, nástřik spodku + dutin.

Pivson

Příspěvek od Pivson » 21. 11. 2003 14:10

Přesně tak, nastřik spodku a dutin.
Vytřený podběhy a tak.
Na podběhy rezistin, ale ted jsem pouzil nejákej sprej a roztiraci barvu od MOTIPu je to lepsi
S BMW na věčné časy!

peca

Příspěvek od peca » 21. 11. 2003 14:38

Podběhy a prahy jsem natřel Concor Carem.Poprvé jsem ho použil minulý rok před zimou!Když nic nevynecháš a natřeš souvislou vrstvu,nebude žádná koroze!
Nekupujte si auto! Kupte si BMW !

Rotten

Příspěvek od Rotten » 21. 11. 2003 19:42

Do prahů jsem nalil olej. Nejlevnější motorový olej. Krásně vzlíná, takže stačí ucpat 3 výtokové díry, nalít cca 1deci do každého prahu, chvíli počkat, vyndat ucpávky a je to. Do dveří a kapot šel resistin, od toho se neumažeš (ten olej totiž vytéká i po půl roce). Olej doporučuju když už ty prahy jsou načatý. V tom případě nemá resistin a podobné moc význam, nezateče všude a pak to rezaví vesele dál.

kdo.

Příspěvek od kdo. » 24. 11. 2003 08:46

Rotten píše:Do prahů jsem nalil olej. Nejlevnější motorový olej. Krásně vzlíná, takže stačí ucpat 3 výtokové díry, nalít cca 1deci do každého prahu, chvíli počkat, vyndat ucpávky a je to. Do dveří a kapot šel resistin, od toho se neumažeš (ten olej totiž vytéká i po půl roce). Olej doporučuju když už ty prahy jsou načatý. V tom případě nemá resistin a podobné moc význam, nezateče všude a pak to rezaví vesele dál.
V Motor café si jednou Prof pochvaloval jako neklepší ochranu starej olej z friťáku :lol: . Aplikuje se za tepla a prej je ideální svou konzistencí po vychladnutí. . :lol:

Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo » 24. 11. 2003 09:26

kdo. píše:
Rotten píše:Do prahů jsem nalil olej. Nejlevnější motorový olej. Krásně vzlíná, takže stačí ucpat 3 výtokové díry, nalít cca 1deci do každého prahu, chvíli počkat, vyndat ucpávky a je to. Do dveří a kapot šel resistin, od toho se neumažeš (ten olej totiž vytéká i po půl roce). Olej doporučuju když už ty prahy jsou načatý. V tom případě nemá resistin a podobné moc význam, nezateče všude a pak to rezaví vesele dál.
V Motor café si jednou Prof pochvaloval jako neklepší ochranu starej olej z friťáku :lol: . Aplikuje se za tepla a prej je ideální svou konzistencí po vychladnutí. . :lol:
Staří pardálové v servisech vzali vyjetej olej smíchali2:1s naftou nastríkali spodek a pak hurá na nějakou hodně prašnou cestu a ochrana spodků byla na světě :idea:
Život je jen náhoda .....

kdo.

Příspěvek od kdo. » 24. 11. 2003 09:36

Ivo píše:Staří pardálové v servisech vzali vyjetej olej smíchali2:1s naftou nastríkali spodek a pak hurá na nějakou hodně prašnou cestu a ochrana spodků byla na světě :idea:
Jo to jsem tak yslyšel, ale vyjetej olej obsahuje vyšší procento síry a proto není moc ideální.

Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo » 24. 11. 2003 09:47

kdo. píše:
Ivo píše:Staří pardálové v servisech vzali vyjetej olej smíchali2:1s naftou nastríkali spodek a pak hurá na nějakou hodně prašnou cestu a ochrana spodků byla na světě :idea:
Jo to jsem tak yslyšel, ale vyjetej olej obsahuje vyšší procento síry a proto není moc ideální.
Jo jasně já vím
Život je jen náhoda .....

Odpovědět