Ne, upal sevalmont píše:Vezmete me mezi sebe kuci????

I já se k vám hlásím a souhlasím. Nutno dodat, že 2,5 bych měl obavy půjčovat mé drahé polovičce.valmont píše:I ja, i ja... ja jsem taky dvoulitrovej.... a spokojenej... Vezmete me mezi sebe kuci????Max-Max píše:spooky, Adam, tweety, a spol. s tebou UPLNE suhlasimeSplaš píše:Toho chudáka dvoulitra se musím zastat: Taky jsem si říkal proč a k čemu, dokud jsem ho neměl. (nejsem pro něj zaujatý, právě byl vyměněn za 2,5) Měl jsem i 1,6 a 1,8 M40 a podle mých zkušeností dvoulitr jede přeci jen o něco líp než ta 1,8 a bere asi tak o půl litru na 100 km víc
Hlavně je s ním ale úplně jiné svezení, prostě komfort a nádherný zvuk. Navíc vydrží opravdu mnoho. Pro toho, kdo chce šestiválec a nejde mu tak úplně o max. výkon to vůbec není špatná volba.
No, a teď se do mě dejte![]()
![]()
![]()
Tak tak, po dlouhé době rozumná řečMax-Max píše:spooky, Adam, tweety, a spol. s tebou UPLNE suhlasimeSplaš píše:Toho chudáka dvoulitra se musím zastat: Taky jsem si říkal proč a k čemu, dokud jsem ho neměl. (nejsem pro něj zaujatý, právě byl vyměněn za 2,5) Měl jsem i 1,6 a 1,8 M40 a podle mých zkušeností dvoulitr jede přeci jen o něco líp než ta 1,8 a bere asi tak o půl litru na 100 km víc
Hlavně je s ním ale úplně jiné svezení, prostě komfort a nádherný zvuk. Navíc vydrží opravdu mnoho. Pro toho, kdo chce šestiválec a nejde mu tak úplně o max. výkon to vůbec není špatná volba.
No, a teď se do mě dejte![]()
![]()
![]()
neblázi aby prozradily že to nejede...Herák píše:Docela je zajimavý že nikdo nic neřekl o 323i.Řekl bych že tohle je motor kterej skoro nikdo nemá a vlastně ho asi ani nikdo nechce.
No a ve 2,0 jsem jel jen v nějakým hotovým který točil z nejakýho nepochopitelnýho důvodu jen do 4000 a jinak to neznám takže bych měl zájem kdyby někdo kdo má ten (top stav) mi řekl a přijel třeba na čerňák a povozil mě. Kdo to pro mě udělá?
Flery píše:neblázi aby prozradily že to nejede...Herák píše:Docela je zajimavý že nikdo nic neřekl o 323i.Řekl bych že tohle je motor kterej skoro nikdo nemá a vlastně ho asi ani nikdo nechce.
No a ve 2,0 jsem jel jen v nějakým hotovým který točil z nejakýho nepochopitelnýho důvodu jen do 4000 a jinak to neznám takže bych měl zájem kdyby někdo kdo má ten (top stav) mi řekl a přijel třeba na čerňák a povozil mě. Kdo to pro mě udělá?
v e30-kach byly jen dva roky, a skoro nikdo ji tu nema, 2.5 nahradila 2.3........tak neni duvod ji hanitAnonymous píše:Já jezdil jen v jedný a byla parádní.Nechtěl jsem tím říct že je špatná ale jen mě to tak udivilo že se tu hádáte mezi 2,0 a 2,5 a 2,3 nikdo nic.Tak to vypadalo že to ani neberete v uvahu.
Tak kdo mě teda sveze? Snižuju své požadavky na jakýkoli 2,0.
Já mám 325 touring a přítelkyně má m40 1.6 měl jsem i m10 1.8. Myslim, že nemá cenu koukat na to kterej motor je nejhorší, ale komu ten motor sedí. Kdo chce E30, ale nechce platit povinný a spotřebu tak jezdí v 1.6 nebo v 1.8. Kdo chce pohodovou jízdu s tim, že bude chtít někdy někoho rychle předjet tak jezdí v 2.0. 2.3 to je taková motorka no a kdo chce mýt hodně rychlý auto tak jezdí v 2.5. Je to jen o tom co člověk chce.Havran píše:Máš rechtJéňa píše:I já se k vám hlásím a souhlasím. Nutno dodat, že 2,5 bych měl obavy půjčovat mé drahé polovičce.valmont píše: I ja, i ja... ja jsem taky dvoulitrovej.... a spokojenej... Vezmete me mezi sebe kuci????
Vždyť to je přeci jasný. 2,3 je lepší jak dvoulitr, 2,5 je lepší jak 2,3. 3,5 je lepší jak 2,5....takhle bychom mohli pokračovat do aleluja. Já taky kdybych měl peníze a možnost, tak jdu do 2,5. Jde tady spíš o to, že všichni dvoulitra hrozně pomlouvaj, při tom to není vůbec špatnej motor.Kamarád měl 2,5 ...teď si dovezl libovýho 2,0 v libovym stavu a tvrdí, že zase tak hroznej rozdíl to neni, a že se mu v tom dvoulitru jezdí mnohem líp. A to byl jeden z těch, co na dvoulitra hazejí jen špínu...DAN píše:Řeknu to takhle, pro mě je 2.3 lepší jak 2.0 - kdybych měl volit.
NJN Zas sem napsal blbou větuTweety píše:Vždyť to je přeci jasný. 2,3 je lepší jak dvoulitr, 2,5 je lepší jak 2,3. 3,5 je lepší jak 2,5....takhle bychom mohli pokračovat do aleluja....DAN píše:Řeknu to takhle, pro mě je 2.3 lepší jak 2.0 - kdybych měl volit.
Nemyslel jsem to špatně, snad mi rozumíš...Jinak o dvoulitru M10 slyšim poprvé,copak to je ? Jinak vyřešil jsi tu teplotu na budíku ?DAN píše:
NJN Zas sem napsal blbou větu![]()
![]()
Tak trošku jsem čekal nějakou reakciu.
Ale nesouhlasím s tebou v tom, že 3.5i M30 je "lepší" jak 2.5i M20.
To je docela blbá posloupnost.
2.5i M20 je "lepší" jak 2.5i M30 --- to je myslím dobrý srovnání, při relativně stejným zdvih. objemu rozdíl, řekl bych kurefskej a ještě je M30 těžší.
Ale ať napíču co napíču, tak se někoho dotknu, seru na to![]()
Hele kuci a co řikáte na DVOULITR M10![]()
Kdo ho znáte, promlufte.