Ne, upal sevalmont píše:Vezmete me mezi sebe kuci????
jakej je nejhorší motor od BMW
I já se k vám hlásím a souhlasím. Nutno dodat, že 2,5 bych měl obavy půjčovat mé drahé polovičce.valmont píše:I ja, i ja... ja jsem taky dvoulitrovej.... a spokojenej... Vezmete me mezi sebe kuci????Max-Max píše:spooky, Adam, tweety, a spol. s tebou UPLNE suhlasimeSplaš píše:Toho chudáka dvoulitra se musím zastat: Taky jsem si říkal proč a k čemu, dokud jsem ho neměl. (nejsem pro něj zaujatý, právě byl vyměněn za 2,5) Měl jsem i 1,6 a 1,8 M40 a podle mých zkušeností dvoulitr jede přeci jen o něco líp než ta 1,8 a bere asi tak o půl litru na 100 km víc
Hlavně je s ním ale úplně jiné svezení, prostě komfort a nádherný zvuk. Navíc vydrží opravdu mnoho. Pro toho, kdo chce šestiválec a nejde mu tak úplně o max. výkon to vůbec není špatná volba.
No, a teď se do mě dejte![]()
![]()
![]()
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, po dlouhé době rozumná řečMax-Max píše:spooky, Adam, tweety, a spol. s tebou UPLNE suhlasimeSplaš píše:Toho chudáka dvoulitra se musím zastat: Taky jsem si říkal proč a k čemu, dokud jsem ho neměl. (nejsem pro něj zaujatý, právě byl vyměněn za 2,5) Měl jsem i 1,6 a 1,8 M40 a podle mých zkušeností dvoulitr jede přeci jen o něco líp než ta 1,8 a bere asi tak o půl litru na 100 km víc
Hlavně je s ním ale úplně jiné svezení, prostě komfort a nádherný zvuk. Navíc vydrží opravdu mnoho. Pro toho, kdo chce šestiválec a nejde mu tak úplně o max. výkon to vůbec není špatná volba.
No, a teď se do mě dejte![]()
![]()
![]()
Docela je zajimavý že nikdo nic neřekl o 323i.Řekl bych že tohle je motor kterej skoro nikdo nemá a vlastně ho asi ani nikdo nechce.
No a ve 2,0 jsem jel jen v nějakým hotovým který točil z nejakýho nepochopitelnýho důvodu jen do 4000 a jinak to neznám takže bych měl zájem kdyby někdo kdo má ten (top stav) mi řekl a přijel třeba na čerňák a povozil mě. Kdo to pro mě udělá?
No a ve 2,0 jsem jel jen v nějakým hotovým který točil z nejakýho nepochopitelnýho důvodu jen do 4000 a jinak to neznám takže bych měl zájem kdyby někdo kdo má ten (top stav) mi řekl a přijel třeba na čerňák a povozil mě. Kdo to pro mě udělá?
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
neblázi aby prozradily že to nejede...Herák píše:Docela je zajimavý že nikdo nic neřekl o 323i.Řekl bych že tohle je motor kterej skoro nikdo nemá a vlastně ho asi ani nikdo nechce.
Tel : 773 622 822
Flery píše:neblázi aby prozradily že to nejede...Herák píše:Docela je zajimavý že nikdo nic neřekl o 323i.Řekl bych že tohle je motor kterej skoro nikdo nemá a vlastně ho asi ani nikdo nechce.
to narážíš na muj vonavej dvoulitr, kterej ovšem čeká ve sklepě?
-
Návštěvník
v e30-kach byly jen dva roky, a skoro nikdo ji tu nema, 2.5 nahradila 2.3........tak neni duvod ji hanitAnonymous píše:Já jezdil jen v jedný a byla parádní.Nechtěl jsem tím říct že je špatná ale jen mě to tak udivilo že se tu hádáte mezi 2,0 a 2,5 a 2,3 nikdo nic.Tak to vypadalo že to ani neberete v uvahu.
Tak kdo mě teda sveze? Snižuju své požadavky na jakýkoli 2,0.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Já mám 325 touring a přítelkyně má m40 1.6 měl jsem i m10 1.8. Myslim, že nemá cenu koukat na to kterej motor je nejhorší, ale komu ten motor sedí. Kdo chce E30, ale nechce platit povinný a spotřebu tak jezdí v 1.6 nebo v 1.8. Kdo chce pohodovou jízdu s tim, že bude chtít někdy někoho rychle předjet tak jezdí v 2.0. 2.3 to je taková motorka no a kdo chce mýt hodně rychlý auto tak jezdí v 2.5. Je to jen o tom co člověk chce.Havran píše:Máš rechtJéňa píše:I já se k vám hlásím a souhlasím. Nutno dodat, že 2,5 bych měl obavy půjčovat mé drahé polovičce.valmont píše: I ja, i ja... ja jsem taky dvoulitrovej.... a spokojenej... Vezmete me mezi sebe kuci????
P.S.: Přítelkyni jsem několikrát půjčil 2.5 a jezdí velice dobře!!!!!!!
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť to je přeci jasný. 2,3 je lepší jak dvoulitr, 2,5 je lepší jak 2,3. 3,5 je lepší jak 2,5....takhle bychom mohli pokračovat do aleluja. Já taky kdybych měl peníze a možnost, tak jdu do 2,5. Jde tady spíš o to, že všichni dvoulitra hrozně pomlouvaj, při tom to není vůbec špatnej motor.Kamarád měl 2,5 ...teď si dovezl libovýho 2,0 v libovym stavu a tvrdí, že zase tak hroznej rozdíl to neni, a že se mu v tom dvoulitru jezdí mnohem líp. A to byl jeden z těch, co na dvoulitra hazejí jen špínu...DAN píše:Řeknu to takhle, pro mě je 2.3 lepší jak 2.0 - kdybych měl volit.
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
NJN Zas sem napsal blbou větuTweety píše:Vždyť to je přeci jasný. 2,3 je lepší jak dvoulitr, 2,5 je lepší jak 2,3. 3,5 je lepší jak 2,5....takhle bychom mohli pokračovat do aleluja....DAN píše:Řeknu to takhle, pro mě je 2.3 lepší jak 2.0 - kdybych měl volit.
Tak trošku jsem čekal nějakou reakciu.
Ale nesouhlasím s tebou v tom, že 3.5i M30 je "lepší" jak 2.5i M20.
To je docela blbá posloupnost.
2.5i M20 je "lepší" jak 2.5i M30 --- to je myslím dobrý srovnání, při relativně stejným zdvih. objemu rozdíl, řekl bych kurefskej a ještě je M30 těžší.
Ale ať napíču co napíču, tak se někoho dotknu, seru na to
Hele kuci a co řikáte na DVOULITR M10
Kdo ho znáte, promlufte.
BMW The Ultimate Driving Machine
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslel jsem to špatně, snad mi rozumíš...Jinak o dvoulitru M10 slyšim poprvé,copak to je ? Jinak vyřešil jsi tu teplotu na budíku ?DAN píše:
NJN Zas sem napsal blbou větu![]()
![]()
Tak trošku jsem čekal nějakou reakciu.
Ale nesouhlasím s tebou v tom, že 3.5i M30 je "lepší" jak 2.5i M20.
To je docela blbá posloupnost.
2.5i M20 je "lepší" jak 2.5i M30 --- to je myslím dobrý srovnání, při relativně stejným zdvih. objemu rozdíl, řekl bych kurefskej a ještě je M30 těžší.
Ale ať napíču co napíču, tak se někoho dotknu, seru na to![]()
Hele kuci a co řikáte na DVOULITR M10![]()
Kdo ho znáte, promlufte.