1.) GPRS na picu, rozpaja jak chuj jebnuty. Spatnym kusom to nebude, lebo to robi moja T630, pred nou mnou vlastnene 2x T610 a predtym 3x T68i, jedine T39m slape aj dnes (ked slape, umiera totiz...) bez rozpojenia. (skusane na Oskara a T-Mo)
2.) BT na picu, rozpaja samovolne, alebo je v dosahu a robi sa ze nie je. Alebo sa robi akoze vytocilo a nevytocilo pripojenie. Takisto to robili vsetky okrem T39m.
3.) Samovolne restarty telefonu. Netim jak svina, z nicoho nic BT connection failed, alebo Ir connection failed a telefon uz pusta nabiehajucu animaciu SE. Takisto vsetky modely robili okrem T39m.
4.) Partizansky mod telefonu. Toto mi robili tiez vsetky okrem T39m. Teleofn lezi na stole, robi sa ze chyta signal ako keby sa ho drzal vsetkymi tlacitkami, a pritom sa mi nikto nedovola. Po Tichych dvoch hodinach mi to pride uz divne, odpojim batku, dam spat, zapnem a ejha, smsky z hlasovky a smsky spred dvoch hodin...
Si myslim ze mam holt kurva vela trpezlivosti ked som im veril po tolko rokov a tolko telefonov som pretrpel. Normalny uzivatel si tieto veci mozno ani nevsimne a neokusi, ale ja to proste vyuzivam na vsetko, nakolko na to mam moznost