Blázen :)

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 04. 10. 2004 00:39

Ad SE: jo nasral...

1.) GPRS na picu, rozpaja jak chuj jebnuty. Spatnym kusom to nebude, lebo to robi moja T630, pred nou mnou vlastnene 2x T610 a predtym 3x T68i, jedine T39m slape aj dnes (ked slape, umiera totiz...) bez rozpojenia. (skusane na Oskara a T-Mo)

2.) BT na picu, rozpaja samovolne, alebo je v dosahu a robi sa ze nie je. Alebo sa robi akoze vytocilo a nevytocilo pripojenie. Takisto to robili vsetky okrem T39m.

3.) Samovolne restarty telefonu. Netim jak svina, z nicoho nic BT connection failed, alebo Ir connection failed a telefon uz pusta nabiehajucu animaciu SE. Takisto vsetky modely robili okrem T39m.

4.) Partizansky mod telefonu. Toto mi robili tiez vsetky okrem T39m. Teleofn lezi na stole, robi sa ze chyta signal ako keby sa ho drzal vsetkymi tlacitkami, a pritom sa mi nikto nedovola. Po Tichych dvoch hodinach mi to pride uz divne, odpojim batku, dam spat, zapnem a ejha, smsky z hlasovky a smsky spred dvoch hodin...

Si myslim ze mam holt kurva vela trpezlivosti ked som im veril po tolko rokov a tolko telefonov som pretrpel. Normalny uzivatel si tieto veci mozno ani nevsimne a neokusi, ale ja to proste vyuzivam na vsetko, nakolko na to mam moznost :wink: Keby mi T39m neumierala, je to dodnes moj najlepsi mobil a najlepsi Ericsson aky kedy vyrobili... odkedy to prevzalo Sony, je to vsetko na picu baraniu... to same P800, P900, a ostatne mrdky... N6230 som testoval asi tyzden, za ten tyzden mi nespravilo ani raz toto vsetko co tu popisujem... nenavidim Nokie, su to takisto sracky, proste vsetky znacky su sracky :lol: ale zatial sa mi paci najviac a funguje. CO sa email klienta tyka, staci si kupit Email Viewer a mas po probleme :wink:
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 04. 10. 2004 01:20

Partyzansky mod telefonu je presne to, na co jsem si u T68i tady uz xkrat stezoval a rval jaky jsou to mrdky, kdyz jsi jeste SE obdivoval....holt jsi byl zaslepeny :wink:

Ale zase co se tyka ostatnich, tak s T68i jsem nemel nikdy problemy ze by mi padalo GPRS, proste drzi dokud se neodpojim sam kdy chci jak TMO tak Osk.

BT vetsinou taky bez problemu, akorat obcas kdyz jsem si posilal nejaky obrazky z telefonu do PC, tak to jakoby posilalo a pak nic, nepodarilo se, ale vetsinou stacilo resnout BT servis v PC, takze spis mozna nejakej BUG myho donglu v compu, ci jeho SW.

Samovolny restarty me nikdy netrapily, ale treba s klavesnici jsem mel problemy, ze obcas si postavil hlavu joystick, obcas nejaka klavesa proste nesla zmacknout, planzetu klavesnice mi menili 3x.

Ale kazdopadne opravdu nejvic me vytaci ten partyzanskej rezim a problem, ze se proste nedovolam, tam kde ostatni s tim samym operatorem, akorat jinym telefonem vesele zvani.

Email Viewer ? To ma byt nejake jednoucelove zarizeni ci co ? Nejaky odkaz at se dozvim vice ?

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 04. 10. 2004 01:30

EmailViewer :lol:

Takze takto... vsetky telefony ma srali... ale povedal som si vzdy ze mozno je to vadny kus a mozno ten dalsi bude dobry... ale ked uz ani 6.-ty nebol dobry... :lol: Inak to odpajanie sa BT sa mi stava vacsinou v spojeni mobil <> PDA :roll: Takze so long SE, minimalne na rok...

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 04. 10. 2004 02:25

Ahaaa, takze Java aplikace, kterou narvu do jakyhokoliv phonu s Javou a muzu srat na to jestli ma email klient, nebo nema, nebo jestli ho ma dobry, nebo na prd....hmmmm to je pekne... :wink:

No uvidime, nejak to dopadne.

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 04. 10. 2004 04:50

SlimShady píše:... po ddddlllllllheeeeej dobre fandenia Eriku som sa brutalne nasral, a po opakovanych bugoch ktore sa prenasali z T68i na T610 a na T630 (ktoru momentalne vlastnim asi tyzden a uz pojde domov na predaj) ...
... je to smutne ale je to tak, zazrany Eriksonak konci :lol: posledny dobry Erik bola T39m, cest jej pamiatke...
Psal jsem to uz prve, kdyby mi po skoro ctyrech letech neumrela R520 (sestersky model k T39, bez flipu, dve kurzorove klavesy navic a o radek vetsi display, funkcne naprosto totozny s T39) puzivam ho dodnes. V te dobe byla na trhu Nokia 6310 ktera R520 nesahala ani po paty. Vycet vybavy R520: Bluetooth, IRDa, HSCSD, GPRS 3+1, e-mail klient, vicepolozkovy seznam, Li-Pol akumulator, kovove telo z horcikove slitiny (ani po ctyrech letech intenzivniho pouzivani nevrze, neskripe), skvele rovnomerne podsvetleny display.

T630 ma navic vlastne jen barevny display, fotak a polyfonni vyzvaneni, veci bez kterych se klidne obejdu. Co naplat. Navic T610/T630 ma problemy s HBH-35 bluetooth bondovkou, je tam vyrazne echo. Pry nemaji obvody na potlaceni zpetne vazby, doporucuje se prejit na HBH-60 (ktera ma polovicni stand-by a polovicni cas hovoru oproti HBH-35 pri vyssi cene).

SE by se nad sebou mel zamyslet, pristi pristroj bude mozna od konkurence. :-(
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 04. 10. 2004 08:17

Francis píše:Psal jsem to uz prve, kdyby mi po skoro ctyrech letech neumrela R520 (sestersky model k T39, bez flipu, dve kurzorove klavesy navic a o radek vetsi display, funkcne naprosto totozny s T39) puzivam ho dodnes. V te dobe byla na trhu Nokia 6310 ktera R520 nesahala ani po paty. Vycet vybavy R520: Bluetooth, IRDa, HSCSD, GPRS 3+1, e-mail klient, vicepolozkovy seznam, Li-Pol akumulator, kovove telo z horcikove slitiny (ani po ctyrech letech intenzivniho pouzivani nevrze, neskripe), skvele rovnomerne podsvetleny display.

T630 ma navic vlastne jen barevny display, fotak a polyfonni vyzvaneni, veci bez kterych se klidne obejdu. Co naplat. Navic T610/T630 ma problemy s HBH-35 bluetooth bondovkou, je tam vyrazne echo. Pry nemaji obvody na potlaceni zpetne vazby, doporucuje se prejit na HBH-60 (ktera ma polovicni stand-by a polovicni cas hovoru oproti HBH-35 pri vyssi cene).

SE by se nad sebou mel zamyslet, pristi pristroj bude mozna od konkurence. :-(
Jojo, tak nejak... R520 poznam, kolega ju mal, takze sa opravujem, posledne dve king modely T39m a R520m. Mne tiez po zhruba tri a pol rokoch umiera T39m, a je jej fakt skoda... O problemoch s BT bondovkou som pocul, ja som skusal len jednu z T610-tok co som mal (verzia R6D tusim) a s tou problem nebol, ale bol som jediny komu to slo ako malo. Ja uz som sa rozhodol, na vikend idem domov a T630 ako prisla, tak odide, a nahradi ju blba Nokia, ktora vsak zatial bude stacit lebo to co od nej chcem, splna a bez chyby.

2 Jirka325: Nejak tak, akurat si musis zvolit typ telefonu do ktoreho to stahujes, lebo asi nepojde Java urcena pre Nokiu v SE alebo inom telefone, skusal som par aplikacii a hadzali chybu. Inak som to skusal, akoze demo, a celkom dobre to je, rychle, hlavne na 6230-tke, ta je fest rychla ako telefon samotny... :wink:

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 04. 10. 2004 15:28

Mnoooo, tak opet me stacila T68i nekolikrat dneska vytocit, kdyz jsem se potreboval nekomu dovolat....no bomba...dalsi pulka displaye prestava svitit co jsem ji dal najevo svuj hnev....no...je cas jednat....koukam i na tu 6230, kdyz vidim, ze se da problem s email klientem vyresit, jen kdyby ty pitomy nokie nebyly tak predrazeny...a hlavne kdyby mi znamej servisak pres MT nerikal furt ze at si koupim cokoliv jinyhu, budu mit min problemy nez s jakoukoliv nokii...i kdyz dneska jsou zkusenosti rozdilne vsude...ja kdyz mel N7110, tak vsichni nadavali jaka je to sracka po SW strance, jak to furt tuhne a tak a ja s ni nemel jediny problem.

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 04. 10. 2004 15:55

kazdej dnešní mobil ma minimálně 10% chyb - je jen otázka jak moc vaděj :)

nehledě na to, že čím složitější, tím chybovější...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 04. 10. 2004 16:07

DC píše:kazdej dnešní mobil ma minimálně 10% chyb - je jen otázka jak moc vaděj :)

nehledě na to, že čím složitější, tím chybovější...
To mas naprostou pravdu, takhle je to se vsim....stary dobry BMW z 80. a 90. let :twisted:

No tak jestli dojde na tu 630, tak jsem nasel zajimavy clanecek...
http://mobil.idnes.cz/mobilni_komunikac ... 40823.html
Schvalne jestli vydrzi tak dlouho, aby bylo vubec potreba ho cistit :twisted:

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 04. 10. 2004 22:02

ja mam motorolu V300 a jsem spokojen nad miru jen my chybi nastavit MMS a budu spokejen uplne mega moc aktivni display vydrzi skoro dva tydny nabita idelani vec a fotacek byl pred pul rokem nejlepsi na trhu chichi :wink:
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 04. 10. 2004 22:45

Tak...a uz je doma....BMW buh a vsichni svati se mnou....T630.
Preci jenom co vybrat jinyho za nakej inteligentni peniz, aby clovek nebyl moc nasranej, kdyz se to pak posere, ze :wink:
Takze jsem odesel z oskarovy prodejny s novym pausalem a pocitem jako spravny zakaznik - pocitem, ze jsem byl vyhodne okraden 8) :lol:

Loucim se T68i....poskytni vsechny data co jsem do tebe kdy nacpal a jdu te prejet autem...GSM burnout aneb jak SE T68i slouzi jako klin pod kola :twisted:
Obrázek

Odpovědět