HÁDKA POKRAČUJE 318i & 320i
-
athlon_137
-
athlon_137
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Co se týká spotřeby, nebudu tady házet hlášky typu, že jezdim město za 7,5 litrů ... tomu nevěřim a to hájim dvoulitru dokud dejchám. Po městě jezdim za 11 a točim to do těch tří, někdy prostě předjíždím tak ho podržim do pěti. Ale co se týká výkonu, jede dvoulitr slušně, ať si každej říká co chce
2Luter : V životě jsem řídil dvě E36 a obě byli línější než má m20. Nebudu tady vytvářet bludy o sračkách a shitech, jako ty, příjde mi to dětinský a ubohý.Jen se mi nezdálo, že by to nějak jelo. Však sprint Fleryho s maxa-maxem ukáže pravdu, potom si pokecáme
Proč mi mistr Luter hrozně připomíná ANDA ?!
2Luter : V životě jsem řídil dvě E36 a obě byli línější než má m20. Nebudu tady vytvářet bludy o sračkách a shitech, jako ty, příjde mi to dětinský a ubohý.Jen se mi nezdálo, že by to nějak jelo. Však sprint Fleryho s maxa-maxem ukáže pravdu, potom si pokecáme
Hehe akorát já narozdíl od ANDA si můžu dovolit srovnávat frajere!! Já už měl 20 aut a nejhorší byl opel kadett jinak vesměs BMW.....Třeba máš fakt povedený kousek to já nemůžu vědět ale v globále to je prostě humus. Je to neslaný nemastný středobod mezi hravou ekonomickou 318 a skvělou 325. Pojistku a spotřebu jak 325 a výkony podobné jak 318... ne nadarmo o tohle auto není nijak velký zájem...... Víš co jede jako dvoulitr slušně ? při stejném výkonu a hmotnosti ? Alfa Romeo 75 2.0 4v (popř. TS) nemluvě o Alfě Romeo 90 2.0 V6... ty by sis vystřih pěknou ostuduTweety píše:Co se týká spotřeby, nebudu tady házet hlášky typu, že jezdim město za 7,5 litrů ... tomu nevěřim a to hájim dvoulitru dokud dejchám. Po městě jezdim za 11 a točim to do těch tří, někdy prostě předjíždím tak ho podržim do pěti. Ale co se týká výkonu, jede dvoulitr slušně, ať si každej říká co chce
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Tak to smekám. Budeš asi opravdu zkušenej v oboru. Zvlášť jestli si vlastnil tolik krasavců značky BMW jako máš v avataru, to je opravdu libovej kousekLuter píše:Hehe akorát já narozdíl od ANDA si můžu dovolit srovnávat frajere!! Já už měl 20 aut a nejhorší byl opel kadett jinak vesměs BMW.....Třeba máš fakt povedený kousek to já nemůžu vědět ale v globále to je prostě humus. Je to neslaný nemastný středobod mezi hravou ekonomickou 318 a skvělou 325. Pojistku a spotřebu jak 325 a výkony podobné jak 318... ne nadarmo o tohle auto není nijak velký zájem...... Víš co jede jako dvoulitr slušně ? při stejném výkonu a hmotnosti ? Alfa Romeo 75 2.0 4v (popř. TS) nemluvě o Alfě Romeo 90 2.0 V6... ty by sis vystřih pěknou ostuduA v životě by jsi nezajel beroun a zpátky(800km) za 6.5 litrů
EDIT : Nechtěl jsem urazit Pawku G., jen si myslím že je nesmysl tyto dva vozy srovnávat.
Mluvilo se tu o výkonech a ne o vzhledu ne ? vzhled na to nemá vůbec žádný vliv přece jak auto jedeTweety píše:Tak to smekám. Budeš asi opravdu zkušenej v oboru. Zvlášť jestli si vlastnil tolik krasavců značky BMW jako máš v avataru, to je opravdu libovej kousekLuter píše:Hehe akorát já narozdíl od ANDA si můžu dovolit srovnávat frajere!! Já už měl 20 aut a nejhorší byl opel kadett jinak vesměs BMW.....Třeba máš fakt povedený kousek to já nemůžu vědět ale v globále to je prostě humus. Je to neslaný nemastný středobod mezi hravou ekonomickou 318 a skvělou 325. Pojistku a spotřebu jak 325 a výkony podobné jak 318... ne nadarmo o tohle auto není nijak velký zájem...... Víš co jede jako dvoulitr slušně ? při stejném výkonu a hmotnosti ? Alfa Romeo 75 2.0 4v (popř. TS) nemluvě o Alfě Romeo 90 2.0 V6... ty by sis vystřih pěknou ostuduA v životě by jsi nezajel beroun a zpátky(800km) za 6.5 litrů
To se potom nedivim, že máš ukvapený a nesmyslený názory. Co říct k tvým Alfam ? Pouze to, že komu není rady, tomu není pomoci. Jestli někdo srovnává BMW s Alfou Romeo ?! Potom končím debatu s člověkem pravěkým, nezlob se...
![]()
EDIT : Nechtěl jsem urazit Pawku G., jen si myslím že je nesmysl tyto dva vozy srovnávat.
No sice je to debata o hovně, ale nemůžu se nezastat 2.0. Já sám mám mimo jiné 1.8M10. A jel jsem i v několika M40 a v jedný po generálce motoru, jela fakt hodně slušně. Ale kámoš měl celkem slušnou 2.0(ale žádnej top stav) a stejně se to nedalo srovnávat. Sice do 3 až 4 tisíc to jelo možná línějc, než 1.8, ale ten zátah potom, kam se sere 1.8.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
Chápu argumenty zastánců dvoulitra i když si osobně myslím že to moc povedenej motor není, nabízí podstatně horší svezení než dvouapůle ale za stejný provozní náklady. Co mě ale zvedá ze židle jsou tvrzení typu: jezdím s 320i normálně a mám spotřebu kolem 8 - 9 litrů, nebo kámoš s tím jezdil lehkou nohu ale ne pana klobouka a jezdil za 7,5. Já před váma všema smekám, protože máte jedinej motor na světě kterej žere míň než ve svejch tabulkách deklaruje výrobce, což při metodice měření spotřeby v EU znamená například zrychlení 0 - 60 km/h za 28 sekund
( ano, tak má podle bruselských úředníků jezdit normální člověk ). Co si to probůh pořád namlouváte??? Koupíte si 15 let starej šestiválec a myslíte že bude žrát stejně jako novej čtyřválec o stejnym objemu???

member of zewl crew
Co je na tom divneho?Treba jen si vem ze uz je to 15 let starej motor a ty roku se na nem dost podepsaly.I uplne nove auta jen tezko plni udaje ktere udava vyrobce.Minimalne je tam od 0.5l-1 litru rozdil.A to je proste fakt.A proboha mi nokdo netvrde ze jezdite za 8litru!8 litru dosahnete tak maximalne na rovnem useku kde jedete tak 60km/h na patej rychlostni stupen.A to je jen momentalni spotreba.K tomu si vem ze musis obcas zastavit,zrychlit nebo jen proste podradis a predjedes.V tu chvily se urcite momentalni spotreba nepohybuje na 8litrech.Nechapu proc vsichni nereknou svou pravou spotrebu.U toho dvoulitra je spotreba mesto tak 12-13 a mimo tak 10!PHRA píše:No v tabulce na e30.cz je spotřeba 8,7. Tak co je divného na spotřebě mezi 8 a 9
E46 328CI & Octavia 1.9Tdi