Hehe akorát já narozdíl od ANDA si můžu dovolit srovnávat frajere!! Já už měl 20 aut a nejhorší byl opel kadett jinak vesměs BMW.....Třeba máš fakt povedený kousek to já nemůžu vědět ale v globále to je prostě humus. Je to neslaný nemastný středobod mezi hravou ekonomickou 318 a skvělou 325. Pojistku a spotřebu jak 325 a výkony podobné jak 318... ne nadarmo o tohle auto není nijak velký zájem...... Víš co jede jako dvoulitr slušně ? při stejném výkonu a hmotnosti ? Alfa Romeo 75 2.0 4v (popř. TS) nemluvě o Alfě Romeo 90 2.0 V6... ty by sis vystřih pěknou ostuduTweety píše:Co se týká spotřeby, nebudu tady házet hlášky typu, že jezdim město za 7,5 litrů ... tomu nevěřim a to hájim dvoulitru dokud dejchám. Po městě jezdim za 11 a točim to do těch tří, někdy prostě předjíždím tak ho podržim do pěti. Ale co se týká výkonu, jede dvoulitr slušně, ať si každej říká co chce
2Luter : V životě jsem řídil dvě E36 a obě byli línější než má m20. Nebudu tady vytvářet bludy o sračkách a shitech, jako ty, příjde mi to dětinský a ubohý.Jen se mi nezdálo, že by to nějak jelo. Však sprint Fleryho s maxa-maxem ukáže pravdu, potom si pokecáme
Proč mi mistr Luter hrozně připomíná ANDA ?!
Tak to smekám. Budeš asi opravdu zkušenej v oboru. Zvlášť jestli si vlastnil tolik krasavců značky BMW jako máš v avataru, to je opravdu libovej kousekLuter píše:Hehe akorát já narozdíl od ANDA si můžu dovolit srovnávat frajere!! Já už měl 20 aut a nejhorší byl opel kadett jinak vesměs BMW.....Třeba máš fakt povedený kousek to já nemůžu vědět ale v globále to je prostě humus. Je to neslaný nemastný středobod mezi hravou ekonomickou 318 a skvělou 325. Pojistku a spotřebu jak 325 a výkony podobné jak 318... ne nadarmo o tohle auto není nijak velký zájem...... Víš co jede jako dvoulitr slušně ? při stejném výkonu a hmotnosti ? Alfa Romeo 75 2.0 4v (popř. TS) nemluvě o Alfě Romeo 90 2.0 V6... ty by sis vystřih pěknou ostuduA v životě by jsi nezajel beroun a zpátky(800km) za 6.5 litrů
Mluvilo se tu o výkonech a ne o vzhledu ne ? vzhled na to nemá vůbec žádný vliv přece jak auto jedeTweety píše:Tak to smekám. Budeš asi opravdu zkušenej v oboru. Zvlášť jestli si vlastnil tolik krasavců značky BMW jako máš v avataru, to je opravdu libovej kousekLuter píše:Hehe akorát já narozdíl od ANDA si můžu dovolit srovnávat frajere!! Já už měl 20 aut a nejhorší byl opel kadett jinak vesměs BMW.....Třeba máš fakt povedený kousek to já nemůžu vědět ale v globále to je prostě humus. Je to neslaný nemastný středobod mezi hravou ekonomickou 318 a skvělou 325. Pojistku a spotřebu jak 325 a výkony podobné jak 318... ne nadarmo o tohle auto není nijak velký zájem...... Víš co jede jako dvoulitr slušně ? při stejném výkonu a hmotnosti ? Alfa Romeo 75 2.0 4v (popř. TS) nemluvě o Alfě Romeo 90 2.0 V6... ty by sis vystřih pěknou ostuduA v životě by jsi nezajel beroun a zpátky(800km) za 6.5 litrů
To se potom nedivim, že máš ukvapený a nesmyslený názory. Co říct k tvým Alfam ? Pouze to, že komu není rady, tomu není pomoci. Jestli někdo srovnává BMW s Alfou Romeo ?! Potom končím debatu s člověkem pravěkým, nezlob se...
![]()
EDIT : Nechtěl jsem urazit Pawku G., jen si myslím že je nesmysl tyto dva vozy srovnávat.
Co je na tom divneho?Treba jen si vem ze uz je to 15 let starej motor a ty roku se na nem dost podepsaly.I uplne nove auta jen tezko plni udaje ktere udava vyrobce.Minimalne je tam od 0.5l-1 litru rozdil.A to je proste fakt.A proboha mi nokdo netvrde ze jezdite za 8litru!8 litru dosahnete tak maximalne na rovnem useku kde jedete tak 60km/h na patej rychlostni stupen.A to je jen momentalni spotreba.K tomu si vem ze musis obcas zastavit,zrychlit nebo jen proste podradis a predjedes.V tu chvily se urcite momentalni spotreba nepohybuje na 8litrech.Nechapu proc vsichni nereknou svou pravou spotrebu.U toho dvoulitra je spotreba mesto tak 12-13 a mimo tak 10!PHRA píše:No v tabulce na e30.cz je spotřeba 8,7. Tak co je divného na spotřebě mezi 8 a 9