na cíga jo, karbičky?Lospiratos píše:No tak urcite je zajem .
krabicky na ciga
Předměty s logem e30 klubu
Neboj se přesně tak to mám v plánu. Někde na první nebo druhé stránce je napsané ať se do neděle každý vyjádří co chce a jestli má zájem. Potom založím téma kde se budou jednotliví lidé hlási co chtějí, poté vše spočítám a začnu zjišťovat ceny a minimální množství kusů, které by bylo třeba objednat.Modestyna píše:To Fizl:
Víš ty co? sleduj to tady a udělej nějakou tabulku všech věcí a postupně se ti budem přihlašovat, kdo by co chtěl... bude to přehlednější
Další nápad je ručník/ osuška s logem, kravata taky není špatná
Bohužel problém je následující. U většiny drobnějších věcí(zapalovače,tužky,podložky pod myš atd) se objednává 50 a více kusů jinak pokud bude menší počet kusů cena na kus bude o dost větší.
Jak jsem psal Danvi TD zatím ceny neznám jenom jsem se ptám o co je zájem a kolik bude předběžně kusů, podle toho se budu snažit zjistit ceny
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
tak myslím si, že tužky a tak že udáš... si jich klidně vezmu 10 a budu machrovatFizl píše:Neboj se přesně tak to mám v plánu. Někde na první nebo druhé stránce je napsané ať se do neděle každý vyjádří co chce a jestli má zájem. Potom založím téma kde se budou jednotliví lidé hlási co chtějí, poté vše spočítám a začnu zjišťovat ceny a minimální množství kusů, které by bylo třeba objednat.Modestyna píše:To Fizl:
Víš ty co? sleduj to tady a udělej nějakou tabulku všech věcí a postupně se ti budem přihlašovat, kdo by co chtěl... bude to přehlednější
Bohužel problém je následující. U většiny drobnějších věcí(zapalovače,tužky,podložky pod myš atd) se objednává 50 a více kusů jinak pokud bude menší počet kusů cena na kus bude o dost větší.
Jak jsem psal Danvi TD zatím ceny neznám jenom jsem se ptám o co je zájem a kolik bude předběžně kusů, podle toho se budu snažit zjistit ceny
E30 318i M10
E46 330iT

E46 330iT

Ono to je taky o tom jaké tužky budeme chtít, jaké prupisky, jaké zapalovače, jaký materiál trička,mikiny, jakou budeme chtít machršňůrku. To všechno dělá cenu a pak kolik budeme chtít barev vytisknoutModestyna píše:tak myslím si, že tužky a tak že udáš... si jich klidně vezmu 10 a budu machrovatFizl píše:Neboj se přesně tak to mám v plánu. Někde na první nebo druhé stránce je napsané ať se do neděle každý vyjádří co chce a jestli má zájem. Potom založím téma kde se budou jednotliví lidé hlási co chtějí, poté vše spočítám a začnu zjišťovat ceny a minimální množství kusů, které by bylo třeba objednat.Modestyna píše:To Fizl:
Jak jsem psal Danvi TD zatím ceny neznám jenom jsem se ptám o co je zájem a kolik bude předběžně kusů, podle toho se budu snažit zjistit ceny![]()
ne vážně, tužky ani nebudou tak drahy, stejně jako zapalovače a podložky takže si myslím, že se to udá.... Ale kdo ví.... uvidíme pak jak se budou lidišky hlásit
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
Co mě ještě napadlo je, že bych mohl nechat udělat nálepky a ty by si každý mohl nalepit na svůj oblíbený hrníček, zapalovač a i na podložku pod SPZ (tam bych mohl dodat i reflexní) atd.... Cena by se tím snížila jenom na cenu nálepky a každý by si ji mohl nalepit kde chce. Samozdřejmě že by byly vodě odolné atd
Fizl píše:Co mě ještě napadlo je, že bych mohl nechat udělat nálepky a ty by si každý mohl nalepit na svůj oblíbený hrníček, zapalovač a i na podložku pod SPZ (tam bych mohl dodat i reflexní) atd.... Cena by se tím snížila jenom na cenu nálepky a každý by si ji mohl nalepit kde chce. Samozdřejmě že by byly vodě odolné atd
jenže i když bude voděodolná tak se jednou poškodí.... ale zase cenově to je jinde no
E30 318i M10
E46 330iT

E46 330iT

Už to píšu asi po třetí. Tak znova. Do neděla ať lidi vyjádří a podají svoje návrhy a připomínky. Poté to všechno sepíšu do nového tématu a budu zjišťovat další věci. tohle téma je tady od včerejška a někteří nejsou na netu denně proto chci počkat do neděle. A ruku na srdce zatím se moc lidí neozvalo, tak jsem zvědavý kdo kolik a čeho vezme kusů aby to mělo vůbec nějaký význam a stálo to za vynaloženou námahu. Hned na první stránce jsem psal že do toho nepůjdu pokud se bude dělat 5 triček, 8 zapalovačů, a 3 deštníkyred píše:hele to je porad dokola ... chtelo by to uz vymyselt kdo se na co hlasi ... pak podle toho zjistit ceny a pak se to muze hnout ... nejaka tabulka hlasovani nebo tak neco
jenže i když bude voděodolná tak se jednou poškodí.... ale zase cenově to je jinde no
[/quote]))
No poškodí se proto si jich můžeš vzít třeba 10 kusů a je to ne
A ty podložky pod SPZ s nastříkaným logem se taky poškrábou a zničí, možná je nakonec ta nálepka lepší
A ty podložky pod SPZ s nastříkaným logem se taky poškrábou a zničí, možná je nakonec ta nálepka lepší
))Fizl píše:jenže i když bude voděodolná tak se jednou poškodí.... ale zase cenově to je jinde no
A ty podložky pod SPZ s nastříkaným logem se taky poškrábou a zničí, možná je nakonec ta nálepka lepší[/quote]
to je fakt.... ale hrníček bych prosila bez nálepky.... ten ať se normálně, aby mi to myčka nezničila hned po prvním umytí...
E30 318i M10
E46 330iT

E46 330iT

já já
Chci tricko kazdopadne !!!! aspon 3 kusy, kam mam poslat prachy ????
774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
- Lukáš Konkolski