na cíga jo, karbičky?Lospiratos píše:No tak urcite je zajem .
krabicky na ciga

Neboj se přesně tak to mám v plánu. Někde na první nebo druhé stránce je napsané ať se do neděle každý vyjádří co chce a jestli má zájem. Potom založím téma kde se budou jednotliví lidé hlási co chtějí, poté vše spočítám a začnu zjišťovat ceny a minimální množství kusů, které by bylo třeba objednat.Modestyna píše:To Fizl:
Víš ty co? sleduj to tady a udělej nějakou tabulku všech věcí a postupně se ti budem přihlašovat, kdo by co chtěl... bude to přehlednější
tak myslím si, že tužky a tak že udáš... si jich klidně vezmu 10 a budu machrovatFizl píše:Neboj se přesně tak to mám v plánu. Někde na první nebo druhé stránce je napsané ať se do neděle každý vyjádří co chce a jestli má zájem. Potom založím téma kde se budou jednotliví lidé hlási co chtějí, poté vše spočítám a začnu zjišťovat ceny a minimální množství kusů, které by bylo třeba objednat.Modestyna píše:To Fizl:
Víš ty co? sleduj to tady a udělej nějakou tabulku všech věcí a postupně se ti budem přihlašovat, kdo by co chtěl... bude to přehlednější
Další nápad je ručník/ osuška s logem, kravata taky není špatná
Bohužel problém je následující. U většiny drobnějších věcí(zapalovače,tužky,podložky pod myš atd) se objednává 50 a více kusů jinak pokud bude menší počet kusů cena na kus bude o dost větší.
Jak jsem psal Danvi TD zatím ceny neznám jenom jsem se ptám o co je zájem a kolik bude předběžně kusů, podle toho se budu snažit zjistit ceny
Ono to je taky o tom jaké tužky budeme chtít, jaké prupisky, jaké zapalovače, jaký materiál trička,mikiny, jakou budeme chtít machršňůrku. To všechno dělá cenu a pak kolik budeme chtít barev vytisknoutModestyna píše:tak myslím si, že tužky a tak že udáš... si jich klidně vezmu 10 a budu machrovatFizl píše:Neboj se přesně tak to mám v plánu. Někde na první nebo druhé stránce je napsané ať se do neděle každý vyjádří co chce a jestli má zájem. Potom založím téma kde se budou jednotliví lidé hlási co chtějí, poté vše spočítám a začnu zjišťovat ceny a minimální množství kusů, které by bylo třeba objednat.Modestyna píše:To Fizl:
Další nápad je ručník/ osuška s logem, kravata taky není špatná
Bohužel problém je následující. U většiny drobnějších věcí(zapalovače,tužky,podložky pod myš atd) se objednává 50 a více kusů jinak pokud bude menší počet kusů cena na kus bude o dost větší.
Jak jsem psal Danvi TD zatím ceny neznám jenom jsem se ptám o co je zájem a kolik bude předběžně kusů, podle toho se budu snažit zjistit ceny![]()
ne vážně, tužky ani nebudou tak drahy, stejně jako zapalovače a podložky takže si myslím, že se to udá.... Ale kdo ví.... uvidíme pak jak se budou lidišky hlásit
Fizl píše:Co mě ještě napadlo je, že bych mohl nechat udělat nálepky a ty by si každý mohl nalepit na svůj oblíbený hrníček, zapalovač a i na podložku pod SPZ (tam bych mohl dodat i reflexní) atd.... Cena by se tím snížila jenom na cenu nálepky a každý by si ji mohl nalepit kde chce. Samozdřejmě že by byly vodě odolné atd
Už to píšu asi po třetí. Tak znova. Do neděla ať lidi vyjádří a podají svoje návrhy a připomínky. Poté to všechno sepíšu do nového tématu a budu zjišťovat další věci. tohle téma je tady od včerejška a někteří nejsou na netu denně proto chci počkat do neděle. A ruku na srdce zatím se moc lidí neozvalo, tak jsem zvědavý kdo kolik a čeho vezme kusů aby to mělo vůbec nějaký význam a stálo to za vynaloženou námahu. Hned na první stránce jsem psal že do toho nepůjdu pokud se bude dělat 5 triček, 8 zapalovačů, a 3 deštníkyred píše:hele to je porad dokola ... chtelo by to uz vymyselt kdo se na co hlasi ... pak podle toho zjistit ceny a pak se to muze hnout ... nejaka tabulka hlasovani nebo tak neco
))Fizl píše:jenže i když bude voděodolná tak se jednou poškodí.... ale zase cenově to je jinde no