Sraz u Olympie v Teplicích

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Kubax

Příspěvek od Kubax » 07. 06. 2006 19:14

D Ů L E Ž I T É :
Vzhledem k problemum s autem je moje ucast na nedelnim srazu ohrozena, proto bych ve vasem zajmu radsi predal podlozky dal...pokud je zitra dopoledne poslu..tak v patek budou u vas...nejlepsi to bude na dobirku...Nebo nekdo kdo mi posle penize na ucet a usetri tim dobirkovne...V tomto pripade vam budu verit a poslu to i kdyz jeste penize nebudou na uctu...

Jedna se o 10 podložek + cast postovneho od BMWAKa ke mne + postovne ode me k vam

300 + 40 + 40 = 380,- ...pri penezich na ucet
300 + 40 + 80 = 420,- ...pri dobirce
320i coupe "plastak"

euromen

Příspěvek od euromen » 07. 06. 2006 19:26

Kubax píše:D Ů L E Ž I T É :
Vzhledem k problemum s autem je moje ucast na nedelnim srazu ohrozena, proto bych ve vasem zajmu radsi predal podlozky dal...pokud je zitra dopoledne poslu..tak v patek budou u vas...nejlepsi to bude na dobirku...Nebo nekdo kdo mi posle penize na ucet a usetri tim dobirkovne...V tomto pripade vam budu verit a poslu to i kdyz jeste penize nebudou na uctu...

Jedna se o 10 podložek + cast postovneho od BMWAKa ke mne + postovne ode me k vam

co děláš v pátek? asi si udělam výlet do doks a vemu je na sraz..3400 dám snad dohromady
dočasný konec BMW :-(

Kubax

Příspěvek od Kubax » 07. 06. 2006 19:30

euromen píše:
Kubax píše:D Ů L E Ž I T É :

co děláš v pátek? asi si udělam výlet do doks a vemu je na sraz..3400 dám snad dohromady
To by bylo nejlepsi..dopoledne si jedu pro mat. vysvedceni, ale odpoledne mam volny...na 774242217 mi napis kdy a kde..sem totiz ted na dial-up takze mam problemy i s internetem...
320i coupe "plastak"

euromen

Příspěvek od euromen » 08. 06. 2006 18:58

tak značky se zachránil zejtra pro ně jedu a nevidim slova chvály??? :lol: :lol:

maca
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maca » 08. 06. 2006 19:06

euromen píše:tak značky se zachránil zejtra pro ně jedu a nevidim slova chvály??? :lol: :lol:
az je buádes mit u sebe, tak te pochvalime :wink: neboj :lol:
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi :mrgreen:

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 09. 06. 2006 07:42

A já jí budu mít první heč, protože euromena beru z Ústí :D :lol: :wink:

euromen

Příspěvek od euromen » 09. 06. 2006 10:29

Tweety píše:A já jí budu mít první heč, protože euromena beru z Ústí :D :lol: :wink:
no jo tweety přijede s našroubovanejma podložkama :lol: vsadim se že je bude někde na parkovišti rychle přehazovat :lol:

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 09. 06. 2006 10:30

euromen píše:
Tweety píše:A já jí budu mít první heč, protože euromena beru z Ústí :D :lol: :wink:
no jo tweety přijede s našroubovanejma podložkama :lol: vsadim se že je bude někde na parkovišti rychle přehazovat :lol:
:wink: U nádraží :lol:

scandinavian

Příspěvek od scandinavian » 09. 06. 2006 10:39

klucí nemáte někdo jedno světlo potkávací od bosche? na prodej? v neděli bych si ho vzal. nebo já tam takhle nemůžu s hellou dálkovou přijet :)))))))))
zéwlovat :rock:

maca
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maca » 09. 06. 2006 13:18

cocku, nebo obyc?

scandinavian

Příspěvek od scandinavian » 09. 06. 2006 13:25

maca píše:cocku, nebo obyc?
já nevim :// úsměv bosch na plastáka potřebuju :)
zéwlovat :rock:

maca
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maca » 09. 06. 2006 13:38

mozna bych nasel jen sklo, to ti nepomuze?

Kubax

Příspěvek od Kubax » 09. 06. 2006 17:03

Tak panove, podlozky ma euromen a ja se snad na srazu objevim taky objevim taky..ale jistota je jistota...

Timto bych se také chtel euromenovi omluvit za mnou zpusobene potize a zbytecne cekani spojene s predanim podlozek a co je dulezitejsi, za zkazene rande..Promin, mrzi me to... :cry: :cry:
BTW: Az se znova potkame, tak u me mas pivo/colu/dzus nebo proste to co pijes, aspon jako drobnou omluvu :roll: :roll:
320i coupe "plastak"

euromen

Příspěvek od euromen » 09. 06. 2006 17:24

Kubax píše:Tak panove, podlozky ma euromen a ja se snad na srazu objevim taky objevim taky..ale jistota je jistota...

Timto bych se také chtel euromenovi omluvit za mnou zpusobene potize a zbytecne cekani spojene s predanim podlozek a co je dulezitejsi, za zkazene rande..Promin, mrzi me to... :cry: :cry:
BTW: Az se znova potkame, tak u me mas pivo/colu/dzus nebo proste to co pijes, aspon jako drobnou omluvu :roll: :roll:
v klidu... hlavně že to ona pochopila... to spoždění.. no co..alespoň sem si prohlídl krásy našich vlakových ndraží(jinak ten rychlik měl spozdeni :lol: ) kdybybch to věděl mohl si mě hodit alespoň do benešova..ale to už je jedno. A jak sem řekl přijeď i šájuškou.. nejde o auto ale o lidi

podložky sou už doma takže teď aby mi to v neděli neujělo..sou mooc pěkný ale kurvy sou těžký a pěkně se pronesou

Kubax

Příspěvek od Kubax » 09. 06. 2006 18:43

euromen píše:...
v klidu... hlavně že to ona pochopila... to spoždění.. no co..alespoň sem si prohlídl krásy našich vlakových ndraží(jinak ten rychlik měl spozdeni :lol: ) kdybybch to věděl mohl si mě hodit alespoň do benešova..ale to už je jedno. A jak sem řekl přijeď i šájuškou.. nejde o auto ale o lidi

podložky sou už doma takže teď aby mi to v neděli neujělo..sou mooc pěkný ale kurvy sou těžký a pěkně se pronesou
Tak to sem rad... jen mi to neprislo, jako idealni seznamovani..na a na nedeli se tesim, snad nezasahne vyssi moc..pze za tu chvilku se mi s tebou povidalo pekne...
320i coupe "plastak"

Kubax

Příspěvek od Kubax » 09. 06. 2006 18:54

nn, prvni je budu mit ja, uz je jdu dat na auto... :twisted: :twisted: :twisted:
320i coupe "plastak"

euromen

Příspěvek od euromen » 09. 06. 2006 20:13

Kubax píše:

Tak to sem rad... jen mi to neprislo, jako idealni seznamovani..na a na nedeli se tesim, snad nezasahne vyssi moc..pze za tu chvilku se mi s tebou povidalo pekne...
ty se na to svý auto hodně těšíš co??? si se vznášel v sedmim nebi když si o něm mluvil.. ale co si říkal tak bych se taky vznášel kdybych ho měl koupit...jo překecej matku ať ti pučí šájušku a přijeď

Kubax

Příspěvek od Kubax » 09. 06. 2006 20:45

euromen píše:
Kubax píše:

ty se na to svý auto hodně těšíš co??? si se vznášel v sedmim nebi když si o něm mluvil.. ale co si říkal tak bych se taky vznášel kdybych ho měl koupit...jo překecej matku ať ti pučí šájušku a přijeď
šajuška je moje, teda ehm..psana na dedu...mamca si vloni v lete vybrala Punto :D
to si pis, ze jsem v sedmym nebi..privnal bych to k tomu, kdyz vericimu nabidnou at si domu koupi svyho boha...
budu si kupovat auto, kvuli kterymu sem se pro E30 rozhodl...dokonala barva, dokonalej vzhled, pekny kola, kvalitni audio..vsechno je proste tak jak to podle me ma byt...do budoucna planuju M-tech II a celolak.. a kdyz uz popustim uzdu fantazii a tak bych mohl mit 335i :twisted:
320i coupe "plastak"

euromen

Příspěvek od euromen » 09. 06. 2006 20:54

Kubax píše:šajuška je moje, teda ehm..psana na dedu...mamca si vloni v lete vybrala Punto :D
to si pis, ze jsem v sedmym nebi..privnal bych to k tomu, kdyz vericimu nabidnou at si domu koupi svyho boha...
budu si kupovat auto, kvuli kterymu sem se pro E30 rozhodl...dokonala barva, dokonalej vzhled, pekny kola, kvalitni audio..vsechno je proste tak jak to podle me ma byt...do budoucna planuju M-tech II a celolak.. a kdyz uz popustim uzdu fantazii a tak bych mohl mit 335i :twisted:
ani mi neříkej že si mohl přijet na sraz šájuškou ale že tě to nenapadlo???? :lol: :lol: no nic tak sem měl výlet no... :lol:

Kubax

Příspěvek od Kubax » 09. 06. 2006 21:04

euromen píše:
Kubax píše:šajuška je moje, teda ehm..psana na dedu...mamca si vloni v lete vybrala Punto :D
ani mi neříkej že si mohl přijet na sraz šájuškou ale že tě to nenapadlo???? :lol: :lol: no nic tak sem měl výlet no... :lol:
ja se bojim o spolehlivost, po letosni zime,kdy jsem kolikrat musel misto autem jit pesky tomu autu proste neverim a snazim se snim nejezdit delsi trasy...blbe startuje, kazkous chvilku se vysere nejak kravina a to uz me nebavi, nechcei cekatm az se vysere neco dulezityho v nejmin vhodnou chvilku a takze v nedelei to bude labuti pisen..
320i coupe "plastak"

Odpovědět