Sraz u Olympie v Teplicích
D Ů L E Ž I T É :
Vzhledem k problemum s autem je moje ucast na nedelnim srazu ohrozena, proto bych ve vasem zajmu radsi predal podlozky dal...pokud je zitra dopoledne poslu..tak v patek budou u vas...nejlepsi to bude na dobirku...Nebo nekdo kdo mi posle penize na ucet a usetri tim dobirkovne...V tomto pripade vam budu verit a poslu to i kdyz jeste penize nebudou na uctu...
Jedna se o 10 podložek + cast postovneho od BMWAKa ke mne + postovne ode me k vam
300 + 40 + 40 = 380,- ...pri penezich na ucet
300 + 40 + 80 = 420,- ...pri dobirce
Vzhledem k problemum s autem je moje ucast na nedelnim srazu ohrozena, proto bych ve vasem zajmu radsi predal podlozky dal...pokud je zitra dopoledne poslu..tak v patek budou u vas...nejlepsi to bude na dobirku...Nebo nekdo kdo mi posle penize na ucet a usetri tim dobirkovne...V tomto pripade vam budu verit a poslu to i kdyz jeste penize nebudou na uctu...
Jedna se o 10 podložek + cast postovneho od BMWAKa ke mne + postovne ode me k vam
320i coupe "plastak"
co děláš v pátek? asi si udělam výlet do doks a vemu je na sraz..3400 dám snad dohromadyKubax píše:D Ů L E Ž I T É :
dočasný konec BMW 

To by bylo nejlepsi..dopoledne si jedu pro mat. vysvedceni, ale odpoledne mam volny...na 774242217 mi napis kdy a kde..sem totiz ted na dial-up takze mam problemy i s internetem...euromen píše:co děláš v pátek? asi si udělam výlet do doks a vemu je na sraz..3400 dám snad dohromadyKubax píše:D Ů L E Ž I T É :
320i coupe "plastak"
- scandinavian
- scandinavian
Tak panove, podlozky ma euromen a ja se snad na srazu objevim taky objevim taky..ale jistota je jistota...
Timto bych se také chtel euromenovi omluvit za mnou zpusobene potize a zbytecne cekani spojene s predanim podlozek a co je dulezitejsi, za zkazene rande..Promin, mrzi me to...
BTW: Az se znova potkame, tak u me mas pivo/colu/dzus nebo proste to co pijes, aspon jako drobnou omluvu

Timto bych se také chtel euromenovi omluvit za mnou zpusobene potize a zbytecne cekani spojene s predanim podlozek a co je dulezitejsi, za zkazene rande..Promin, mrzi me to...

BTW: Az se znova potkame, tak u me mas pivo/colu/dzus nebo proste to co pijes, aspon jako drobnou omluvu

320i coupe "plastak"
v klidu... hlavně že to ona pochopila... to spoždění.. no co..alespoň sem si prohlídl krásy našich vlakových ndraží(jinak ten rychlik měl spozdeniKubax píše:Tak panove, podlozky ma euromen a ja se snad na srazu objevim taky objevim taky..ale jistota je jistota...
Timto bych se také chtel euromenovi omluvit za mnou zpusobene potize a zbytecne cekani spojene s predanim podlozek a co je dulezitejsi, za zkazene rande..Promin, mrzi me to...![]()
![]()
BTW: Az se znova potkame, tak u me mas pivo/colu/dzus nebo proste to co pijes, aspon jako drobnou omluvu![]()

podložky sou už doma takže teď aby mi to v neděli neujělo..sou mooc pěkný ale kurvy sou těžký a pěkně se pronesou
dočasný konec BMW 

Tak to sem rad... jen mi to neprislo, jako idealni seznamovani..na a na nedeli se tesim, snad nezasahne vyssi moc..pze za tu chvilku se mi s tebou povidalo pekne...euromen píše:...
v klidu... hlavně že to ona pochopila... to spoždění.. no co..alespoň sem si prohlídl krásy našich vlakových ndraží(jinak ten rychlik měl spozdeni) kdybybch to věděl mohl si mě hodit alespoň do benešova..ale to už je jedno. A jak sem řekl přijeď i šájuškou.. nejde o auto ale o lidi
podložky sou už doma takže teď aby mi to v neděli neujělo..sou mooc pěkný ale kurvy sou těžký a pěkně se pronesou
320i coupe "plastak"
ty se na to svý auto hodně těšíš co??? si se vznášel v sedmim nebi když si o něm mluvil.. ale co si říkal tak bych se taky vznášel kdybych ho měl koupit...jo překecej matku ať ti pučí šájušku a přijeďKubax píše:Tak to sem rad... jen mi to neprislo, jako idealni seznamovani..na a na nedeli se tesim, snad nezasahne vyssi moc..pze za tu chvilku se mi s tebou povidalo pekne...euromen píše:...
v klidu... hlavně že to ona pochopila... to spoždění.. no co..alespoň sem si prohlídl krásy našich vlakových ndraží(jinak ten rychlik měl spozdeni) kdybybch to věděl mohl si mě hodit alespoň do benešova..ale to už je jedno. A jak sem řekl přijeď i šájuškou.. nejde o auto ale o lidi
dočasný konec BMW 

šajuška je moje, teda ehm..psana na dedu...mamca si vloni v lete vybrala Puntoeuromen píše:ty se na to svý auto hodně těšíš co??? si se vznášel v sedmim nebi když si o něm mluvil.. ale co si říkal tak bych se taky vznášel kdybych ho měl koupit...jo překecej matku ať ti pučí šájušku a přijeďKubax píše:Tak to sem rad... jen mi to neprislo, jako idealni seznamovani..na a na nedeli se tesim, snad nezasahne vyssi moc..pze za tu chvilku se mi s tebou povidalo pekne...euromen píše:...

to si pis, ze jsem v sedmym nebi..privnal bych to k tomu, kdyz vericimu nabidnou at si domu koupi svyho boha...
budu si kupovat auto, kvuli kterymu sem se pro E30 rozhodl...dokonala barva, dokonalej vzhled, pekny kola, kvalitni audio..vsechno je proste tak jak to podle me ma byt...do budoucna planuju M-tech II a celolak.. a kdyz uz popustim uzdu fantazii a tak bych mohl mit 335i

320i coupe "plastak"
ani mi neříkej že si mohl přijet na sraz šájuškou ale že tě to nenapadlo????Kubax píše:šajuška je moje, teda ehm..psana na dedu...mamca si vloni v lete vybrala Punto![]()
to si pis, ze jsem v sedmym nebi..privnal bych to k tomu, kdyz vericimu nabidnou at si domu koupi svyho boha...
budu si kupovat auto, kvuli kterymu sem se pro E30 rozhodl...dokonala barva, dokonalej vzhled, pekny kola, kvalitni audio..vsechno je proste tak jak to podle me ma byt...do budoucna planuju M-tech II a celolak.. a kdyz uz popustim uzdu fantazii a tak bych mohl mit 335i

dočasný konec BMW 

ja se bojim o spolehlivost, po letosni zime,kdy jsem kolikrat musel misto autem jit pesky tomu autu proste neverim a snazim se snim nejezdit delsi trasy...blbe startuje, kazkous chvilku se vysere nejak kravina a to uz me nebavi, nechcei cekatm az se vysere neco dulezityho v nejmin vhodnou chvilku a takze v nedelei to bude labuti pisen..euromen píše:ani mi neříkej že si mohl přijet na sraz šájuškou ale že tě to nenapadlo????Kubax píše:šajuška je moje, teda ehm..psana na dedu...mamca si vloni v lete vybrala Punto![]()
budu si kupovat auto, kvuli kterymu sem se pro E30 rozhodl...dokonala barva, dokonalej vzhled, pekny kola, kvalitni audio..vsechno je proste tak jak to podle me ma byt...do budoucna planuju M-tech II a celolak.. a kdyz uz popustim uzdu fantazii a tak bych mohl mit 335i![]()
no nic tak sem měl výlet no...
320i coupe "plastak"