Já přestanuMaranelo píše:Dix píše:-Kdy končí hlasování?
-Bude to hlasování mít potom vůbec nějaý efekt?
no tet uz je to na adminech jak se zachovaj
celkem 65
ANO 55
si myslim je vetsina![]()
![]()
ale je tu jeste par nedomrdlejch registrovanejch ktery porad do bazaru blejou ty svoje hovna takze....![]()
anonymove...uz zase konec s nima
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Pawka G. píše:Já přestanuMaranelo píše:no tet uz je to na adminech jak se zachovaj
celkem 65
ANO 55
si myslim je vetsina![]()
![]()
ale je tu jeste par nedomrdlejch registrovanejch ktery porad do bazaru blejou ty svoje hovna takze....![]()
![]()
![]()
![]()
nezabilo, ale měl si v osumnácti auto s 1600ccm s karburátorem (schodou okolností BMW), chodil do šloly a scháněl si peníze sám? možná se málo snažim...matal píše:200kč ročně by Tě zabilo?Jíra píše:dal jsem ne >vím že se to říká snadno, ale nejlepší by podle mě bylo udělat na fóru veřejné a neveřejné sekce, stejně jako to je na jiných fórech.
třeba koupím a bazar ostatní bych dal veřejně. Ostatní bych asi uzavřel pro členy... tím by se vyselektovali anonymové-tlachaři a anonymové (alespoň částečně...)
zmíněnej registrační poplatek by určitě odradil prudéry, ale mě by se 200 korun moc nelíbylo... Bohužel, ale zatim sem ve fázi kdy je každá stovka dobrá (to je tim že sem eště moc mladej) a taky si myslim že by fórum hodně prořídlo. Nejspíš by to vedlo taky k tomu, že by vznikla nějaká odnož -fórum kde by bylo teh zbylejch 1200 lidí co by nezaplatily...
a třeba taky ne > uvidíme...

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
v okamihu kdyz nebudes vedet co je s karou proc to nejede, budes ochoten dat i 1000 jen abys videl do techniky a pak si dokazal na zaklade tech info opravit karuJíra píše:nezabilo, ale měl si v osumnácti auto s 1600ccm s karburátorem (schodou okolností BMW), chodil do šloly a scháněl si peníze sám? možná se málo snažim...matal píše:200kč ročně by Tě zabilo?Jíra píše:dal jsem ne >vím že se to říká snadno, ale nejlepší by podle mě bylo udělat na fóru veřejné a neveřejné sekce, stejně jako to je na jiných fórech.
třeba koupím a bazar ostatní bych dal veřejně. Ostatní bych asi uzavřel pro členy... tím by se vyselektovali anonymové-tlachaři a anonymové (alespoň částečně...)
zmíněnej registrační poplatek by určitě odradil prudéry, ale mě by se 200 korun moc nelíbylo... Bohužel, ale zatim sem ve fázi kdy je každá stovka dobrá (to je tim že sem eště moc mladej) a taky si myslim že by fórum hodně prořídlo. Nejspíš by to vedlo taky k tomu, že by vznikla nějaká odnož -fórum kde by bylo teh zbylejch 1200 lidí co by nezaplatily...
ale chci se při tom ještě trochu bavit, když jsem ještě ten mlaďoch a... no forum by se pro mě zkratka stalo zbytečnym luxusem. -neřikam samozřejmě že sem pro forum duležitej, ale, ale... zamrzelo by
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
V 18ti jsem taky studoval a přitom chodil do práce..Jíra píše:nezabilo, ale měl si v osumnácti auto s 1600ccm s karburátorem (schodou okolností BMW), chodil do šloly a scháněl si peníze sám? možná se málo snažim...matal píše:Jíra píše:dal jsem ne >vím že se to říká snadno, ale nejlepší by podle mě bylo udělat na fóru veřejné a neveřejné sekce, stejně jako to je na jiných fórech.
200kč ročně by Tě zabilo?ale chci se při tom ještě trochu bavit, když jsem ještě ten mlaďoch a... no forum by se pro mě zkratka stalo zbytečnym luxusem. -neřikam samozřejmě že sem pro forum duležitej, ale, ale... zamrzelo by
A 200kč/rok je "směšná" cena
už mi začínáte moc rozebýrat, HLAVNĚ se nechci přít... text: na bmwklubu.cz se platí 500 >>mi nedal a zaregistroval jsem se tam, účet mám, můžu do sekcí -o placení nikde ani zmínka... To že bych dal i tisíc za nahlédnutí do fóra, hh beru to jako recesi... naštěstí mám ještě pořád i kamarády takže i kdybych přišel o internet úplně tak by se svět nezhroutil... ale o to tu nejde>
to s placenim je prostě můj názor kterej se odvííjí od mí situace (ono to je směšnejch 200sem a taky tam a ejhle tuhle a tamto)
je to můj názor stejně jako s tim dělenim sekcí co jsem navrhnul. ale aby se tohle tu rozebýralo a začalo se řešit... to nééé

+ teda mimo jiné když začnu počítat: fórum= 2050 uživatelů x 200kč = 410000kč ročně no vzhledem k tomu že sem taky šťoural tak mě zajímá co s těma penězma??? než někomu budu pchát kapsy. poskytovatel pro fórum stojí tak 50 000 kč ročně... >>poskytovatel pro fŕum s asi tak s 50x větší kapacitou lidí, diskuzí, příspěvků....
to s placenim je prostě můj názor kterej se odvííjí od mí situace (ono to je směšnejch 200sem a taky tam a ejhle tuhle a tamto)
je to můj názor stejně jako s tim dělenim sekcí co jsem navrhnul. ale aby se tohle tu rozebýralo a začalo se řešit... to nééé
+ teda mimo jiné když začnu počítat: fórum= 2050 uživatelů x 200kč = 410000kč ročně no vzhledem k tomu že sem taky šťoural tak mě zajímá co s těma penězma??? než někomu budu pchát kapsy. poskytovatel pro fórum stojí tak 50 000 kč ročně... >>poskytovatel pro fŕum s asi tak s 50x větší kapacitou lidí, diskuzí, příspěvků....
Naposledy upravil(a) Jíra dne 06. 01. 2006 18:39, celkem upraveno 1 x.

Jíra: já myslím, že takový starosti mužeš klidně pustit z hlavy, kdyby se tady našlo 100lidí kteří by byli ochotní zaplatit, tak to ještě mužeš mluvit o štěstí...no a real je úplně někde jinde, čistě by šlo jen o vstřícné gesto, nikdo by nic nevyvařil neboj....
Jinak máš pravdu pro člověka co fakt nemá a na 200 dělá 5hodin někde na brigadě je to hodně, to beru, ale je to ani ne jeden večer v hospodě, kterej by sis mohl odpustit. je to otázka kompromisu co zvoliš a co je pro tebe duležitější.
Jinak máš pravdu pro člověka co fakt nemá a na 200 dělá 5hodin někde na brigadě je to hodně, to beru, ale je to ani ne jeden večer v hospodě, kterej by sis mohl odpustit. je to otázka kompromisu co zvoliš a co je pro tebe duležitější.
matal píše:200kč ročně by Tě zabilo?Jíra píše:dal jsem ne >vím že se to říká snadno, ale nejlepší by podle mě bylo udělat na fóru veřejné a neveřejné sekce, stejně jako to je na jiných fórech.
takže sme se vlastně dobraly tam kam sme chtěly...matal píše:Jen tak na okraj.. na bmwklub.cz je cca 3.450 registrovaných uživatelů, z toho jen cca 130 platících..
2 ales.: jo jo, ale právě v tom je to. že si odpustim hospodu abych měl třeba na silentbloky na výfuku a zrovna tak si třeba odpustim klub abych měl na olejovej filtr...
no myslim že tohle je zbytečný bagatelizovat veřejně... co spíš začít řešit který sekce by se dali podlehnout registraci a který ne, já bych byl pro již zmíněnou ideu udělat bazar koupě a bazar ostatní i pro anonymuse a zbytek pro členy

u nás na www.tuning-forum.org jsme to řešili taky a nakonec to bylo ku prospěchu věci, ubylo hádek a na forum přestali lést ti velcí prudiči
nakonec japonec 
Ford Probe V6
Ford Probe V6
- Night.chimera