anonymove...uz zase konec s nima

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.

Chcete bloknout anonymum zakladani temat a odpovidat na prispevky?

ANO
66
84%
NE
13
16%

Celkem hlasů: 79

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 06. 01. 2006 00:39

Maranelo píše:
Dix píše:-Kdy končí hlasování?
-Bude to hlasování mít potom vůbec nějaý efekt?
:roll:

no tet uz je to na adminech jak se zachovaj

celkem 65
ANO 55
si myslim je vetsina :idea: :P

ale je tu jeste par nedomrdlejch registrovanejch ktery porad do bazaru blejou ty svoje hovna takze.... :roll: :cry:
Já přestanu :oops: :lol: :lol: :lol:
E36 323i coupé

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 06. 01. 2006 01:17

Pawka G. píše:
Maranelo píše:no tet uz je to na adminech jak se zachovaj

celkem 65
ANO 55
si myslim je vetsina :idea: :P

ale je tu jeste par nedomrdlejch registrovanejch ktery porad do bazaru blejou ty svoje hovna takze.... :roll: :cry:
Já přestanu :oops: :lol: :lol: :lol:
:shock: no podivejme se dobrovolnik :twisted: snad budes prikladem a kdyz uz v tom budes CO TEN VEJFAAAAAAAAAAAAAAAAAL :?:
Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

Jíra

Příspěvek od Jíra » 06. 01. 2006 13:33

matal píše:
Jíra píše:dal jsem ne >vím že se to říká snadno, ale nejlepší by podle mě bylo udělat na fóru veřejné a neveřejné sekce, stejně jako to je na jiných fórech.
třeba koupím a bazar ostatní bych dal veřejně. Ostatní bych asi uzavřel pro členy... tím by se vyselektovali anonymové-tlachaři a anonymové (alespoň částečně...)
zmíněnej registrační poplatek by určitě odradil prudéry, ale mě by se 200 korun moc nelíbylo... Bohužel, ale zatim sem ve fázi kdy je každá stovka dobrá (to je tim že sem eště moc mladej) a taky si myslim že by fórum hodně prořídlo. Nejspíš by to vedlo taky k tomu, že by vznikla nějaká odnož -fórum kde by bylo teh zbylejch 1200 lidí co by nezaplatily...
a třeba taky ne > uvidíme...

:?:
200kč ročně by Tě zabilo?
nezabilo, ale měl si v osumnácti auto s 1600ccm s karburátorem (schodou okolností BMW), chodil do šloly a scháněl si peníze sám? možná se málo snažim... :oops: ale chci se při tom ještě trochu bavit, když jsem ještě ten mlaďoch a... no forum by se pro mě zkratka stalo zbytečnym luxusem. -neřikam samozřejmě že sem pro forum duležitej, ale, ale... zamrzelo by
Obrázek

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 06. 01. 2006 15:35

Jíra píše:
matal píše:
Jíra píše:dal jsem ne >vím že se to říká snadno, ale nejlepší by podle mě bylo udělat na fóru veřejné a neveřejné sekce, stejně jako to je na jiných fórech.
třeba koupím a bazar ostatní bych dal veřejně. Ostatní bych asi uzavřel pro členy... tím by se vyselektovali anonymové-tlachaři a anonymové (alespoň částečně...)
zmíněnej registrační poplatek by určitě odradil prudéry, ale mě by se 200 korun moc nelíbylo... Bohužel, ale zatim sem ve fázi kdy je každá stovka dobrá (to je tim že sem eště moc mladej) a taky si myslim že by fórum hodně prořídlo. Nejspíš by to vedlo taky k tomu, že by vznikla nějaká odnož -fórum kde by bylo teh zbylejch 1200 lidí co by nezaplatily...

nezabilo, ale měl si v osumnácti auto s 1600ccm s karburátorem (schodou okolností BMW), chodil do šloly a scháněl si peníze sám? možná se málo snažim... :oops: ale chci se při tom ještě trochu bavit, když jsem ještě ten mlaďoch a... no forum by se pro mě zkratka stalo zbytečnym luxusem. -neřikam samozřejmě že sem pro forum duležitej, ale, ale... zamrzelo by
v okamihu kdyz nebudes vedet co je s karou proc to nejede, budes ochoten dat i 1000 jen abys videl do techniky a pak si dokazal na zaklade tech info opravit karu
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

matal
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal » 06. 01. 2006 15:47

Jíra píše:
matal píše:

V 18ti jsem taky studoval a přitom chodil do práce.. :wink: Dělá to tak více lidí, nebyl bys 1.
A 200kč/rok je "směšná" cena :D Jinak je to každýho věc.. Na bmwklubu.cz se platí 500kč.. :wink:

Jíra

Příspěvek od Jíra » 06. 01. 2006 18:23

už mi začínáte moc rozebýrat, HLAVNĚ se nechci přít... text: na bmwklubu.cz se platí 500 >>mi nedal a zaregistroval jsem se tam, účet mám, můžu do sekcí -o placení nikde ani zmínka... To že bych dal i tisíc za nahlédnutí do fóra, hh beru to jako recesi... naštěstí mám ještě pořád i kamarády takže i kdybych přišel o internet úplně tak by se svět nezhroutil... ale o to tu nejde>
to s placenim je prostě můj názor kterej se odvííjí od mí situace (ono to je směšnejch 200sem a taky tam a ejhle tuhle a tamto)

je to můj názor stejně jako s tim dělenim sekcí co jsem navrhnul. ale aby se tohle tu rozebýralo a začalo se řešit... to nééé :wink: :wink: :wink:

+ teda mimo jiné když začnu počítat: fórum= 2050 uživatelů x 200kč = 410000kč ročně no vzhledem k tomu že sem taky šťoural tak mě zajímá co s těma penězma??? než někomu budu pchát kapsy. poskytovatel pro fórum stojí tak 50 000 kč ročně... >>poskytovatel pro fŕum s asi tak s 50x větší kapacitou lidí, diskuzí, příspěvků....
Naposledy upravil(a) Jíra dne 06. 01. 2006 18:39, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Misa

Příspěvek od Misa » 06. 01. 2006 18:30

Na BMWklubu se běžný registrovaný uživatel dostane do většiny sekcí kromě klubových záležitostí, ale nevidí například fotografie apod. Platící uživatel má přístup všude včetně možností vkládání fotografií apod.
E87 120dA & G07 4.0dx

ales.

Příspěvek od ales. » 06. 01. 2006 21:35

Jíra: já myslím, že takový starosti mužeš klidně pustit z hlavy, kdyby se tady našlo 100lidí kteří by byli ochotní zaplatit, tak to ještě mužeš mluvit o štěstí...no a real je úplně někde jinde, čistě by šlo jen o vstřícné gesto, nikdo by nic nevyvařil neboj....
Jinak máš pravdu pro člověka co fakt nemá a na 200 dělá 5hodin někde na brigadě je to hodně, to beru, ale je to ani ne jeden večer v hospodě, kterej by sis mohl odpustit. je to otázka kompromisu co zvoliš a co je pro tebe duležitější.

matal
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal » 07. 01. 2006 00:56

Jen tak na okraj.. na bmwklub.cz je cca 3.450 registrovaných uživatelů, z toho jen cca 130 platících..

Jíra

Příspěvek od Jíra » 07. 01. 2006 01:27

matal píše:

matal píše:Jen tak na okraj.. na bmwklub.cz je cca 3.450 registrovaných uživatelů, z toho jen cca 130 platících..
takže sme se vlastně dobraly tam kam sme chtěly... :roll: že

2 ales.: jo jo, ale právě v tom je to. že si odpustim hospodu abych měl třeba na silentbloky na výfuku a zrovna tak si třeba odpustim klub abych měl na olejovej filtr...
no myslim že tohle je zbytečný bagatelizovat veřejně... co spíš začít řešit který sekce by se dali podlehnout registraci a který ne, já bych byl pro již zmíněnou ideu udělat bazar koupě a bazar ostatní i pro anonymuse a zbytek pro členy
Obrázek

Luka

Příspěvek od Luka » 08. 01. 2006 13:09

zrusit anonymy ... ale nevim k cemu to bude, protoze kdo chce se zaregystruje
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+

Eiffel

Příspěvek od Eiffel » 12. 01. 2006 09:01

u nás na www.tuning-forum.org jsme to řešili taky a nakonec to bylo ku prospěchu věci, ubylo hádek a na forum přestali lést ti velcí prudiči
nakonec japonec :D
Ford Probe V6

adam320

Příspěvek od adam320 » 12. 01. 2006 13:16

hm, tak tady by bylo spíš potřeba zrušit polovinu registrovanejch :roll:
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 12. 01. 2006 15:17

adam320 píše:hm, tak tady by bylo spíš potřeba zrušit polovinu registrovanejch :roll:
proc tak raznatne??co by to bylo za forum bez Chimery???? :lol:
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

Odpovědět